Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Blair

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-30 17:29:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Számomra is emlékezetes talink volt és újra olvasni egyszerűen nagyszerű!
Köszönöm a pozitív értékelést és természetesen szívesen újra élném!
Csókol:
Leila
🩷

Beszámoló Blair +36707407062 119719 szexpartner

pályáttévesztett a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Leila-val sms-en egyeztettük le a találkozót. Igaz előtte telefonon hívtam, hadd halljam a hangját, de ez nem jött össze, így az előzetes verbális kapcsolat felvétel elmaradt. Sms-emre kb. 2 óra múlva reagált, mert ez így illik.
Randi napján megerősítettem, hogy megyek. Így tanítottak,
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Ha valaki gépjárművel érkezik számoljon arra, hogy nehéz a parkolás. A parkolás fizetős, ha fizetsz érte. Hétvége lévén most nem kellett.
Cím pontos, GPS odavisz és nagyon könnyű megtalálni.
Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás szép tiszta, rendezett. Fürdő is makulátlan, több fajta tusfürdő és két fajta szájvíz áll rendelkezésre. Törölköző nem túl nagy de a célnak abszolút megfelel, Tiszta, üde , jó illatú.
Tetthelyen nagy kényelmes ágy, párnákkal, félhomállyal, halk háttér zenével.
Blair külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szép arca van és jó alakja. Szemei csodásak, ajkai nagyon finomak, szép ívűek. Haja fekete, amit feltűzött a randink idejére. Keblei gyönyörűek, a képeken kisebbnek tűntek, mint élőben. Puncija "homlokos", simára borotvált és húsoska. Pazar! Egy szexi, kétrészes, piros fehérneműben fogadott.
Mindene tetszett.
Beszédes és nagyon kedves!!!
1. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 119719 erotikus masszázs
3. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 119719 erotikus masszázs4. Blair +36707407062 beszámoló 2023-10-30 18:40:51 erotikus masszázs 1197195. Blair +36707407062 beszámoló 2023-10-30 18:40:51 erotikus masszázs 1197196. Blair +36707407062 beszámoló 2023-10-30 18:40:51 erotikus masszázs 119719
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Belépésem után bemutatkoztam, majd átadtam a hozott ajándékaimat aminek nagyon örvendett. Irány a fürdő és tisztálkodás után már a szobában is voltunk. Nem beszéltünk meg semmi forgató könyvet. Nagyon jól csókol, érződik, hogy mindent bele ad. Sokáig így voltunk a csókolózásban elmerülve, majd lekerült a fehérnemű. Rögtön egyik kezem a ciciket simogatta, másik kezem a szemérem dombjához vonzódott. Ágyra kerültünk, tovább csókolóztunk, majd ajkaival izgatta férfiasságomat. Lágyan, de ugyan akkor határozottan foglalkozott vele. Közben a oldalsó tükörbe néztem bepucsított popsiját és punciját. Meg kellett érintenem. Közben rendületlenül izgatott és ennek hatására ajkaiban végeztem.
Előkerült a zsepi, majd mind ketten meglátogattuk a fürdőt.
Masszázst ajánlott amit elfogadtam. Kezelése nem az a szétgyúrós, inkább erotikus, főként mikor olajos kezecskéivel fenekemet simogatta. Megköszönve véget vetettem a testem ez irányú kényeztetésének és megfordultam.
Mint egy szerelmes pár egymáshoz simulva, csókolóztunk újra, kebleit pusziltam , csókoltam, majd jobb kezem középső ujjával izgattam duzzadt csiklóját. Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam! Közben beton keménnyé varázsolt és javasolta húzzunk óvszert. Felhelyezte és meglovagolt. Mesés volt látni hullámzó testét és kebleit. Rám hajolt csókolt, hangja is intenzívebb lett és itt volt film szakadásom. Nem tudom hogy öreg testembe miként tudott újra erőt varázsolni. Azt mondta, hogy testrészeink nagyon jól érezték egymást, úgy összekapcsolódva.
Nagyon finoman megtisztogatott, majd újra fürödtünk.
Visszaérkezvén az ágyhoz, kértem Leila-t, hogy feküdjön hanyatt az ágy széléhez közel. Oda térdeltem, csodás ágyékához és nyelvemmel izgatta homlokos puciját. Kiválóan reagált nyelv játékomra. Teste remegett, zsigerei megszólaltak és csodás kelyhének ize is módosult. Nagyon jó volt látni, érezni , hallani beteljesülését.
Megint egymás mellett feküdtünk és csókolóztunk. Kérdezte megpróbáljuk újra. Mondtam ez is csoda, hogy ilyen rövid idő alatt kétszer is csúcsra vitt, de csak rábeszélt.
Olyan orális kényeztetést kaptam újra, amitől megint harci állásba kerültem, de érezvén, hogy egy harmadik nem jön össze, így inkább leállítottam és kértem bújjon hozzám, ami azonnal meg is tett.
Fürdés , öltözés és távozás,
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Leila-nak nincs extrája. Nagyon korrekt Hölgy . Minden áron új törölközőt akart adni, ami nagyon figyelmes lépés. Ott létem alatt üdítővel, vízzel kínált.
Rózsacsokor
pályáttévesztett nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kiváló érzésekkel távoztam mert egy nagyon aranyos Lányt ismertem meg személyében. Lehet vele beszélgetni, ami számomra nagyon fontos. Áldottam az eszem, hogy a leghosszabb lehetőséget kértem és kaptam.
Remélem illedelmesnek tart?!
Köszönöm a csodás alkalmat Leila !
Puszi a Pályáttévesztett !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról


2023-11-11 06:19:59
A leghosszabb időtartam 1,5 óra nálam,a díjak is elérhetek a bővebb infóban. Alap dolgokat cáfolsz, nekem nagyon tetszett a beszi! 💗

2023-11-02 10:26:55
Mennyi a leghosszabb lehetőség? 5 óra? 6? Talán célszerűbb lett volna kevésbé titokzatosan megírni (az action résszel semmi bajom, bár eléggé modorosnak találom) mind a megközelítés, mind az elszámolás részét, és megadni a csokrot is.

2023-10-31 20:52:34
Megközelítés pedig elérhető természetesen
.... 😗😗😗😗😗😗😗😗

2023-10-31 20:48:41
A rózsászálak nem változtak!💜
Bővebb infóban megtalálhatóak....🥰💝

2023-10-30 23:02:24
Szerintem hangulatos írás, nekem kedvet csinált egy közeli látogatáshoz!
Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-19) : Puhatolózó csókok, simi és lekerültem délre. Nagyon szépen fogadja ha kézzel, szájjal kényeztetik. Nagyon feltüzelt ahogy élvezte tüsténkedésemet. Majd Ő jött és varázsolt el Nf -ével és kézimunkájával. Kértem is a pajzsot mert égtem a vágytól. Megkértem, hogy szemből üljön rám. Igéző volt ahogy hintázott rajtam én pedig markolásztam az ikreket, adtam a popóján a ritmust a kezeimmel.

felejthetetlen: 11db
(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

(2023-01-11) : She said "69?. I agreed! We moved into position and she sucked me expertly while I ate her delicious pussy. I felt my orgasm start to build and I suggested we fuck. on with a condom and she lowered herself onto to me in cowgirl.

(2022-12-22) : A szájában lett végem, megvárta míg mindent kieresztek. Ezután egy kis gyors tisztogatás, majd egy kis erotikus testfelfedezés következett ismét, míg újult erőre nem kapok. Beszélgettünk közben, illetve megemlítettem egyik gyengémet, a lábakat, ő pedig örömmel ajánlotta fel a szolgálatait.

nagyon jó: 26db
(2023-10-28) : Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem. Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált.

(2023-07-12) : Pozíció váltás közben is loptam folyton a csókokat - így tértünk rá az én orális kényeztetésemre. Nem tudom miért, vagy hogyan, de valahogy tökéletes amit és ahogy csinál. Finoman érzékien és valahogy úgy, hogy sokkal tovább bírom vele, mint bírtam valaha mással.

(2023-04-30) : Nagyon érzéki ,szenvedélyes ölelkezés volt közben pici csúszkáló mozgással teljesen felizgatott . Mikor már kőkemény voltam kaptam egy natúr franciát ,ami szintén nagyon érzéki volt . Ez után én is viszonoztam egy kicsit ,ahogy hallottam ez is bejött neki .

: 28db
(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A

(2023-07-21) : Nagyon finoman franciázik,mintha a barátnőd csinálná,nem pornós,nem mélytorok,de mégis nagyon kellemes az érzés,ahogy egy ilyen gyönyörű nő játszik a farkaddal.Mielőtt hamar végetért volna az első kör kértem,hogy cseréljünk,még adós voltam egy kényeztetéssel.L

(2023-07-17) : Nem sok idő után valahogy jeleztem, hogy ez így gyorsan véget érne, egy ponton úgy éreztem, hogy nem is bírom tovább, úgyhogy javasoltam, hogy megpróbálnám én kényeztetni őt kicsit. Tetszett neki az ötlet, úgyhogy elkezdtem nyalakodni. Nagyon tetszett a puncija. Csupasz, szép, mintha csak a nyelvemre öntötték volna.