Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-17 00:21:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Örültem neked nagyon és Köszönöm az élmény megírást! Lábujjakra visszatérve szerintem tényleg nagyon aranyos! 😋
Puszillak, Várlak Szeretettel! 😗

Beszámoló Blair +36707407062 118698 szexpartner

legolas001 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Telefonálás nem volt nekem alkalmas. Így örültem, mikor láttam, hogy Leila válaszol SMS-re is. Írtam neki egy üzenetet, amire elég gyorsan vissza is írt, 1-2 kedves szó kíséretében egyeztettünk is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, GPS pontosan odavisz. Parkolás könnyen ment, volt hely bőven. Én kicsit csaltam, de szerintem fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern lakókörnyezetben egy modern háztömb. A lakás otthonos, kellemes. Tisztaság volt mind a fürdőben, mind a főszobában. Egyik kedvenc tusfürdőm is volt kikészítve, de volt még pár másik is. Tiszta törölközőt kaptam az elején és a végén is. Kiskutyával nem találkoztam, pedig számítottam rá :)
Blair külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Miaazhogy megfelel a képeknek?! Kerek, feszes fenék, cuki, mosolygós!! arc, szép lábak, lapos, de nem beesett has, és a személyes kedvencem: tökéletes, formás cicik:) Valami fehérneműben fogadott, talán fekete volt, de ez mellékes volt akkor is és most is.
1. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 118698 erotikus masszázs
3. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 118698 erotikus masszázs4. Blair +36707407062 beszámoló 2023-07-17 10:00:16 erotikus masszázs 1186985. Blair +36707407062 beszámoló 2023-07-17 10:00:16 erotikus masszázs 1186986. Blair +36707407062 beszámoló 2023-07-17 10:00:16 erotikus masszázs 118698
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Bejutottam a ház főbejáratán, közben részletes útbaigazítást kaptam Leilától. A lakás ajtaja úgy nyílt, mintha csak varázsló lennék, úgyhogy már az ajtóban várt. Csak akkor láttam meg mikor becsukta az ajtót. Mosolyogva mutatkozott be, a félhomálytól és az arcától, valamit a csókos szájától alig vettem észre az üdvözlésre nyújtott kezét. De sikerült egy kis kézfogás és puszi kíséretében bemutatkozni. Már itt halál cukin mosolygott és beszélt.

Zuhanyozni mentem gyorsan, előtte vagy talán utána?! Magam sem tudom, de ilyen angyali arckifejezéssel és ministráns lányos ártatlansággal, kacérkodva kérdezte meg, hogy “na rendben vagyok?” vagy valami hasonlót, kicsit nehéz felidézni a konkrét szavakat, mert az összbenyomás és a folytatás tudata lebegett a szemeim előtt. Azért valami “aha” biztos kijött a számon.

Miután végeztem a zuhannyal, már ruha nélkúl mentem a szobába, ahol ő még fehérneműben volt. De nem sokáig, hamarosan megszabaditotta magát minden szövettől.

Háttal nekem fordulva kezdett el dörgölőzni hozzám, én óvatosan átöleltem, simogattam, pár pillanat múlva a kezemben voltak az abszolút gyengéim, a cicik. Közben puszilgattam a vállát, nyakát, apróbb hangokat adott ki, talán még 1-1 szót is elmormoltunk. Majd megfordult és csókolóztunk kicsit. Nagyon jól esett, valóban csókos a szája, finom.

Még SMS-ben jeleztem neki, hogy nem vagyok túl tapasztalt és eléggé gàtlásos vagyok. Ezt észben tartotta, irányított. Lefektetett az àgyra és elkezdett dolgozni az ágyékom környékén. Pár pillanat múlva már a szájában voltam. Közben simogattam, hátát, mellét, karját, és persze szóhoz sem jutva élveztem a látványt és érzést ahogy ez a csodás lány kényeztett a szájával. Az egyik lábujjam születésemtől kezdve kicsit más, ezt észrevette és tökre tetszett neki, nevetett rajta, ami méginkább barátnős érzést keltett bennem, humorizált közben, mint aki tényleg kíváncsi a partnerére, figyel a részletekre is.

Nem sok idő után valahogy jeleztem, hogy ez így gyorsan véget érne, egy ponton úgy éreztem, hogy nem is bírom tovább, úgyhogy javasoltam, hogy megpróbálnám én kényeztetni őt kicsit. Tetszett neki az ötlet, úgyhogy elkezdtem nyalakodni. Nagyon tetszett a puncija. Csupasz, szép, mintha csak a nyelvemre öntötték volna. Nagyon kedves volt tőle, hogy folyamatosan bíztatott, hogy nem is érti miért mondtam, hogy tapasztalatlan vagyok, tök jól csinálom, apróbb hangokat is adott ki, nagyon izgató volt. A kezem közben a cicijén, oldalán időzött.

Egy idő után valahogy váltottunk és kértem, hogy lovagoljon meg. Kaptam gumit és már benne is voltam és mozgott rajtam. A ciciiik, megint őket kell kiemelnem. Fogdostam öket és elveztem, ahogy Leila lovagol. Nem is tartott sokáig, így lett végem, így is szerettem volna. Nem szállt le azonnal, csak mikor már látta, hogy teljesen kiélveztem az orgazmust.

Megtörölt, majd masszázst javasolt, amit elfogadtam, úgyhogy hasra fordultam, ő pedig masszirozott. Nem bordatörős módon, olyan barátnősen, mintha csak filmnézés közben volnánk. Közben beszélgettünk, munkáról, vidékről, Pestről, a tapasztatlanságom okairól. Kellemes társaság akkor is, ha beszélgetésröl van szó. Vannak gondolatai, tud dicsérni, jól kommunikál.

Még korábban kérdezte, hogy szokott-e nekem menni kétszer is. Igent mondtam, úgyhogy a masszázst befejezvén újra hátamra fordultam és ismételten elkezdett dolgozni a farkamon. Először kézzel kezdte, golyókat is ingerelte, izgatta. Majd megint az ajkait és nyelvét küldte bevetésre. Ismét simogattam, ahol értem, ő meg csak cuppogott es cuppogott. Ő javasolta, ha jól emlékszem, hogy ideje gumit húzni. Örömmel vettem az ajánlatot, és ezúttal misszionárius pózban tettem magamévá. Itt nekem kell irányítani, amiben bizonytalan vagyok, hangot is adtam neki, kérdeztem, hogy érzi-e, ami biztosan buta kérdés, de vannak aggályaim a méretem és a teljesitményemmel kapcsolatban. Most is folyamatosan, világi aranyos hangon adta tudtomra, hogy neki nagyon kellemes, még ha valószínű nem is volt orgazmusa együttlétünk alatt. Még kutyusban is kipróbáltam Leilát. Isteni látvány volt az a fenék, ahogy előttem járt fel-alá, miközben dugtam hátulról. Ennek ellenére itt kicsit elbizonytalodtam, vagy valami történt, mert kicsit elpuhultam, pedig itt is jelezte, hogy ne aggodjak, remekül csinálom.

Kértem, hogy ezt a kört szájjal fejezzük be. Azonnal ugrott és a már korábban is alkalmazott, nekem oldalt a farkamra hajolva pózban kezdett ismét szorgalmas cuppogásba és bólogatásba. Simogattam megint és így élveztem el, egyenesen a szájába. Nem túlzok, egy csepp sem maradt bent, mindent megtartotta magának, mintha a jutalma lenne. Viccesen mutatta, hogy gyorsan megy a fürdőbe egy rendbeszedésre.

Ismét masszázst kaptam. A lányok nagy részénél talán az sem mindennapi, ha két kört engednek, de hogy hármat? Igen ritka lehet szerintem. Végül nekem sem sikerült, de Leila megpróbálta. De még hogy! Uraim, hölgyeim, bárki aki olvassa ezt, több percen át tartó lassúból gyorsba, majd még gyorsabba váltó szopást kapott a sajnos csak félig merev szerszámom, hogy leírni sem lehet. Többször voltam azon a ponton, hogy elindult az élvezés, de aztán mindig visszabillentem, viszont ez nem Leila hibája. Legközelebb lehet, hogy menne, most nem ment. Nem baj, ettől még ezt is élveztem, a látványt is, az érzèst is, meg magát azt, hogy Leila mennyire akarta, hogy harmadszor is teljesen kielégítsen. Fantasztikus volt. Még tettünk egy olyan próbát, hogy az ágy mellé álltam, úgy szopott és kézzel segítettem rá. De éreztem, hogy nem fog menni. Úgyhogy inkább javasoltam, hogy viszonzom a kényeztetést. Nyalakodtam kicsit megint, megdicsért, nyögdécselt közben. Megjegyezte, hogy ez még kellett a végére. Jól esett nagyon.

Mentem zuhanyozni, majd öltözni. Ő maradt meztelenül, tetszettős volt. Még kicsit beszélgettünk, rendeztem az anyagiakat, majd egy szájrapuszival elköszöntünk. Talán kicsit sietve jöttem, zavaromban, remélem nem felejtettem el még egyszer megköszönni az élményt neki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt. Minden kint van az adatlapon és a matematika is lekérhető egy kattintással.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 37 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ritkán járok Pesten. Már máskor is el szerettem volna csípni Leilát, nagyon örültem, hogy most végre sikerült is. Ez itt a második beszámolóm, majd egy éve volt az első, ami még mindig hatalmas élményként él bennem. Ez a találkozó Leilával is ilyen volt, valószínű, jó hosszú ideig emlékezni fogok rá, nem feltétlenül csak a szexuális töltete és szolgáltatása miatt, hanem az a cukiság, kedvesség, amit nyújt. Szerintem ez a barátnő feeling definíciója. Csodalány, csoda hozzáállással. Csoda cicikkel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról


2023-08-02 12:56:16
Köszi a remek írást! Jól átadta a randit.

2023-07-19 09:12:41
Az egyik legjobb beszámoló amit az utóbbi időben olvastam, számomra fontos részt ,az összegzést is gondosan papírra vetetted.

2023-07-19 08:25:33
Szinte már egy erotikus regény, megérdemel egy jó osztályzatot.

2023-07-18 23:57:39
Elnézést, ezt elnéztem. Az előző beszi kommentjeire írtam... Sajnálom! Elnézést! Puszi! 😔🙈

2023-07-18 23:08:24
Változtak a rózsaszálak, ezt megtekinthető a bővebb infónál. Reagálásom a reagálásra, igaz az infó. Minimálisan magasabb lett az átlagnál, ezt kérem figyelembe venni. Viszont az úrral az alacsonyabbakként kértnél volt a találkozó, ebbe nincs semmi irreális.... Megértést Köszönöm! 😳
Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-19) : Puhatolózó csókok, simi és lekerültem délre. Nagyon szépen fogadja ha kézzel, szájjal kényeztetik. Nagyon feltüzelt ahogy élvezte tüsténkedésemet. Majd Ő jött és varázsolt el Nf -ével és kézimunkájával. Kértem is a pajzsot mert égtem a vágytól. Megkértem, hogy szemből üljön rám. Igéző volt ahogy hintázott rajtam én pedig markolásztam az ikreket, adtam a popóján a ritmust a kezeimmel.

felejthetetlen: 13db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-02-22) : A francia leckéje rendesen csinàlja fogom az fejét oldalról, a hajànàl és élvezem ahogy nyalja - falja, cupogtatva a farkam, fel és le a zacskot sem kimélve a golyokkal. Imàdom ez ment egy jó ideig :)

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

nagyon jó: 26db
(2023-10-28) : Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem. Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált.

(2023-07-12) : Pozíció váltás közben is loptam folyton a csókokat - így tértünk rá az én orális kényeztetésemre. Nem tudom miért, vagy hogyan, de valahogy tökéletes amit és ahogy csinál. Finoman érzékien és valahogy úgy, hogy sokkal tovább bírom vele, mint bírtam valaha mással.

(2023-04-30) : Nagyon érzéki ,szenvedélyes ölelkezés volt közben pici csúszkáló mozgással teljesen felizgatott . Mikor már kőkemény voltam kaptam egy natúr franciát ,ami szintén nagyon érzéki volt . Ez után én is viszonoztam egy kicsit ,ahogy hallottam ez is bejött neki .

: 26db
(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A

(2023-07-21) : Nagyon finoman franciázik,mintha a barátnőd csinálná,nem pornós,nem mélytorok,de mégis nagyon kellemes az érzés,ahogy egy ilyen gyönyörű nő játszik a farkaddal.Mielőtt hamar végetért volna az első kör kértem,hogy cseréljünk,még adós voltam egy kényeztetéssel.L

(2023-06-19) : Mind szájjal, mind mind kézzel nagyon finoman csinálja, úgyhogy gyorsan védőeszközt is kellett kérnem, nehogy idő előtt végem legyen. Kértem, hogy kezdésnek legyen felül, így tovább csodálhattam és szabadon simogathattam közben.