Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-02 20:30:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Electric Joker !

Örülök,hogy megismerkedtünk és jól érezted magad a csábító és romlott Szomszédlánnyal....
Köszi a kedves szavaid és a sok dicséretet
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
Hiába írni tudni kell
Amikor lesz időd várlak szeretettel és egy kis Szomszédlány- Feelinggel
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 121099 erotikus masszázs

ElectricJoker a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Húsvét hétfő reggelén hívtam fel Biust. Másnapra, keddre egyeztettünk időpontot, amit itt az oldalon személyes üzenetben is megerősítettünk. A telefont azonnal felvette, minden szükséges infot megkaptam.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel mentem, az 1-es villamos Népfürdő utcai megállójától 5 perc a tetthely. A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. Az Árpád-hídi metrótól maximum 10 perc gyaloglásra van a helyszín. Ahogy láttam, a parkolás fizetős, de közvetlenül a ház előtt is volt még több hely.
Helyszín
A lakás az patika tisztaságú társasházi lakás. A fürdőben kád, zuhanyfüggő és kilépő, több féle tusfürdő, szájvíz, teljesen rendben lévőnek találtam. A törülközőt frissen kaptam, öreg medvedisznóember testemre egy picit kicsi volt, de túléltem, a funkcióját ellátta. A szobában egy kifejezetten prémium masszázspad és egy franciaágy található, előbbit nem, utóbbit annál inkább igénybe vettük. A pecó tartozéka még egy cukinak tűnő, de elég morgós öleb, aki a konyhában tartózkodott érkezesemtől a távozásomig.
Bius Szomszéd lány külseje
Bius élőben a képeknek teljesen megfelel, a hirdetésében látható retus és smink nélküli képek a valóságot ábrázolják. Kifutómodell alkat, szép arc, sima, finom bőr, nagyon egyben van a lány. Megérkezésemkor a képen láthatóhoz hasonló, fehér, testhez álló nadrágban és felsőben fogadott, ami alatt fekete babydollt viselt, ami szerintem az ő nyúlánk és sportos alakján nem a legjobb választás, de legalább könnyű volt levenni. Bius nem csak a fotók alapján, hanem élőben is nagyon bejött, a kisugárzása tette fel a koronát a látványra.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 121099 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 121099 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-04-03 09:08:27 erotikus masszázs 1210995. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-04-03 09:08:27 erotikus masszázs 1210996. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-04-03 09:08:27 erotikus masszázs 121099
Erotikus masszázs
Mivel elég nagydarab vagyok, ezért a masszázs nem a masszázspadon, hanem a padlóra terített fitnesz-szőnyegen történt. Kellemes, egész testre kiterjedő, érzéki, nyugtató, de egyáltalán nem erős masszázst kaptam egy óra alatt, ami utólag visszagondolva csak felvezetőként értékelhető a levezetéshez. Közben folyamatos volt a kettőnk közti kommunikáció, volt lehetősége a kezeimnek elkalandozni. Ami nagyon tetszett, az a narancsaromás olaj használata, illetve a füstölők mellőzése és a lehalkított zene egyvelege, semmi nem vonta el a figyelmem. Közben volt lehetőségem a cickókkal foglalkozni, nem tudtam betelni velük, nyaltam'faltam őket, amikor tudtam. Összességében nagyon egyben volt az egész, megvolt Bius simogatásai által a szomszédlány-érzés a masszázs során.
Levezetés
Kedves makktársak, kiknek már volt szerencséje Biushoz és kedves érdeklődők, kiknek még nem, fogadjátok el, hogy nem tudok teljesen tárgyilagos lenni és most kezdődik írásban a kontrollálatlan ömlengés.
Biussal kölcsönös kényeztetés volt a menü, a műfaj és az étlap keretein belül nem hagytunk ki semmit sem. Azon túl, hogy Bius maga az érzékiség, mint entitás, biztosított nekem egy olyan magas szintű illúziót, amit más szolgáltatóknál szinte sehol nem kapok meg. Megkaptam a lehetőséget arra, hogy kényeztessem őt, úgy érzem, hogy beengedett az aurájába. A találkozó második órája az a kölcsönös és gyengéd örömszerzésről szólt, amit a fentebb már említett franciaágyon abszolváltunk. Finom simogatások mentek oda-vissza, majd előszön én kényeztettem számmal és nyelvemmel a punciját és popsiját, szerintem tetszett neki, aztán jöttek azok a tökéketes, érzékeny, jól reagáló cicik, majd megint a kölcsönös, gyengéd simogatások, aztán ő kényeztetett először kézzel, majd szájjal. Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején, majdnem megfosztván magam az öröm meghosszabbításától. Aztán kérésemre 69-be fordultunk, így ért el a vég, a dns-mintámat már a kezével segitette napvilágra, a cseppek a hasamon landoltak. Ezek után Bius még letörölte rólam az árulkodó nyomokat, mellém bújt, amely a levezetés tökéletes gesztusaként lezárta a szeánszot. Megérkeztem a kenózis állapotába, kiürültem testileg-lelkileg, kiélesedtek az érzékeim, élesebben, mélyebben láttam a színeket, bekerültem a flowba. Némi összebújás után a faliórára pillantva láttam, hogy eljött a távozás ideje, gyorsan felöltöztem és egy búcsúcsók után tipliztem.
Elszámolás
Megérkezésem után, de még a zuhany előtt letettem az asztakra a megbeszélt virágycsokrot, erről több szó nem esett már. Bius maximálisan korrekt lány, amit megbeszéltünk, azt hiba nélkül megkaptam.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az ömlengés itt folytatódik. Bius mind az öt érzékszervem számára kiváló élményt biztosított. Mindene finom, tetszik a látványa, a hangja nagyon bejön, a bőre tapintásra és ízre, illatra egyaránt nagyon finom, a puncija felejthetetlen, a cickói kívánatosak, és így tovább, minden porcikájáról csak dicshimnuszokat tudok írni. Ami azonban a legjobban bejött nála, az az összkép és a tekintete. Bius szuperül hozza a cserfes, ártatlan szomszéd diáklányt, aki elcsábítja a középkorú szomszédot, de az édes kislány álcája alatt egy tudatos ragadozó él. Biusban az a szenzációs, hogy úgy romlott, hogy nem közönséges, a romlottsága hozzáadott érték, ahogy az alapvetően finom tejszínből is egy magasabb élvezeti értékű gorgonzola lesz, ha jó módon romlik. Mindent összevetve, Bius kiváló, mindenre kiterjedő élmény, aki nagyon magasra teszi a mércét a szolgáltató szektorban, biztosan meg fogom őt látogatni hamarosan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-10 08:50:00
Példaértékű első beszámoló. Különösen a megközelítés: Így kell megírni informatívan, mégis diszkréten.

2024-04-04 20:31:08
Egy szóval: bravó! Több szóval: igen, ilyen a világ Bius körül. Ha van partner, ő szinte mindig hibátlan házigazda.
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 22db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2024-01-21) : Megkérdezte, hogy milyen olajjal szeretném, majd nem túlzásba vitt olaj mennyiséggel elkezdte a lábainál a masszázst. Olykor kis incselkedés, fenék simi"véletlen zacsi simi", szépen végig az egész háti részeken. Majd jött a várva várt kérés,FORDULJ MEG KÉRLEK.

(2023-09-12) : Maradtunk az asztalon, ekkor elkezdtem nyalni a már sokszor megénekelt puncit, Bius rajtam dolgozott a kezével. Átmentünk a tatamira, elhelyezkedtem a lábai között, és beindult. Fényes lett ennek a leányzónak mindene, annyit nyaltam, csókoltam

: 33db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

(2024-01-24) : Bius a lábadnál kezd, majd halad a felsőtested irányába. A mozdulatain érezhető, hogy tanulta, nem műkedvelő. Én a kézi masszást választottam, de lehetőségek között volt a bambusz-masszász is. A technikája nem erős, inkább relax kategória. A fordulás után a kezeid és a lábaid kezelése folytatódik,

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...