Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-14 18:27:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves tegabi 33 !

Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
A szakszerű masszázsom azért jó mert szívesen segítek ha rendetlenkedik a hátad vagy a derekad.
Köszönöm a gyönyörű arc címkét,régóta vágytam rá és te erre is gondoltál :)
A beszi szerintem jó lett de írhattál volna többet is bátran a külsőmről és a Szomszédlány - Feelingről .
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)

További kellemes tavaszi hétvégét kívánok!

Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 120945 erotikus masszázs

tegabi33 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-n keresztül egyeztettem időpontot. Szerencsére az általam megadott időpont neki is jó, így már csak az időt kellett várni, hogy eljöjjön.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR-n kapott hely alapján mentem autóval a randi helyszínére. Parkolni könnyedén lehetett, és a GPS pedig pontosan oda vitt, ahol a randi helyszíne volt. BKV-val pár perc sétára van a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás állapota kitűnő volt. Igazából nem volt gond a lakással. A fürdő szintén jó állapotú, tele tusfürdőkkel, dezodorokkal, és természetesen szájvíz is volt a fürdőben. A tetthelyen egy masszázspad volt, és egy hatalmas francia ágy.
Bius Szomszéd lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bius külseje a képeknek megfelelő volt, de talán még szebb volt mint a fotókon. Igazából egy egyszerű felsőben, és nadrágban fogadott engem. Minden része tetszett nekem, de legfőképpen a mellei voltak csodaszépek.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120945 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120945 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-03-14 21:38:14 erotikus masszázs 1209455. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-03-14 21:38:14 erotikus masszázs 1209456. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-03-14 21:38:14 erotikus masszázs 120945
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
És akkor elértünk a masszázs részre. De mielőtt eljutottunk először is 5 perccel a randi kezdete előtt értem oda, és akkor hívtam fel. Nagyon kedves volt velem már akkor is, így csalódásra nem kellett számítanom. Miután odaértem hozzá, akkor az ajtó mögé bújva nyitott nekem ajtót, és mutatkozott be kedvesen. Fürdés előtt váltottunk néhány szót, majd elmentem fürödni. Mindent készségesen elmondott, mit hol találok, és megmutatta a kutyáját, aki annyira azért nem örült a találkozónak, mint Bius. Miután lefürödtem, akkor ő már várt engem, hogy felmenjek a masszázspadra, és hasra feküdtem. Jól megmasszírozott engem tetőtől talpig. Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével. A fájós derekamat nagyon rendbe tette, így valóban ügyes a masszírozásban. Miután végzett a derekammal, és a hátammal, mindkét karomat jól megmasszírozta, majd miután végzett, akkor hátamra feküdtem, és ugyanúgy lábtól felfelé haladt. Nagyon szerettem amikor a karjaimat masszírozta, hogy a kezemet berakta a két lába közé. Nagyon jól esett ez a része is. Nagyon kellemes volt az egész masszázs, és úgy gondolom, hogy a célját elérte vele.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Miután végzett a masszázs, akkor átmentünk a francia ágyra, ahol mint két szerelmes egymásba kezdtünk habarodni. Egymást simogattuk, csókolóztunk, olyan volt mintha a barátnőm lenne(de sajnos nem az). Az én kezemmel kényeztettem a szép melleit, amit nagyon jó volt megfogni, és láttam Biuson, hogy élvezi, mint ahogy a puncival való kényeztetést is. Miután kiélveztem minden pillanatát, akkor jött Bius, aki szintén simogatottt engem, és elkezdte kényeztetni a velem egykorút. Először is simogatta puszilgatta, majd elkezdte a szájába venni bőnyálas franciát kaptam tőle, amitől rendesen cuppogni kezdett a szája tőle. Nagyon élvezetesen csinálta folyamatosan váltogatva, hogy hol gyorsan, hol lassan. Később bekente masszázsolajon is, aminek aztán az lett az eredménye, hogy nem sokkal később már el is élveztem ennek köszönhetően. Miután megtöröltem magam, akkor ismét egymás mellett feküdve simogattuk egymást valamint csókolóztunk is. Ezt követően beszélgettünk nagyon sokat, így az időt túlléptük, de igazából nem csinált nagy ügyet, mert remek beszélgetőpartner is. Végül elmentem letusolni, majd felöltöztem, elköszöntünk egymástól annak reményében, hogy nem utoljára voltam nála.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a randi végén történt. Extrákról nem tudok, hogy lennének, de igazából a szolgáltatás úgy gondolom, hogy teljes körű volt, és korrekt volt az elszámolás is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bius egy nagyszerű lány, aki szereti azt, amit csinál, és ezt maximálisan bele is adja. Úgy gondolom, hogy még fogunk valamikor találkozni, mert vele minden perc nagy élmény volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-17 10:53:43
Abszolút igazad van Perfekt, a külső jól részletezett bemutatásáért én is "harapok"😇
De! Bius talán az egyetlen a masszázs oldalon, aki rendszeresen frissíti az egyébként természetes és valóságos képeit, ezt semmilyen bemutatás nem tudja kiegészíteni, maximum megerrősíteni.

2024-03-16 22:34:29
Köszönjük az értékelést, jó lett, bár a külső ecsetelése csak nagy vonalakban sikerült

2024-03-15 22:45:57
Tömör, lényegre törő, igazán realista az írásod tartalma.
Végig pozitív hangvételű és sok hasznos információ bárki számára, ezért nekem tetszett.
Más. Soha nem voltam egy órás randin, a minimum a kettő.
Első alkalommal mitől is lenne bármilyen érzelem, ha csak nem szárnyal a fantázia és a képzelet. Köszönöm szépen

2024-03-15 19:25:35
Teljesen egyet értek Ván-dor kollégával. Ez a beszámoló egy sótlan, fásult masszőz és egy unott kuncsaft rutinból lenyomott találkozóját írja le. Bius viszont tuti nem ilyen. Ha valóban csak ennyi érzelem volt a randiban, akkor szerintem valami hiányzott. Persze lehet, hogy csak ilyen az "írói vénàd".

2024-03-15 07:03:50
Bár mindent leírtál ami Biusnál elérhető, -tulajdonképpen egy eseménysor - de hiányzik a hangulat, a humora, a kezdeményezőkészség stb. ami Biust jellemzi és a találkozást színesíti.
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-01-24) : Bius a lábadnál kezd, majd halad a felsőtested irányába. A mozdulatain érezhető, hogy tanulta, nem műkedvelő. Én a kézi masszást választottam, de lehetőségek között volt a bambusz-masszász is. A technikája nem erős, inkább relax kategória. A fordulás után a kezeid és a lábaid kezelése folytatódik,

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...