A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-07 15:46:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Pinamánia !

Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
Köszönöm szépen,hogy írtál az élményeidről Beszámolót :)

Máskor is várlak egy frissítő masszázsra
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 120586 erotikus masszázs

pinamania a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Először az oldalon üzenetben egyeztettünk, majd VTR-en is ment a megerősítés. Ennél gördülékenyebb nem lehetett volna, Bius nagyon kedves és segítőkész minden csatornán.
Megközelítés
Kocsival mentem, hagytam időt a parkolásra, ezért ücsörögtem kicsit a kocsiban a ház előtt, ahol több üres hely közül is választhattam. Természetesen fizetős a parkolás, nem a legolcsóbb zóna, de nem is az V. kerület árait kérik. BKV-val is jól megközelíthető, Árpád híd pesti hídfőjétől pár perc sétára van a cím.
Helyszín
Új helyen, de változatlan címen találkoztunk. Maga a ház régi építésű (nem panel), a lakás már átesett legalább egy felújításon, de az nem tegnap volt. Ettől függetlenül szép és rendezett a lakás, a fürdőszoba elég nagy (nem fél négyzetméter, ahol vigyázni kell törölközés közben, hogy ne verd be magad valamelyik falba), a masszázs szoba is szép és kényelmes. Törülköző, tusfürdő, szájöblítő és minden egyéb szükséges kellék van, és nem diszkont minőségű.
Bius Szomszéd lány külseje
Bius nem árul zsákbamacskát, mindent megmutatnak a képek, és igazoltan nem retusál rajtuk semmit. Amit nem mutat a képeken, azzal sincs semmi probléma. Nem szilikon mellű, nem agyon szolizott, pont olyan, mint valamelyik kiscsaj a ház egy másik lakásából. Nekem nagyon bejön ez a stílus, de azt sem ítélem el, aki inkább a plázacicákat kedveli. Nekik nem ajánlott Bius, de szerintem ők a képek alapján nem is mennének hozzá.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120586 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120586 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-02-08 01:54:49 erotikus masszázs 1205865. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-02-08 01:54:49 erotikus masszázs 1205866. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-02-08 01:54:49 erotikus masszázs 120586
Erotikus masszázs
A masszázs előtt volt egy kis incselkedés, ami miatt nem volt túl kellemes hassal felfeküdni a masszázspadra, de amikor a vér visszakerült a normál áramba, már minden rendben lett. Bius masszázsa inkább kellemes bevezetése a következő fázisnak, nem kemény sportmasszázs, és nem is olajos cicicsúszka. Az egymásra hangolódáshoz pont jó, és jót lehet közben cseverészni a kisasszonnyal. Amire nekem kellett, arra pont elég volt.
Levezetés
Ez a része igen intenzívre sikerült ennek az alkalomnak, a kora reggeli időpont ellenére (vagy éppen pont ennek köszönhetően). Mivel a szoba elég nagy, a masszázspad mellett egy kényelmes franciaágy is rendelkezésre áll, nem volt kérdés, hogy a kényeztetéshez ezt választottuk. Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem, ahol örömmel tapasztaltam, hogy puncija ugyan olyan finom, mint ahogy emlékeztem rá. Ha jól láttam már mások is megírták, hogy aki szeret nyalakodni, annak Bius nagyszerű élményeket kínál. Már "alapállásban" is az átlagosnál keményebb és nagyobb a csiklója, ami ingerlésre még jobban megduzzad, miközben hüvelyéből finom nedvek kezdenek szivárogni. Szerencsére az érzéki csikló ellenére Bius nem "gyorstüzelő", sokáig lehet élvezni a finom punci nyalogatását. Mindenkinek ajánlott, akik ilyen örömökre (is) vágynak a masszázs keretében.
Természetesen Bius sem maradt az adósom, nagyon finom és szakszerű orális kielégítéssel tette fel a koronát a délelőttömre.
Összességében ha ilyen szomszéd lány lakna a házunkban, biztosan nem tudnám megállni, hogy a farkammal is kiélvezzem a csodás punciját.
Elszámolás
Extrák emlékeim szerint nincsenek, amit vállal, az benne van az alapárban. Nem nehéz a matek, VTR-en jön a pontos ártábla, emlékeim szerint szót sem ejtettünk róla, egyszerűen csak letettem a megfelelő méretű csokrot az asztalra a program végén.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében egy csodálatos délelőttel lettem gazdagabb, és azóta is rögtön merevedésem lesz, ha előugrik Bius duzzadt és nedves puncijának képe az emlékeimben. Ha rajtam múlik még biztosan találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-08 06:23:38
Röviden, de tartalmasan írtál le minden fontos részletet. Aki többre kíváncsi, látogassa meg, megéri. Különleges adottságait is finoman érzékeltetted.
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 19db
(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

(2023-05-19) : Finoman lehúzom tangáját a melltartó már bonyolultabb attól közös erővel szabadulunk meg.Lábaközé térdelek birtokba veszem finom punciját halk nyögése kíséretében nyelvemmel próbálok a kedvében járn

: 36db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...