Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-24 10:24:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Uboot !

Örülök,hogy meglátogattál és tetszett a Szomszédlány - Feeling ami azért olyan izgi
mert bennem egy tinilány veszett el,szeretem a jó társaságot a vidámságot és az erotikát is :)
Köszi a sok dicséretet
És köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót ami szerintem nagyon jó lett tetszik,hiába írni tudni kell:)

Ha lesz időd várlak egy kis rosszalkodásra

Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 120459 erotikus masszázs

uboot a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon vettem fel a kapcsolatot. Bius jelezte, hogy csak VTR jelentkezéseket fogad, így ezt a módot használtam. Így már az dőpontfoglalás zökkenőmentesen ment.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Árpádhíd pesti hídfője. Jó tömegközlekedés. Én autóval érkeztem, a ház előtt tudtam parkolni. A parkolás természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutás a lehető legdiszkrétebb. A kapukód megadása után már nyílik is az ajtó, pár lépés és a lakásban vagy. A lakás nagyon bájos, a fürdőszpbában szájvíz, fogkefe tusfürdők széles választéka elérhető. Biusnak van egy kutyusa, aki a megérkezésedkor hallat magáról, de utána teljesen csendben van. Bius cserfesen, régi ismerősként fogad. Valódi "szomszéd lány" érzésed van.
Bius Szomszéd lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek pontosak, mivel arcképpel hirdet, nem érhet meglepetés. Nézd végig valamennyi képét, így nem érhet csalódás. Bius legalább 180cm magas, karcsú, párductestű lány. Már-már soványnak mondanám. Popsija formás, cicije természetes, kicsit kislányos. Bőre selymes, hófehér.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120459 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120459 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-01-24 17:50:33 erotikus masszázs 1204595. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-01-24 17:50:33 erotikus masszázs 1204596. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-01-24 17:50:33 erotikus masszázs 120459
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A kötelező tisztálkodás után Bius előkészítette a maszázspadot, majd ledobta magáról a fogadó ruháját. Piros, zsinóros szettet viselt a fehér ruha alatt. A szeánsz ezen a ponton kezdődött, forró csókok ölelés, simogatás képben. Pár pillanat mulva már azon gondolkodtunk, hogyan feküdjek hasra, mivel a farkam kőkeményé vált. Elhelyezkedés után kezdetét vette az egy órás masszázs. Bius a lábadnál kezd, majd halad a felsőtested irányába. A mozdulatain érezhető, hogy tanulta, nem műkedvelő. Én a kézi masszást választottam, de lehetőségek között volt a bambusz-masszász is. A technikája nem erős, inkább relax kategória. A fordulás után a kezeid és a lábaid kezelése folytatódik, itt még nem kell a tömény erotikára számítani. A kezelés közben Biussal el lehet csacsogni, szívesen beszél. Én ismét a gimnáziumban éreztem magam, mintha ismét 16 éves lennék.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
Bius az ágyhoz invitált, majd egymás mellé feküdtünk. Ölelkezés közben a fülembe súgta: "Perverzkedjünk egy kicsit", szemében látszott a huncutság. Kértem, feködjön hasra. A nyakától a gerince mellet finom csókokkal haladtam déli irányba. Mire a popsijához értem már az egész teste megfeszült, ráhangolódott az élvezetre. Nyelvemmel finoman maszíroztam a gát izomzatát, majd belenyaltam a posijába is. Bius hálásan fogadta a próbálkozásomat hangot adott az élvezetének. Hamarosan, kértem forduljon meg, hogy a puncijával is foglalkozni tudjak. Előttem már páran megénekelték a csodát, ami fogadott. A húsos kisajkak szopogatás után a nyelvemmel szétnyitottam a kisajkak szárnyait. És lassan, puhán nyaltam végig a hüvelytől a csiklóig Bizs fantasztikus vulváját. A csiklója ekkorra óriásira duzzadt, ilyet még sohasem tapasztaltam. Hamarosan rájöttem, hogy legkényemesebben akkor tudom kihasználni ezt a csodát, hogy ha megkérem, Bius, hogy üljön a számra. A pici popsiját szétfeszítve szopogadtam a legalább 3cm ágaskodó csiklóját, miközben az arcom a kisajkai között pihent. Nyelvcsapásaim során éreztem a finom, lecsorgó nedvességet. A poziciót hamarosan 69 re váltottuk a látvány felejhetelen volt. Hamarosan jeleztem Biusnak a vég közeledtét,így a kezei között jutottam el a mennyekbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a megbeszéltek szerint történt.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bius az erotika nagyasszonya, tinilány képében. Teljesen rád hangolódik, élvezettel igyekszik teljesíteni a kívánságaidat. Őszinte, nem tapasztalsz megjátszott reakciókat. Az erotikus rész minimum 40 percig tartott, ha Biuson múlt volna, talán soha sem szól, hogy hagyjuk abba. Kéretik vigyázni rá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-28 20:05:48
Jó lett a novella. Kar hogy az én szomszéd lányom nem ilyen tüzes menyecske,mint akiről te most beszámoltál.

2024-01-24 23:56:30
Igen jól megírtad ezt a beszámolót. Átéltem minden pillanatát, mintha ez a randi is velem történt volna meg. Csak azt nem értem, hogy az egyéni igények és a hatékonyság miért négyes, ha egyszer Bius kezei közt a mennyekbe jutottál? Ezt persze vedd csak enyhe kötözködésnek. Bius, lassan készítheted azokat a bambusz valamiket, hamarosan kipróbálnám!
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 15db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 18db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-19) : Finoman lehúzom tangáját a melltartó már bonyolultabb attól közös erővel szabadulunk meg.Lábaközé térdelek birtokba veszem finom punciját halk nyögése kíséretében nyelvemmel próbálok a kedvében járn

: 33db
(2024-01-21) : Megkérdezte, hogy milyen olajjal szeretném, majd nem túlzásba vitt olaj mennyiséggel elkezdte a lábainál a masszázst. Olykor kis incselkedés, fenék simi"véletlen zacsi simi", szépen végig az egész háti részeken. Majd jött a várva várt kérés,FORDULJ MEG KÉRLEK.

(2024-01-12) : A két kis comb között olyan dolog fogadott ami minden rendes férfinak fent van azon a bizonyos listáján amit nem szabad kihagyni az életben. Ezt minden nyalakodni szerető férfinak kötelező kiprobálni.

(2023-12-31) : Kölcsönös francia, csók, ölelgetés.Nagyon barátságos természete van.Szereti ha kényeztetik és meg is hálálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...