Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-22 16:02:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves TJ HOOKER !

Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
Igaz,hogy a masszázs suli mellé jártam,gondoltam ha masszőz szeretnék lenni legyen egy prémium minőségű masszázs padom is :)
Köszönöm szépen a Karácsonyi Beszámolódat,ami jó lett :)
Ha van időd és kedved várlak egy kis relax rosszalkodásra

Kellemes Ünnepeket kívánok
Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 120220 erotikus masszázs

TJHOOKER a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
hosszú lábak
profi, szakszerű
feneketlen mélytorok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon értem el a Kisasszonyt. Először kérdte hogy VTR-en egyeztessünk, de jeleztem neki hogy ahhoz ajánlások szükségesek, amim nincs, aztán megkérdezte be vagyok-e regisztrálva, mondtam igen (elhitte). Ezt követően megkérdeztem a 1,5 órás etap elszámolási volumenéről, mire mondta hogy láthatom az adatlapján - finoman ismét jeleztem hogy nem mindenki láthatja - ekkor megnevezete a rózsacsokor méretét. Innen már sínen voltunk: helyszín egyeztetés és az időpont fixálása pillanatok műve volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS, az ajtó elé kormányzott :) Kicsit féltem a parkolástól, mert a XIII. kerület ezen része (közel az Erste toronyhoz az Árpád hídnál) emlékeim szerint a reménytelen kategória... de kellemesen családtam, mert több szabad slot is rendelkezésre állt. A házon nagy táblán a házszám, eltéveszthetetlen. Bár kocsival mentem, aki BKV-val közelít annak is jó hír hogy több jármű csomópontjához is közel van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lakás tip-top (sokkal jobb mint amit kívülről vártam). A törülköző elsőre érdesnek tűnt, mint amit már 40227640357-szor kimostak (és valószínűleg így is van), tusfürdőből több is van, de senki ne várjon Neutrogena kollekciót, inkább tiniknek való axe és társai. Szájvíz és kis (egyszer használatos) poharak rendelkezésre állnak. A kád nem egy Hilton, de a célnak megfelel (tiszta volt) és a zuhanyfüggöny miatt a fürdőt sem áztattam szét.
A szobában rendes masszázságy ami abszolút pozitív csalódás volt, illetve e mellett egy franciaágy is helyet kapott.
Kellemes félhomály és még kellemesebb zene szólt, valamint találkoztam a vendéglátó kissé morgós, de csupaszív kutyájával aki külön elzárva a konyhában volt (én kértem a találkozót, kutyás vagyok :D ).
Bius Szomszéd lány külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Egy magas, vékony a képeknek 100%-osan megfelelő lány (hölgy) fogadott.
Hihetetlen kedveséggel, öleléssel. Gyönyörű piros / vörös bodyban.
A vékony, de nem izmos kategóriába tartozik. Tényleg a szomszéd lány státusz a legjobb szó rá: elsőre talán meg se nézed, de nyáron amikor fürdőruhában elflangál előtted, majd eltörik a nyakad úgy nézel utána. :)
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120220 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120220 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-12-23 09:34:08 erotikus masszázs 1202205. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-12-23 09:34:08 erotikus masszázs 1202206. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-12-23 09:34:08 erotikus masszázs 120220
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Igazából a masszázs miatt mentem (elsődlegesen), ami kellemes volt és szakszerű, bár nem túl erős, viszont szuper! Hosszan tartott ami közben átbeszéltük az ünnepi szezon szokásos dolgait: bejgli sütés (a receptemet is odaadtam később, mert elkérte). Szóval csevegés volt szinte végig. Amikor elértünk olyan pontokra amit kifejezetten kértem hogy gyúrjon át ott néha csöndben maradtam és vette a lapot, olyankor ő is visszább vett a kommunikációból.
Lehetett volna erősebb is, de írja az adatlapján hogy nem sportmasszőr, szóval egyáltalán nem vettem zokon.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Kb 1 óra masszázst követően keveredtünk át a franciaágyra és itt igazi csókcsatákba (full barátnősen) keveredve én kényeztettem először, amit igencsak jó néven vett.
Közben természetesen én is felizgultam - nem kicsit - szóval jeleztem hogy következhetne az én "szórakoztatásom", mert kész vagyok :D
Bevallom hihetetlen jól csinálja: először csak a kezével majd az ajkaival finoman cirógatta a farkam, majd olyan mélytorkos szopásban részesített amiben még nem sokszor volt részem. Le is kellett állítanom egy pillanatra hogy nehogy rossz helyen végezzem - mondta hogy szóljak a vége(m) előtt. Ami így is történt és akkorát élveztem hogy újra kell festeni a falat az ágy fölött...
Ezt követően összebújtunk átöleltük egymást és miután megnyugodtunk volt még hátra 5-10 percünk így megkérdeztem, szeretné-e ha én is a csúcsra juttatnám, határozottan felélénkült és bíztatott hogy nosza essek neki - persze finoman és lassan - mert úgy szereti... mármint az elején, mert a végére hullámzott mint a Balaton a viharban amikor elélvezett!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút elégedett vagyok és mindenkinek ajánlom, aki szereti a vékony lányokat és a jó masszázst! A kényeztetés pedig .... mennyei volt!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
110%-os élménnyel távoztam, biztos hogy visszamegyek hozzá. A kedvessége és szaktudása mellett a személyisége is elbűvölő!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:14:08
Ritkán olvasni ennyire precíz beszámolót.

2023-12-23 20:52:07
Nagyon jó beszámolót írtál. Gratulálok!

2023-12-23 12:02:03
TJHOOKER, ez egy ige jól megírt beszámoló lett!
Aki már érezte ennek a kedves Szomszéd lánynak az odaadó törődését, határtalan vágyát, hogy te is szeresd , mindenki ilyen érzésekkel távozik tőle.
Gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 23db
(2024-06-22) : Bőnyálas,kis nyál ráengedéssel,a mákot szopogató kényeztetés után,a mélytorkos tudása is felszínre került! Izgató ahogy a mákot ki be cupantja ajkaival! Volt részem kölcsönös franciában is!

(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2024-01-21) : Megkérdezte, hogy milyen olajjal szeretném, majd nem túlzásba vitt olaj mennyiséggel elkezdte a lábainál a masszázst. Olykor kis incselkedés, fenék simi"véletlen zacsi simi", szépen végig az egész háti részeken. Majd jött a várva várt kérés,FORDULJ MEG KÉRLEK.

: 36db
(2024-06-05) : A farok szoros ajakkal való szívása!Teljes benyelése perceken keresztül! Nem mertem elmenni,mert erre meg kért, ezért inkább magamnak vezettem le, persze a nyelve, és a szája folyton segített! Beteljesülés után is volt egy kis puszilgatás,simizés!

(2024-06-01) : Majd én feküdtem le és finoman a szájába vett. Isteni bő nyálas cuppogós kényeztetés. Majdnem tövig eltűntem a szájába, ami nagyon izgató volt. Én elég nehezen durranok el a franciázástól, de nem adta fel. Már letelt a 1,5 óra, de folytatta és a végém belerobbantam az édes kis vörös rúzsos szájába.

(2024-05-30) : Amikor kezelésbe akarta venni a szerszámot, javasoltam, hogy elszaladok fürdeni. Utána fel a masszázspadra, megkaptam a most valóban lazító masszázst. Külön kértem a gluteus maximus alapos átgyúrását, hát az fene jó volt.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...