Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-10 23:44:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Őrült Professzor !

Örülök,hogy ismét találkoztunk és tetszett neked a Szomszéd lány Feeling is.
Köszi a sok dicséretet hidd el jól esik.
Köszönöm szépen,hogy rászántál egy kis időt és írtál Beszámolót :)

Várlak szeretettel máskor is egy foglalkozásra

Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 119540 erotikus masszázs

Őrült_professzor a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
végig incselkedő
csodás csók
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Kétszer hívtam telefonon, de elfoglalt volt, nem vette fel. Akkor jöjjön a VTR, tudom, hogy amúgy is azt preferálja inkább! Másnap délutáni időpontot javasoltam, simán ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Most busszal érkeztem, közel a megálló. Kb. ugyanilyen messze a villamos is az Árpád hídon. A telós navigáció ismét könnyedén odavisz.
A közelben (kb. 50 m) fizetős, nem őrzött zárt parkoló, a házak előtt szintén fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
A lakás egy kb. 20-30 éve épült, kb. 6 emeletes házban van. Az utca keskeny, parkos, fákkal teleszórt részen van, bár most kábelfektetés miatt alaposan feltúrt.
A lakás nem nagy, részletesebben leírtam az előző beszámolóban. Most csak annyit: praktikus, tiszta, nem kell jobb ennél.
Bius Szomszéd lány külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Bius egy valódi hebrencs szomszédlány. Legalábbis azt hiszed az első benyomások alapján.. Csacsog, nevetgél. Erre majd később visszatérek.
Ahogy átgondoltam, mit írok ide, arra jutottam, hogy amiben várt, az hármas alá. Aztán eszembe jutott a szomszédlány feeling. Ha az én szomszédomban nemhogy a szomszéd lány, de a szomszéd asszony ilyen szerkóban nyitna ajtót, ha becsöngetnék...Huhhh, kapcsolatunk így, vagy úgy, de biztosan megváltozna.
Mi volt ez az öltözet? Egy zöld színű, hátul semmi fölső - vadi új, képeken még nem láthattuk, -ami hosszilag a csípőcsontnál kb. 10-15 cm-rel ért lejjebb. No meg az elmaradhatatlan magassarkú piros cipő. Ezen kívül valami más is volt rajta? Na ez, ami gyorsan izgalomba hozott. Aztán amikor még az invitálás során vendéglátóm alig észrevehetően előre hajolt, megvillant az alig észrevehető tangabugyi. Abban a pillanatban éreztem - mint mentálisan, mint fiziológiailag - , hogy sorsom megpecsételődött.
Milyen is vendéglátóm? A fényképeken majdnem minden látszik. Nincs kellemetlen meglepetés. Magas, ehhez még pluszban a magassarkú cipő. Belépve a lakásba, az üdvözlő puszihoz ágaskodtam (még csak lábujjhegyen).
A teste? Vékony, de szép, formás! Éppen tenyérbe illő, hetyke cicik, baba simaságú punci. Kérésére megpróbáltuk a mellnagyobbítás kézrátétellel című produkciót, de sikertelen volt. Még dolgozni fogunk rajta, de szerintem ami egyedi és jó, miért kellene bevinni a nagy átlagba?
Amit látunk a képeken, az vár. De élőben még jobb. Minden teljesen természetes rajta.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 119540 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 119540 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-10-11 09:20:12 erotikus masszázs 1195405. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-10-11 09:20:12 erotikus masszázs 1195406. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-10-11 09:20:12 erotikus masszázs 119540
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Másodjára voltam Biusnál egy hónapon belül. Ismerősként fogad, gyorsan be a szobába. Ölelkezés, egy-két puszi, közben megbeszéljük, kivel mi történt az első látogatásom óta. Közben egyre több simi és már igazi csókok. De csak nem mondta, hogy irány a fürdő. Hm, mi lesz itt? Történik is majd valami? Mialatt Bius cseverészett, önállósítottam magamat és elkezdtem vetkőzni. Ó, csak dobáld szét a ruháidat mindenfelé - mondta közben. Folyamatos ölelkezések és simik közben bevezetett a fürdőbe. Megállapítottam, hogy vendéglátóm nagyon szereti az ölelést és az érintéseket. Persze, ha alaposan elolvastam volna a bemutatkozását, nem lett volna meglepő.
Extra gyors és hatékony zuhi után visszatértem a helyszínre. Nem is tudom mi történt. Folytattuk a beszélgetést, közben puszilgattam, simogattuk egymást, zseniális csókokat kaptam tőle. Ő is simogatott, puszilt, közben már ott álltam derékig fellobogózva.
Beszélgetés alatt lekerült a felső, Bius elkezdte a masszázs asztalt leteríteni egy lepedővel. Háta mögött állva, fehér ember azt a látványt felzászlózva, szó és tettek nélkül nem bírja ki. Hátulról átöleltem, játszani kezdtem a tenyérbe illő cickókkal. Itt kell elmondanom, hogy ez a szomszédlány nem csak, hogy szereti az érintést, de hiper szenzitív is. Bizonyos pontokon hozzáérve abban a minutumban extra intenzíven reagál. Tehát hátulról simogattam, pusziltam mindenütt, miközben ő szépen ráhajolt a padra. Amikor úgy éreztem, hogy vendéglátómnak ez már jó, az ujjammal hatoltam be, miközben Bius segített eltalálni a neki megfelelő tempót.
Ténykedésemet intenzív sóhajokkal és mosollyal fogadta, de nem tudom, mire jutottunk, mert partnernőm - mint a foglalkozás során kiderült - nagy művésznő.
Atán felparancsolt a padra, hogy feküdjek fel, ahogy kényelmes. Naná, hogy hanyatt feküdtem, egyrészt a látvány, másrészt tényleg a kényelem miatt. Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.
Összességében a masszázs valójában egy incselkedés, ráhangolás volt.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Kézi kényeztetés:
5
Miután engedélyt kaptam, hogy leszálljak a masszázspadról, álltunk egymással szemben, öleltük egymást, Bius megszabadult a parányi bugyitól is, majd átszökkent az ágyra, én meg utána. Na, most pihenjünk egy kicsit! - mondta, évődve hasra feküdt, mint aki aludni készül. Mellé feküdtem, majd miután megbeszéltük, hogy mit is jelentsen ez a pihenés, újból elkezdtük felfedezni egymást, kezdve a gyengéd simogatásokkal és csókokkal, míg meg nem hallottam az egyre intenzívebb sóhajokat, és éreztem, hogy ez már nála is valódi élvezet. Odacsusszantam a szép, sima babapuncihoz, és óvatosan, finoman nyaltam. És nyaltam..., a sóhajok egyre hangosabbak, szép, vékony teste meg-megrándul, két kezével húz magához, lábaival szórít, még-még. Ekkor már bevetettem az ujjaimat is. Nem tudom ez mennyi ideig tartott. Amíg öreg, fáradt testem bírta. Amikor leálltam, egy kipirult, kisimult, mosolygós arcot láttam. Gyere, bújj ide mellém- mondta. Ismét jöttek a csókok, simogatások, úgy éreztem magam, mint egy túlhevült kazán, amikor Bius kézbe vett, majd hetyke cicijeivel izgatta simogatta a szerszámot, szopogatta a zacsit, bekapta, alaposan, jó bő nyálasan dolgozott Rudin, aztán kézbe vette, majd újból kezdte. Ekkor kértem, hogy bújjunk össze, csináljuk kölcsönösen, nekem is becsusszantak újból az ujjaim... és így lett vége.
Kis takarítás, összebújás, nevetgélés, kis pihi.
Aztán zuhi, bújás, csókok, öltözés, búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy beléptünk a tett helyszínére, a borítékban az asztalra tettem és távozásomig ott is maradt.
Extra? Nála mindent megkapsz, csak légy figyelmes és türelmes!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Másodjára voltam Biusnál. Az első alkalommal is maximális odaadást és figyelmet kaptam, de valami hiányzott, éreztem, hogy valami nem klappolt.
Ez most kiderült. Bius szereti, ha irányítják, de ezt maximális figyelemmel, érzékenységgel kell tenni, mert ő egy Borsószem kisasszony - testileg, lelkileg.
Olyan kalandban volt részem, mintha valóban egyszer csak azt veszed észre, hogy jé, itt a szomszéd csajszi, hogy került ide, és egymásba vagytok gabalyodva, és igen, ő is akarja és neki is jó. És úgy búcsúzol el tőle, hogy hamarosan találkozunk.
Mondtam már? Ha nem, akkor is lehet, hogy érződik: függő lettem!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-02 06:38:07
Remek, részletes, olvasmányos írás. A történet és a konklúziók egyaránt érdekfeszítőek. Az írás nem mai darab, de művessége miatt érdekes talán nem csak számomra.

2023-10-15 23:55:11
I loved the early discussion of the foreplay prior to the massage.

2023-10-11 21:35:03
Remek, hangulatos beszámoló. Részletes és informatív. Gratulálok!

2023-10-11 12:56:16
Izgalmas összefoglaló Biussal töltött együttlétről. vele minden találkozás egy élmény, remek fantáziája van, és meg is valósitja az ötleteit.
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 13db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

(2023-03-08) : A masszázs történhet különböző olajokkal, az ízlésünk szerint. Az idő rövidsége miatt a masszázsra egy hangyányival kevesebb időt szenteltünk. Bius nem az az erősen átgyúrós típus, inkább a kényeztetősebb fajta.

nagyon jó: 23db
(2024-06-22) : Bőnyálas,kis nyál ráengedéssel,a mákot szopogató kényeztetés után,a mélytorkos tudása is felszínre került! Izgató ahogy a mákot ki be cupantja ajkaival! Volt részem kölcsönös franciában is!

(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2024-01-21) : Megkérdezte, hogy milyen olajjal szeretném, majd nem túlzásba vitt olaj mennyiséggel elkezdte a lábainál a masszázst. Olykor kis incselkedés, fenék simi"véletlen zacsi simi", szépen végig az egész háti részeken. Majd jött a várva várt kérés,FORDULJ MEG KÉRLEK.

: 37db
(2024-06-05) : A farok szoros ajakkal való szívása!Teljes benyelése perceken keresztül! Nem mertem elmenni,mert erre meg kért, ezért inkább magamnak vezettem le, persze a nyelve, és a szája folyton segített! Beteljesülés után is volt egy kis puszilgatás,simizés!

(2024-06-01) : Majd én feküdtem le és finoman a szájába vett. Isteni bő nyálas cuppogós kényeztetés. Majdnem tövig eltűntem a szájába, ami nagyon izgató volt. Én elég nehezen durranok el a franciázástól, de nem adta fel. Már letelt a 1,5 óra, de folytatta és a végém belerobbantam az édes kis vörös rúzsos szájába.

(2024-05-30) : Amikor kezelésbe akarta venni a szerszámot, javasoltam, hogy elszaladok fürdeni. Utána fel a masszázspadra, megkaptam a most valóban lazító masszázst. Külön kértem a gluteus maximus alapos átgyúrását, hát az fene jó volt.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...