Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-06-28 17:24:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Pinamánia !

Örülök,hogy átjöttél a csinos Szomszéd lányhoz egy unalmas masszázsra
és jól érezted magad :)
Köszönöm a sok dicséretet hidd el jól esik
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
Máskor is várlak szeretettel

Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 118498 erotikus masszázs

pinamania a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
hosszú lábak
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem ez volt az első próbálkozásom, de akkor valamiért nem jött össze, így a kisasszony felkerült a bakancslistámra. Másodszorra telefonon érdeklődtem, majd némi bénázás után VTR-en is bejelentkeztem. Minden simán ment, Bius nagyon kedvesen tolerálta a bénázásomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, parkoló szinte a ház előtt volt. Elég drága környék, de legalább nem kell 5-6 kört menni, mire helyet talál az ember.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás minden része patika, bár nem húztam végig az ujjam az ajtófélfa tetején, és nem nyitogattam ki a szekrényeket, de szerintem simán állta volna a jó kis néphadseregi próbát is a helyszín.
Bius Szomszéd lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pont olyan, mint a képeken. A fehérnemű, amiben fogadott, inkább csak díszített, de nem takart semmit, így amikor azok lekerültek, akkor sem ért semmi csalódás. :)
Nem az agyonszolizott plázacica típus, tényleg valódi szomszéd csaj, aki után simán utána fordulnék a lépcsőházban, ha szembe jönne.
Aki szereti a magas és vékony csajokat, szilikon cicik és egyéb plasztikai korrekciók nélkül, azoknak be fog jönni.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 118498 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 118498 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-06-28 21:48:13 erotikus masszázs 1184985. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-06-28 21:48:13 erotikus masszázs 1184986. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-06-28 21:48:13 erotikus masszázs 118498
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mivel első randi volt, mindenben rábíztam magam (krémválasztás, masszázs típus). Kellemes, nem gyömöszölős, frissítő masszázst kaptam némi kéz elkalandozással, amit én is diszkréten viszonoztam. Ekkor még nem sejtettem, hogy hová fajul még ez az apró incselkedés.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs után átkísért az ágyhoz, ha jól emlékszem valami "elég az uncsi masszázsból" kísérő mondattal, amitől elindult bennem a "na itt valami nagy dolog készül" érzés. Nem csalódtam!
Először finoman csókolóztunk és simogattuk egymást, majd jött a csodás 69. Nem az én tisztem megítélni, hogy amit csináltam, az jó volt-e Biusnak, de én életem egyik legjobb nyalakodás élményét kaptam cserébe. Volt mindenféle pajkos játék az ágyon, de a koronát a "menjünk perverzkedni a szőnyegre" felszólítással tette fel, ahol elém térdelt, és valami hihetetlen beleéléssel kényeztette a golyóimat, amíg el nem durrant a petárdám. Ha lett volna nálam kamera, és felveszem Bius szőnyeges produkcióját, simán meggazdagodnánk belőle az Onlyfans-en.

Levezetésnek még kicsit simogattuk egymást, meg kaptam egy jeges tonikot, viszont a lépcsőn lefelé már éreztem, hogy ez után a kaland után inkább 2-3 Red Bull kellett volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák emlékeim szerint nincsenek, első randi miatt csak egy órát kértem, cserébe életem egyik legjobb élményét kaptam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Meglehetősen fáradtan, de életem egyik legjobb erotikus élményével távoztam. Szuper helyszín, jó masszázs, fülledt erotika. Ezúton is köszönöm, kedves Bius, remélem hamarosan újra találkozunk, de akkor már nem egy órácskára!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-04 13:37:17
A beszámoló és a reagálás is kiváló.

2023-06-29 06:55:47
Rövid összefoglalója egy jó hangulatú találkozásnak. Jól foglalja össze Bius sokoldalú, innovativ fantáziáját, amit az összefoglalóban is visszaigaszoltál.
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-05-19) : Finoman lehúzom tangáját a melltartó már bonyolultabb attól közös erővel szabadulunk meg.Lábaközé térdelek birtokba veszem finom punciját halk nyögése kíséretében nyelvemmel próbálok a kedvében járn

nagyon jó: 18db
(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-03-10) : Megfordulás után, ő még mindig a masszír padon fekve, én mellette, már a fejénél állva - ágaskodó tagomat kezébe vette, és gyöngéden simogatva alul, oldalt, zacsira is kiterjedően, elkezdte csókolgatni. Azt hittem (reméltem...) hogy következik a végkifejlet (NF...) de akkor jött a vezényszó, hogy „menjünk át a franciaágyra, mert az kényelmesebb kettőnknek”.

(2023-02-27) : Néhány hosszú csók után ajkai közé vett és lassú de kitartó kényeztetésbe kezdett. Kezei csak a környéket simogatták, feje szinte meg sem mozdult, nem "bólogatott" csak a nyelve és a szivogatás vitt a csúcs felé, miközben az állandó cuppogás okozott akusztikus élményt is.

: 28db
(2023-09-12) : Maradtunk az asztalon, ekkor elkezdtem nyalni a már sokszor megénekelt puncit, Bius rajtam dolgozott a kezével. Átmentünk a tatamira, elhelyezkedtem a lábai között, és beindult. Fényes lett ennek a leányzónak mindene, annyit nyaltam, csókoltam

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

(2023-05-13) : egy rövid hátmasszázsban benne vagyok, kókusz olajjal. Felfeküdtem a padra, Bius levette a melltartót, de a tanga maradt. Nekem álló farokkal nehezemre esett hason feküdni, de közben dumáltunk mindenféléről, szexről,

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...