Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-16 16:32:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36703621483 121531 erotikus masszázs

bleez a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
2 héttel ezelőtt telefonon hívtam, elbűvölt a csilingelő hangjával és a közvetlenségével. Rugalmasan egyeztettünk egy randi időpontot, kérte, hogy aznap reggel erősítsem meg az érkezésem. Ezt meg is tettem, ő küldte a címet, majd kisvártatva üzent, hogy megérkezett a lakásba, de nincs víz. Üzenetben követtük az eseményeket, de nem jött meg a víz a talákozó időpontjáig, így elnapoltuk. A mai időpontot üzenetekben egyeztettük. Nem mindig online, de legkésőbb másnap válaszolt a kérdéseimre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Újépítésű társasház a Béke tértől kissé távolabb, busz, villamos a Lehel úton megy. Én kocsival mentem, a parkolás fizetős, de a ház előtt álltam meg. Lépcsőt én nem láttam, de nem kell túl magasra menni, a lift kiválóan üzemelt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tipp topp, egyszobás garzon, belépő, nappali konyha egy légtér, onnan nyílik a fürdőszoba. Modern bútorok, ebédlőasztal, kanapé, korszerű burkolatok. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépő, sok tusfürdő, szájvíz, kispohár. A szobában egy stabil masszázságy, friss eldobható lepedővel letakarva.
Bianka külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Bianka szép magas lány, igazi gazella alkat. Formás és méretes természetes cicijei vannak, gyönyörű rózsaszín udvarral. Popsija kerek és arányos, mindene arányos. Szemüveges, jól áll neki, haja barna, vállig érő és egyenes. Édes mosolyát villantja rád, szép gyögysor fogsorral. Bőre még nem sok napot látott, alabástrom fehér és bársonyosan sima. Átlátszó fekete köntösben fogadott, amiben láttatni engedte a gyönyörű cicijeit, fehér francia bugyit hordott és fekete harisnyát. Személyisége közvetlen, vidám és humoros, ezzel együtt határozott jellem és intelligens lány.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 121531 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 121531 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2024-05-16 19:30:29 erotikus masszázs 1215315. Bianka +36703621483 beszámoló 2024-05-16 19:30:29 erotikus masszázs 1215316. Bianka +36703621483 beszámoló 2024-05-16 19:30:29 erotikus masszázs 121531
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Csúszkamasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Svédmasszázs:
5
A fürdést követően kicsit üldögéltem a masszázspad szélén és gyönyörködtem vendéglátómban, meg dicsértem a szépségét. Javasolta, hogy tudunk beszélgetni tovább akkor is, ha hason fekszem és közben ő masszíroz. Masszázsa szakszerű, kellően erős volt, kérésemre főleg a lábaimra és a csuklyás izmomra fókuszált. A masszázs közben többször kaptam lágy simogatást a fenekemre és a hátamra. Az időnk felénél átváltott lágy simogatásba, besimogatott a farpofáim közé, rámhajolt és a fülembe súgta, hogy megfordulhatok.
Levezetés
Kicsit felültem, hogy gyönyörködjem Biában, aztán kértem, hagy ölelejem magamhoz, mert érezni szerettem volna a fenomenális cicijeit, meg a bársonyos bőrét. Kedvesen megölelt és simogattuk egymás hátát. Kaptam egy párnát, hanyatt feküldtem, bekrémezte a nemesebb részemet és elkezdődött a lingam masszázs. Feljött hozzám a padra és mindkét cicijével végigkarcolt többször a farkamtól a mellemig, fenomenális volt. Amikor szemtől szembe volt az arcunk szerettem volna megcsókolni, de nem mertem. Aztán betérdelt a lábaim közé és kézbe vette a szerszámot, lassan keltem életre, de aztán váltott a fogáson, és valami olyan különleges technikát vetett be, amitől egyszerűen nem tudtam megtartani a magomat és hirtelen elélveztem. Bia nevetett, nem gondolta volna, hogy már ott vagyok, meglepte ez a hirtelen lávakitörés. Felültem és együtt takarítottuk le magunkról az eredményt. Láttam, hogy időm lejárt, elvonultam a fürdőbe, búcsúölelés és puszi, majd balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A végén adtam oda az előre megbeszélt díjat.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon csinos, sportos gazella lány. Okos és intelligens, sokat beszélgettünk, talán ezért megint egy kicsit csökkent a randi erotikus töltete. Nem bántam meg, mert egy bámulatos nővel ismerkedtem meg, remélem találkozunk még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

felejthetetlen: 8db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

(2023-03-20) : Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig,

nagyon jó: 9db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2021-02-26) : Az lett, hogy Bianka felpattant a masszpadra, és a fenekemtől felfelé a derekamat, hátamat, vállamat, nyakamat „masszírozta”. Esküszöm, nem gondoltam volna, hogy ketten is elférünk a keskeny padon. Úgy éreztem magam, mint a kollégiumban, ahol a kilencven centi széles heverőn bontakozott ki a szerelem, amíg a többiek a fal felé fordulva alvást színleltek.

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait