Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-27 17:23:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36702301562 121616 szexpartner

vakar a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
fergeteges francia
legjobb misszionárius
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Csak VTR-en egyeztettünk, minden nagyon simán ment.
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A cím nagyjából pontos, de ahhoz képest az egyik mellékutcáról van szó. A VTR-en kapott cím persze pontos.
Kocsival mentem és a helytől kb. 200m-re találtam utcai parkolóhelyet, ami ezen a környéken jónak számít.
A bejutás problémamentes volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakásban ketten vannak, de Biankán kívül senkit nem láttam vagy hallottam. A baszoba egy nappali volt, nem egy háló. Emiatt legalább van hely és normálisan le lehet pakolni, viszont nincs rendes ágy, csak egy kihúzott kanapé abból a fajtából, amire az ember az áthívott haverjait fekteti le a buli után. Egy embernek még éppen normális egy ilyen kanapé egy éjszakára, ha megfelelően elfáradt a buliban, de kettőnek már azért kicsi, pláne hogy nem is teljesen csendes. Remélhetőleg a másik szobában (ami valószínűleg a háló) jobb ágy van.

A fürdőszoba rendben van, a kád szélén ezernyi tusfürdő állt szépen felsorakoztatva.
Bianka külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek Biankát ábrázolják, aki egy átlagos termetű és alakú, kedves arcú, szilikoncicis MILF. Sokat mosolyog és kedvesen viselkedik és nagyon szeret a vendég kedvére tenni. Volt rajta valamennyi smink, de nem vitte túlzásba. Voltak tetkók is, de inkább több kicsi különfelé a testén, összességében nem volt extrém az egész.
1. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121616 erotikus masszázs
3. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121616 erotikus masszázs4. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-05-27 19:16:47 erotikus masszázs 1216165. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-05-27 19:16:47 erotikus masszázs 1216166. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-05-27 19:16:47 erotikus masszázs 121616
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A zuhanyzás után Bianka kapcsolt egy kis zenét, majd belecsaptunk a lecsóba. Mivel egy nappaliban voltunk, volt két fotel is, úgyhogy kitaláltam, hogy a szokásos ágyra fekvés helyett mi lenne, ha a fotelben ülnék, ő meg előttem térdelve franciázna. Ez remek ötletnek bizonyult. Bianka szerintem szuper jól franciázik. A fogait nem lehet érezni, a nyelvét annál inkább és egész gyakran veszi mélyebben torokra a szerszámot. Mondta, hogy nyugodtan mondjam, hogyan szeretem, ezért nyugodtan mondtam, hogy akkor nyalogassa sokat a golyókat, mert azt szeretem, és lőn. A francia változatos volt, nyalással, szopással, mélytorokkal, mindennel.

Kis idő után az ágyon folytattuk ugyanezt, majd kérdezte, hogy nem akarom-e én is kényeztetni őt, amire természetesen igennel feleltem és felvettük a pózt, amiben én egyharmadik lelógtam az ágyról. Bianka nagyon együtt élt a kölcsönös franciával. Nem csak úgy megtörtént vele a dolog, hanem sokat mozgott, hullámzott, nyögdécselt meg lihegett. Én nyalogattam, a csiklóját izgattam és közben finoman ujjaztam is. Szerencsére mindezt jó sokáig engedte, ezért jól kinyalakodtam magam.

Ezután még visszatértünk a franciára, ami most már úgy történt, hogy Bianka háton fekve maradt, én meg oldalról nyalattam vele a golyóimat illetve kissé megdugtam a száját is.

Aztán felkerült a gumi is és missziben kezdtük az akciót. Azon kevés hölgyek egyike, aki szeret folyamatosan rámozogni a farokra, amit én totál imádok. Még missziben is képes volt nem cak elszenvedni a dolgot, hanem belemozogni. Aztán a nyakamba rakta a lábát és úgy is ő mozgott rá, majd még volt doggy, amiben részben én dugtam, részben ő húzta rá magát a farkamra. Mivel az ilyen hevesebb hölgyeknél a lovaglás nagy élmény szokott lenni, ezért azt is kértem. Tényleg nagyon jó volt, csinálta úgy is, hogy benne voltam tövid és dörzsölte magát a medencémhez, meg úgy is, hogy felguggolt és erősen megdugta magát a farkammal.

A végére kértem, hogy szájjal végezzen ki. Leszállt és nagyon ügyesen szopni kezdett meg én is belemozogtam és így egy-két perc múlva óriásit élveztem a szájába. Az élvezésem alatt folyamatosan folytatta ugyanúgy a szopást, így aztán tényleg totálisan leszívott.

Eltámolyogtam zuhanyozni, aztán már mennem is kellett, jól kihasználtuk az időt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre adtam, tudott visszaadni. Extrákat nem vettem igénybe, minden teljesen korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon kellemes élmény volt Bianka. Nem annyira a külsejével hódít, mint a kedvességgel, közvetlenséggel és a technikájával és beleélésével a szexben. A franciája szuper jó (bár nagy kényszerfranciázás nem volt, valahogy nem is akartam most annyira), változatos és irányítható. Dugás közben pedig nagyon lelkes, beleéli magát, együtt mozog, ráhúzza magát stb. Az is nagy plusz pont, hogy sokáig lehetett nyalakodni. Mindent összevéve elégedett voltam, totálisan hozta a MILF-et, aki már tudja mit akar és el is veszi. Remélem visszajutok még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka szexpartner beszámolójáról


2024-05-29 00:41:00
Nagyon jó, kitèr mindenre ès mindezt lènyegre törően teszi a beszi.

2024-05-28 09:58:20
Kellemes olvasni való! JM

2024-05-27 21:29:25
Az összefoglalóba bele írtad a lényeget. Nagyon precízen kidolgozott munka lett.
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-04-26) : Érzéki, szembenézős francia vette kezdetét, majd ráfogtam a fejére és finoman, de határozottan mélyebbre toltam. Nem okozott neki gondot, szinte teljesen eltüntetett a szájában. Aztán feltérdeltem az ágyra, és úgy szopta tovább a farkam, jó nyálasan.

(2024-04-05) : Bianka a hátán feküdt a mellkasa fölött térdelve a szájába tettem a meredező falloszom, fejét felemelve szopta, közben a kezemmel 3-4 szer ráhúztam tövig, éreztem a torkát.

(2024-03-28) : Kezelésbe vette az én csúnyámat. Tövig bevette, miközben a golyóimat morzsolgatta a kezével, majd fordítva, a golyó kerültek a szájba és a bré a kézbe. Majdnem eldurrantam, ezért kértem a gumimat.

: 4db
(2024-05-26) : Ez után lábait felrakta a vállamra és tovább folytattuk szemböl, isteni volt.Mivel már dölt rolam a viz gyors törülközés és hátulról estem neki amit szintén jól birt pedig toltam rendesen.Mivel a szájában szerettem volna elmenni gumit le és pár perc után a szájában robbantam amit mind szépen le is nyelt ahogy igérte. Utána gyors zuhi puszi és léptem.

(2024-04-20) : Hát jó, akkor jött egy kényszerfranciás szopatás. Nem volt teljes mélytorok, de 3/4-ig lement neki. Majd felszólított, hogy őt idézve, "basszam meg". Mit lehet ilyenkor csinálni?!

(2024-03-31) : Hanyatt fektettem, a combjai közé helyezkedtem. s egyből a csiklóját kerestem nyelvemmel. Jó ideig foglalkoztam vele, aminek meg is lett az eredménye. Látványosan röppent el.