Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-26 08:06:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36702301562 121342 szexpartner

Töviglöki a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Egy ideje szemeztem már Bianka hirdetésével, aztán kedden küldtem egy VTR-t. A biztonság kedvéért később felhívtam, hogy látta-e a kérésemet, így aztán telefonon is megbeszéltünk mindent. Ezután a VTR-t is visszaigazolta. Flottul ment az egész.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Mester utca egyik keresztutcája, könnyű megközelíteni. Habár az utcában nehézkes a parkolás, a környéken azért meg lehet állni. BKV-val legkönnyebben villamossal lehet hozzájutni. Én speciel sétáltam, mivel a kerületben lakom, így 10 perc alatt odaértem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű ház átlagos méretű lakása. Rendesen, tisztán karbantartott az egész kecó, a fürdőben ívesen körberakott tusfürdők versengenek a használatért. A törcsi tiszta és száraz. A szobában kinyitható kanapé, mely meglepően kényelmes volt és nem nyikorgott, mikor döngettünk :) Redőnyök leengedve, kellemes hangulatvilágítás felkapcsolva.
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bianka igazán szép lány. Arca nem okozott meglepetést, mivel van arcos képe. Mosolya kacér, hangja a telefonban kicsit kimértnek tűnt, de élőben nagyon kedves és szexi.
A teste bombajó, a képekhez képest talán kicsit vékonyabb, de nem kórosan sovány. A tetkók megleptek, de ízlésesek voltak, nem zavartak. Cicik remekbe szabottak, mindene puha tapintású, mint a selyem. Egy fekete átlátszó ruciban fogadott, alatta fekete bugyi volt.
1. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121342 erotikus masszázs
3. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121342 erotikus masszázs4. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-29 06:59:49 erotikus masszázs 1213425. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-29 06:59:49 erotikus masszázs 1213426. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-29 06:59:49 erotikus masszázs 121342
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kapu előtt hívtam, kért pár percet, majd visszahívott, mikor mehettem. Felsiettem a lépcsőn, ajtón kopogtam. Beengedett és széles mosoly kíséretében adott két puszit. Cipő levétel után bevezetett a szobába, megbeszéltük a lényegi dolgokat, és (mivel először voltam nála) elkérte a rózsákat. Ez természetesen érthető. Elmentem egy gyors zuhanyra, szájvizezésre, majd vissza a szobába. Közben zenét kapcsolt (megkérdezte, hogy nem zavar-e), és az ágy mellett állva elkezdtünk ölelkezni. Kicsit mozgott is a zene ritmusára. Csókoltam a nyakát, száját (nem nyelvesen, csak úgy puszilkodva), majd kihámoztam a ruhából és simogatni, csókolgatni kezdtem a melleit. Lejjebb csúszva lehúztam a bugyiját is, és a szép, sima, illatos puncit kezdtem csókolgatni. Hamar lefektettem az ágyra és alaposabban kezelésbe vettem, lábait felemelve alaposan benyaltam neki, szinte csókolóztam a kelyhével. Mély sóhajokkal, csukott szemmel élvezte ezt. Egy idő után felálltam, ő az ágy szélére ült és a farkamat vette kezelésbe. Érzéki, szembenézős francia vette kezdetét, majd ráfogtam a fejére és finoman, de határozottan mélyebbre toltam. Nem okozott neki gondot, szinte teljesen eltüntetett a szájában. Aztán feltérdeltem az ágyra, és úgy szopta tovább a farkam, jó nyálasan. Itt már keményebben toltam a szájába, de egy-két gag reflextől eltekintve simán vette a ténykedésemet. Nemsokára gumit kértem, amit gyorsan felrakott, majd hanyatt feküdt és missziben kezdtünk. Tulajdonképpen így is maradtunk végig, annyit változtattunk, hogy a vállaimra tette a lábait. Így aztán igazán mélyen tudtam benne lenni, ami neki is eléggé kedvére volt, ennek hangot is adott. A lábait még szélesebbre tárva, szinte a teste mellé lenyomva dugtunk. Aztán a tempót fokozva, lábaimat kinyújtva nyársaltam fel, csattogtunk rendesen. Az egyetlen (számára) kényelmetlen dolog az volt, hogy a fejét párszor beütötte az ágy karfájába, így aztán odatettem a kezem, hogy tompítsak rajta. De a mozgást nem hagytam abba, mert már éreztem, hogy közel a vég. Így is lett, óriásit élveztem a gumiba. Lenyugvás után szétváltunk, leszerszámozott, megtörölgetett, majd mellém feküdt. Nagyon jót beszélgettünk, de egy idő után megkérdezte, hogy szeretnék-e még egy kört. Igenlő válaszomra a lábaim közé helyezkedett és ismét a szájával kezdett izgatni. Habár nagyon jó volt, de éreztem, hogy ebből nem lesz második menet, mert teljesen kifacsart az első. Így összebújtunk, beszélgettünk, a melleit simiztem és csókolgattam, tiszta barátnős volt az egész. Időnk végéhez közeledve még felajánlott egy tusolást, de nem éltem vele, mondtam, hogy majd otthon. Így hát felöltöztem és elbúcsúztunk. Kedvesen invitált, hogy legközelebb is szívesen vár.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, mert amit vállal az az alapban van. Így aztán nagyon megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Biankával. Minden szuper volt vele: a francia, a szex, a beszélgetés, igazán feldobta a napomat. Biztos, hogy visszamegyek hozzá, mert még sok ilyen boldog órát szeretnék mindkettőnknek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka szexpartner beszámolójáról


2024-05-26 15:02:23
Dolgozatod remekbe szabott igényes munka.gratulalok
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-04-05) : Bianka a hátán feküdt a mellkasa fölött térdelve a szájába tettem a meredező falloszom, fejét felemelve szopta, közben a kezemmel 3-4 szer ráhúztam tövig, éreztem a torkát.

(2024-03-28) : Kezelésbe vette az én csúnyámat. Tövig bevette, miközben a golyóimat morzsolgatta a kezével, majd fordítva, a golyó kerültek a szájba és a bré a kézbe. Majdnem eldurrantam, ezért kértem a gumimat.

(2024-02-29) : Majd amikor a szájába kerültem akkor kezdődött az igazi varázslat . Először épp hogy csak érintett , mint a tavaszi szél . Finoman először a tövétől a végéig . Ezt párszor megismételte ,majd magába szívott .

: 4db
(2024-05-26) : Ez után lábait felrakta a vállamra és tovább folytattuk szemböl, isteni volt.Mivel már dölt rolam a viz gyors törülközés és hátulról estem neki amit szintén jól birt pedig toltam rendesen.Mivel a szájában szerettem volna elmenni gumit le és pár perc után a szájában robbantam amit mind szépen le is nyelt ahogy igérte. Utána gyors zuhi puszi és léptem.

(2024-04-20) : Hát jó, akkor jött egy kényszerfranciás szopatás. Nem volt teljes mélytorok, de 3/4-ig lement neki. Majd felszólított, hogy őt idézve, "basszam meg". Mit lehet ilyenkor csinálni?!

(2024-03-31) : Hanyatt fektettem, a combjai közé helyezkedtem. s egyből a csiklóját kerestem nyelvemmel. Jó ideig foglalkoztam vele, aminek meg is lett az eredménye. Látványosan röppent el.