Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-05 01:13:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36702301562 121131 szexpartner

alG a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Bianka amióta az oldalon hirdet bekerült a kedvenceim közé. Másfél hete telefonon már egyeztettünk, de akkor az általam kért időpontban csak rövidebb időre tudott volna fogadni, akkor a nap folyamán SMS-ben is kommunikáltunk. A randinkra akkor nem került sor, de tájékoztatást kaptam.
Az aktuális találkozóra 11 óra körül küldtem belső üzenetet (a telefonszámomat is megadtam), hogy 14,00-tól szeretnék egy órás programot. 10 percen belül kaptam választ, hogy tud fogadni a kért időpontban, SMS-ben is jelezte, én megerősítettem, majd küldte a címet. Máshol is hirdet, az elérhetőségi állapotát jelzi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
IX. kerület, Mester u. sarok. A GPS oda visz, parkolás necces és fizetős 600-/óra az adott utcában, nekem szerencsésen pont volt egy hely a közelben. Villamos a Mester utcában. A megadott cím a valós.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
4
Társas ház, kapucsengő, az elektromos zár szarakszik néha, lift van (lépcsőn gyorsabb).
A lakás rendelő intézet (többen dolgoznak, tisztaság, a szobák és fürdők vannak használatban, puritán berendezés). A fürdő még mindig rendben van szerintem (4 napja voltam, most nem vettem igénybe). A szoba tágas, kinyitható kanapé ágy, két fotel, kis asztal, két vitrines szekrény (üres), kommód vagy polc tetején kozmetikai cuccok. Nappal voltam, a redőnyökkel volt a hangulat homály beállítva, de megfelelőek a látási viszonyok. Tisztaság, az ágy letakarva normál méretű takaróval (nem csak csík).
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek retusáltak, a testalkat nincs korrigálva, tetkók vannak eltűntetve, az arca kicsit módosítva ami szükségtelen szerintem (nem előnyösebb, inkább csak más) rang függően látható több arcos kép is. Az igazi arca bájos, szépnek mondható, keskeny helyes nózi, "szív" száj, szép kék szemek, pajzán tekintet, hegyes nyelv. A fogadó szett: test színű combfix, fekete mini ruha a melleinél csak "madzagok" (van képe ebben a ruciban, amin szinte kiesnek a cickók) és bugyi. Fehér bőr, tetkók, jól szabott feszes arányaiban nagy mellek, formás fenék, keskeny csípő (nem homok óra). Jó illatú, tiszta, pattanás és borosta mentes test felület.
1. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121131 erotikus masszázs
3. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121131 erotikus masszázs4. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-05 08:50:49 erotikus masszázs 1211315. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-05 08:50:49 erotikus masszázs 1211316. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-05 08:50:49 erotikus masszázs 121131
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Ismert ajtó, ismert lakás, ismeretlen vendéglátó, de ezen a helyszínen még csalódás nem ért - így indultam volna ebbe a kalandba

Szokásos ajtó mögötti fogadás, egy zavarodott kézfogásos bemutatkozás (majdnem puszis lett, de egy fázissal mindketten lekéstünk), cipő előtérben maradt. Bianka a szobájába kísért, ott átadtam a csokrát (kézből-kézbe, semmi extra), majd megkérdezte hogy szeretnék-e fürdeni, egy határozott nemmel válaszoltam amitől kikerekedett a szeme (szerintem ez a kérdés nem kérdés igazából hanem egy utalás). Mivel láttam a tétova döbbenetet elmondtam, hogy 15 perce zuhanyoztam, kocsival jöttem és csekkoljon le és ha kéri persze elmegyek. Nem kérte.

Zenét indított és kacér mozgással táncikálni kezdett, mellé léptem, magamhoz húztam és csókolózni kezdtünk. Szinte egyből nyelves kölcsönösen, közben még ruhában egymás testét téképeztük fel. Szétváltunk és vetkőzni kezdtem, közben figyelt - várom a lényget kijelentéssel, majd közölte hogy jó lesz.
Az ágyra helyezkedtem miközben Bianka még állva ruhában táncikált, magához hívott aminek nem tudtam ellenállni. Állva csókolózva, egymást simogatva kezdtem vetkőztetni. Kiszabadítottam csodás melleit, markoltam, csókoltam őket. Közben megfelelő állapotba került péniszem, amibe időnként bele akadt partnerem.
A bugyi és combfix maradt Biankán így feküdtünk az ágyra, egymást csókolgatva. Markoltam a melleit, nyalogattam, szívtam a bimbókat, csókoltam a nyakát és közben a bugyiban a másik kezemmel izgattam a puncit. Közben ő is húzott magára és viszonozta csókjaimat.
Bugyi repült a sarokba, Bianka a hátán feküdt a mellkasa fölött térdelve a szájába tettem a meredező falloszom, fejét felemelve szopta, közben a kezemmel 3-4 szer ráhúztam tövig, éreztem a torkát. A szájából kikerültem és én kezdtem a pina nyalásba, nyögdécselés, mocorgás és biztató szavak kíséreték tevékenységemet.
A nedvesség kifogástalan állapotú lett. Gumizás közben csókólózás, majd misszibe kezdtük meg egyesülésünket. Lábai a nyakamban, toltam, löktem, közben mellek és fenék markolások váltva, szemkontaktusban szinte folyamatosan.
Váltottunk kutyába, Ő négykézláb, én térden mögötte, hol a melleit markoltam, hol a csípőjénél fogva kapaszkodtam, időnként a hajánál fogva húztam hátra a fejét magam felé csókokra.
Váltottunk Bianka hasra, egy percre nem váltunk szét, toltam tovább a combján ülve, kezemmel a hátát simogattam, időnként a tarkóját és a nyakát csókolva.
Nyögések és egy-két káromkodás közben (ezek után mindig elnézést kért) az első nagyon ego emelő mondat elhangzott: "irigylem a feleségedet!"
Újabb váltás Ő oldalt fekve én combjai között, az alattam lévő lába nyújtva, a másik elhajtva az útból (az mindenütt is volt). Mind a két kezemet tudtam használni, a melleit markoltam, a fenekét szorongattam, a "szabad" lábát pakolgattam, miközben intenzíven járattam a lucskos puncijában a hímtagom.
És jött a 2. ego emelő mondata: "leszarom mennyi az idő, csak csináld ameddig birod".
Na már nem kellett sok, gyorsabb tempóra váltottam, a hangok erősödtek, Bianka arca angyali szépségűre változott és BUMMM! gumiba el.
Szétváltunk, tisztogatás, ivás, kiterülés. Öt perc maradt az egy órából. Toltunk egy 35 perces intenzív dugást, 15 perc bemelegítéssel.
Az egy órát hasznosan eltöltöttük, nem tudtam meg, hogy milyen beszélgető partner Bianka, de majd talán a 4. alkalom után marad időnk arra is, attól korábban biztosan nem mert nagyon sok dolog van még a listánkon amit ki kell pipálnunk.
Az időkeret letelt +++ uh gyors öltözés, Bianka egy törülközőt tekert magára, a szoba ajtóban bújós búcsú csókok, majd kinézett, de vissza jött még várnom kell, újabb búcsú csókok. Megint kinéz, újra vissza ismét csókváltás, fenék markolással lekísérve. Persze végig tiszta volt a levegő.
Ez egy tartalmas óra volt, duma nélkül, fürdés nélkül, mindketten éreztük, hogy szeretkezni, dugni, baszni akarunk egymással!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe, talán nincs is neki. Az alap elég széles uh 3-4 alkalom is kellhet mire rendesen kimerül a repertoár. Kóstoló azért már elsőre is sok mindenből terítékre kerül, az étvágyamat meghozta.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csak ennyit tudok mondani:
-"gyerekek" kb 20 éve nem basztam ilyen összhangban ennyire jót!!!
(Mintha egy éve szeretők lennénk, barátnős is, pornós is és dirty sex-es egyben).
Aki nem hiszi járjon utána(m).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka szexpartner beszámolójáról


2024-04-07 08:11:32
Nem hiszek a Mikulásban sem, de mégis jól esik! 😉😂

2024-04-07 01:48:01
A beszámoló mindenre részletesen kiterjedő és átlagon felüli! (ui: ne higyj el azért mindent amit mondanak 🙂)

2024-04-05 10:43:12
Igazán kedvcsináló, megfelelően részletes beszámoló lett! Köszi! Csak megerősítette, hogy Biankát mielőbb fel kell keresnem. :)

2024-04-05 09:23:44
Jól megírtad,ezt olvasva meg kell látogatni Biankát!
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-04-26) : Érzéki, szembenézős francia vette kezdetét, majd ráfogtam a fejére és finoman, de határozottan mélyebbre toltam. Nem okozott neki gondot, szinte teljesen eltüntetett a szájában. Aztán feltérdeltem az ágyra, és úgy szopta tovább a farkam, jó nyálasan.

(2024-03-28) : Kezelésbe vette az én csúnyámat. Tövig bevette, miközben a golyóimat morzsolgatta a kezével, majd fordítva, a golyó kerültek a szájba és a bré a kézbe. Majdnem eldurrantam, ezért kértem a gumimat.

(2024-02-29) : Majd amikor a szájába kerültem akkor kezdődött az igazi varázslat . Először épp hogy csak érintett , mint a tavaszi szél . Finoman először a tövétől a végéig . Ezt párszor megismételte ,majd magába szívott .

: 3db
(2024-04-20) : Hát jó, akkor jött egy kényszerfranciás szopatás. Nem volt teljes mélytorok, de 3/4-ig lement neki. Majd felszólított, hogy őt idézve, "basszam meg". Mit lehet ilyenkor csinálni?!

(2024-03-31) : Hanyatt fektettem, a combjai közé helyezkedtem. s egyből a csiklóját kerestem nyelvemmel. Jó ideig foglalkoztam vele, aminek meg is lett az eredménye. Látványosan röppent el.

(2024-03-25) : Amikor a szájába kerültem , az valami csodálatosan jó érzés volt, kértem hogy folytassuk 69-ben , ügyesen megfordult és Én belevetettem magam a mézédes puncijába , kezemmel közben a csodálatos popsiját simogattam.