Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-31 14:24:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bubus56!

Köszönöm a látogatásod!

A mi találkozónk valóban
nem úgy sikeredett, ahogy kellet volna…😢

03.27-én találkoztunk,
 előző nap barátnőmmel meglátogatunk egy vendéglátó egységet és valószínűleg romlott ételt ehetünk mert ő már másnap reggel nem volt a legjobban…,
én reggel még nem tapasztaltam tüneteket úgy éreztem minden rendben lesz aznap is, nálam később jelentkezett az émelygés…,
aznap előtted volt egy találkozom
, ott még tudtam hozni a teljesítményt 
de az utánad lévő lebeszélt találkozóimat 

le mondtam a találkozónk után és aznap már nem is fogadtam…, mert éreztem úgy teszek helyesen…, sajnálom, hogy te pont belefutottál abba az álapotomba és emiatt nem sikerültek
úgy a dolgok, ahogy szereted volna.


Ha valamikor úgy gondolod megpróbálhatnánk
újra TOP formában.💪

Szép napot és sok - sok kellemes,
élvezetekben gazdag együttlétet kívánok neked. :)

Beszámoló Bianka +36702301562 121089 szexpartner

Bubus56 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Már jó ideje nem kalandoztam, de azért figyelemmel kísértem a történéseket. Bianka hirdetése már megjelenésekor felkeltette a figyelmemet, de csak most jött el az idő, hogy a tettek mezejére lépjek. Csábító fotói és az igényeimmel találkozó étlap elhatározásra ösztökélt. Telefont ragadtam dél felé, de sajnos nem értem el. Viszont meglepetésemre kis idő múlva visszacsörgetett. Egyből hívtam is, és jeleztem, szívesen meglátogatnám. Csak a cím volt kérdéses, hogy nekem megfelelő-e, erre rákérdeztem. Mint később kiderült, jobb lett volna a lehetőségekre konkrétan rákérdezni. A megjelent beszik után nem gondoltam, hogy ez fontos lehet. Megegyeztünk egy nem túl késői időpontban, s küldtem is egy VTR-t, amit szóban jeleztem felé. Ezt rövid időn belül visszaigazolta, vár szeretettel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Mester utcát és az Üllői utat összekötő utcák egyikében található a tetthely. Parkolás a közelben esetleges, árszintben a felső kategóriába tartozik. BKK-tól kevés sétával elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A régi házak közé ékelődött fiatalabb épület. Lift működik, de nem kell sokáig utazni vele. Bejutás kaputelefonnal. A lakást nem mértem fel, ahogy láttam 2-3 szoba is használatban van, de ez nem okozott logisztikai fennakadást. Szobában normál franciaágy, kicsit kisebb lepedővel letakarva. Redőnyök leengedve, ettől kicsit félhomály van. A fürdőben minden kellék megtalálható a felkészüléshez. Ottlétem alatt a telefonról kaptunk zenés kíséretet.
Bianka külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeknek megfelelő hölgy fogadott, de valahogy mégis más volt. Lehet, hogy a smink hiánya okozta, amihez én nem ragaszkodok, de nekem nagyon fáradtnak, fásultnak tűnt. Ez a meglátásom be is bizonyosodott, pedig kora délután lévén erre nem számítottam.
1. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121089 erotikus masszázs
3. Bianka +36702301562 beszámoló Budapest 121089 erotikus masszázs4. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-03 09:06:51 erotikus masszázs 1210895. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-03 09:06:51 erotikus masszázs 1210896. Bianka +36702301562 beszámoló 2024-04-03 09:06:51 erotikus masszázs 121089
Action
Aktus:
3
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
3
Natúr francia végig:
2
A lakásba lépve, bemutatkozás után, apró húsvéti ajándékomat átadtam. Kérdés után a cipőmet levettem, de ekkor már egyedül maradtam. A nyitott szobaajtón bementem, vendéglátóm az ágy szélén ülve várt. Mellé ültem. Ő a lényegre térve rákérdezett, mennyi ideig maradok. Miután ezt tisztáztuk, megkérdezte, akarok-e fürdeni? Természetesen igennel feleltem, s levetettem a ruháimat, egy üres fotelba raktam le őket. Mikor indultam volna fürdeni, szólt, hogy előre kellene rendezni az ajándékot. Ezt hamar elintéztem, mivel ki volt készítve a zsebemben.

A tisztasági kör után visszatértem a szobába. Partnerem még mindig az ágy szélén ülve várt. Lassan kibújt a nem sokat takaró háló szerű ruhából, levette a bugyiját, majd az ágyon feljebb csúszva könyökölt. Közeledésnek semmi nyomát nem tapasztaltam. Mivel említette, hogy fázik, gondoltam, majd én felmelegítem. Dús kebleit kezdtem simogatni, közben nyakába hajolva érezhettem kellemes illatát. Próbáltam volna egy csókkal közelebb hozni magamhoz, ez elől azonban többször is kitért. Nem örültem, de tudomásul vettem, nem vagyok szimpatikus. Így az étlapból -1. Kebleit megpuszilgattam, de nem sok hatást értem el. Ő elég passzívan tűrte próbálkozásaimat.

Mellé térdelve kértem, vegye birtokba a már ágaskodó szerszámomat. Ajkai közé vett, s úgy félig bevéve bólogatott, kis kézimunkával kiegészítve. Az érzés kellemes volt, de elég gépiesnek tűnt az egész. Kértem, vegye be mélyebben, erre közölte, zavarja a szőrzet, nem szereti ha szájába megy. Így gyors egymás utánban kettő mínusz, mélytorok és kényszerfrancia sem lesz. Pedig a hirdetésben ezek alap dolgok, ezért jöttem hozzá. Ki kellene egészíteni "csak borotváltaknak" megjelöléssel.

Csalódásaimon túllendülve gondoltam, megpróbálom én kényeztetni, hátha megjön a kedve. Hanyatt fektettem, a combjai közé helyezkedtem. s egyből a csiklóját kerestem nyelvemmel. Jó ideig foglalkoztam vele, aminek meg is lett az eredménye. Látványosan röppent el. A helyzet azonban ez után sem változott.

Az ágy elé álltam, nehogy a combom begörcsöljön, s kaptam egy nem túl lelkes franciát. Egy idő után gumit kértem, talán így jutunk valamire. Hátulról akartam birtokba venni, partnerem be is helyezkedett. Ujjammal ellenőriztem a bejáratot, s megállapítottam, igen szűk punci vár rám. Nem volt gond a behatolással, Bianka vezette be magának. Szerettem volna tövig merülni az élvezetbe, ez azonban a testtartása miatt nem nagyon jött össze. Pedig aszűk punci igen kellemesen szorított. Gondoltam, akkor legyen vége egy franciával.

Közöltem elképzelésemet, hogy legyen francia végig szájba, lenyeléssel. Ezek is alap dolgok a hirdetés szerint. Erre egyből közölte, nem hiszi, hogy fog ez menni, mert még semmit nem evett aznap. Ekkor délután három óra után jártunk időben. Én azért biztattam, próbálkozzon csak. Bekapott s a szokásos módon bólogatni kezdett. Gondoltam kicsit rásegítek, így a fejére tettem egyik kezem, diktálva a ritmust. Nem sok idő múlva jött a kitörés. Amint érezte, hogy célba értem, azonnal kivett ajkai közül. A második spricc már az ágyon és a padlón landolt, mint a többi is. Miután így kézzel kifacsart, papírtörlőért nyúlt, amiből én is kaptam, majd kisietett a fürdőszobába. Még két mínusz a szájbaélvezés és a lenyelés elmaradása miatt.

Mire én is tisztálkodtam és felöltöztem, Ő már visszaöltözve ült az ágy szélén. Pár szót beszélgettünk, amíg készülődtem, majd elbúcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
2
Megérte:
3
Mint írtam, előre kérte a rózsákat, ami nem okoz nekem gondot, főleg első alkalom lévén. Így utólag értékelve azonban úgy érzem, palira vettek. Nem volt korrekt az alapként megjelölt dolgok teljesítésének elmaradása. Csók, mélytorok, kényszerfrancia, szájbaélvezés, lenyelés. Amennyiben ezek a dolgok szimpátia vagy egyéb függőséggel kaphatók meg, azt a hirdetésben fel kellene tüntetni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A fizikális kielégítés megtörtént. Az azonban beszédes, hogy negyvenöt perc után újra a ház előtt álltam. A hirdetés alapján jogos várakozásaim nem teljesültek. Nem hiszem, hogy újra próbálkozok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka szexpartner beszámolójáról


2024-04-04 08:34:07
Én a vendéglátó egység nevére lennék kiváncsi. Van egy-két ismerősöm, akit meghívnék oda. :) És persze előfordul az ilyen, hiszen emberek vagyunk (a legtöbbjünk legalábbis). / Persze, ha veled fordul elő, akkor nehéz elnézőnek lenni./

2024-04-03 17:12:25
Köszi hogy megírtad!
Örülök a kreatív reagálásnak :) végre nem valami sablonnal jöttek

2024-04-03 17:00:37
A beszi részletes, sajnálatos a közbejött eset, így érthető is a hozzá állás. Remélhetőleg egy újabb tali helyreteszi ezt...... Köszi a megosztást, plusz pont Bianka részére is, így korrekt.

2024-04-03 10:58:50
A reag fényében visszatért a bizalmam.

2024-04-03 10:53:29
A beszi jó. A reaggal kikerekedett, persze egy kárpótlás....
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-04-26) : Érzéki, szembenézős francia vette kezdetét, majd ráfogtam a fejére és finoman, de határozottan mélyebbre toltam. Nem okozott neki gondot, szinte teljesen eltüntetett a szájában. Aztán feltérdeltem az ágyra, és úgy szopta tovább a farkam, jó nyálasan.

(2024-03-28) : Kezelésbe vette az én csúnyámat. Tövig bevette, miközben a golyóimat morzsolgatta a kezével, majd fordítva, a golyó kerültek a szájba és a bré a kézbe. Majdnem eldurrantam, ezért kértem a gumimat.

(2024-02-29) : Majd amikor a szájába kerültem akkor kezdődött az igazi varázslat . Először épp hogy csak érintett , mint a tavaszi szél . Finoman először a tövétől a végéig . Ezt párszor megismételte ,majd magába szívott .

nagyon jó: 1db
(2024-04-05) : Bianka a hátán feküdt a mellkasa fölött térdelve a szájába tettem a meredező falloszom, fejét felemelve szopta, közben a kezemmel 3-4 szer ráhúztam tövig, éreztem a torkát.

: 2db
(2024-04-20) : Hát jó, akkor jött egy kényszerfranciás szopatás. Nem volt teljes mélytorok, de 3/4-ig lement neki. Majd felszólított, hogy őt idézve, "basszam meg". Mit lehet ilyenkor csinálni?!

(2024-03-25) : Amikor a szájába kerültem , az valami csodálatosan jó érzés volt, kértem hogy folytassuk 69-ben , ügyesen megfordult és Én belevetettem magam a mézédes puncijába , kezemmel közben a csodálatos popsiját simogattam.