Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-11 20:13:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36304303903 120355 erotikus masszázs

Klapanciusz a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
perfekt popsi
teljesen ellazít
feneketlen mélytorok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, a megszokott módon nem vele beszéltem hanem egy koleginával. Másnapra tudtunk megfelelő időpontot találni. Amúgy minden szükséges infót megkaptam Biankáról.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Corvin negyed, pláza mögötti egyik modern épület magasabban fekvő emelete. Parkolni a plázában érdemes, BKV pedig a pláza túlsó felén akad bőséggel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Többszobás nagy kecó, két fürdő, minden helyiség minden szükséges dologgal felszerelve, tisztaság, relatíve rend, kellemes hangulatfények és zene. Plusz tükör a falakon a matrac mellett. Fürdő is rendben, így azt hiszem panaszra nem nagyon lehet ok.
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az első beszije szerint Lina unokatesója. Bár én is egy közös páros randira hajtottam, mint a kolléga aki azt a művet írta, de ez most nem jött össze. Így élőben ugyan nem láttam őket egyszerre, de Linával már sokszor hemperegtem, így "látatlanban", emlékezetből is azt mondom, hogy nagyon hasonlítanak, én simán elhiszem a rokoni szálat. A lényeg hogy hasonló mód kellemesen kipárnázott hölgy, vonzó alkat, selymes és ruganyos bőr, szép arc, nagy kerek popsi, méretes cicik amik bár egy kicsit lógnak de így is nagyon kívánatosak. A punci csodaszép és őrülten kívánatos, jól nedvesedik és kellően illatos. Ideális a típust kedvelők számára.
1. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120355 erotikus masszázs
3. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120355 erotikus masszázs4. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-12 00:54:04 erotikus masszázs 1203555. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-12 00:54:04 erotikus masszázs 1203556. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-12 00:54:04 erotikus masszázs 120355
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A szeánsz közepén kaptam Biankától egy kellemes lazító masszázst, mely során a bokámtól indulva, végighaladva a lábaimon és a hátamon, egészen a vállamig végiggyúrta a testem, közepes erővel, azaz nem csupán simogatás volt, de nem is egy erőteljes gyógymasszázs. Ez nekem pont meg is felelt így, számomra nem ez a fő attrakció egy randin. Azért a második felvonásra való átvezetés gyanánt elhangzott a "megfordulhatsz" varázsszó, ami után kaptam szemből egy kis lájtos de izgató csúszkát is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Érkezés, bemutatkozás, néhány kölcsönös bók, tisztálkodás, és már kezdődik is az élvezet. Bianka egy szexi, alig valamit takaró fehérnemű szettben várt rám a szobában, amit nekem kellett róla lehámoznom. Ez kicsit se volt ellenemre, szeretem kicsomagolni az "ajándékomat", pláne ha még a csomagolás is szép. Ám előbb még Bianka állva hozzám simult, ölelgetett, csókolgatta a nyakam, majd kaptam egy finom barátnős csókot is. Kellemes indítás volt ez, ami után én is puszilgattam egy kicsit, levettem a cicifixet, megmarkolásztam, megcsókolgattam a cickókat, majd lefele haladva puszilgattam a pocakot. Csípője magasságába érve szép lassan lehámoztam a bugyit is, megcirógattam a szép kis punit, majd kértem hogy feküdjön hanyatt, én kezdem a bemutatkozást.

Széttett lábakkal elém tárult az élvezetek illatos kelyhe, de még mielőtt rávetettem volna magam, nedvesítés gyanánt gyengéden simogattam belső combjait, szeméremdombját, végigcsókolgattam formás lábait. Csak ezt követően merültem a mámor tengerében, szó szerint, mert ekkorra már igencsak lucskos volt a fincsi kis puncija. Alaposan kiélvezkedtem magam, nyaltam-faltam, szeméremajkakat szopogattam, tövig beletúrtam orromat, szinte egész arcomat alaposan összepunciztam. Szóval csak ahogy szoktam. 😁 Ő is élvezte a rezdülések, összerándulások és a torkából előtörő hangok alapján. De mostmár más szerepet is ki kellett próbálnia annak a toroknak, úgyhogy közös megegyezéssel ő következett.

Hanyatt fekve átadtam magam neki, Bianka pedig előbb incselkedős csókocskákkal hergelt, majd érzékien végigcsókolgatta testemet, néhol gyengéd harapásokat is bevetett, végül megérkezvén a már jócskán meredező dákeszhez, elkezdte azt izgatóan nyalogatni. Egyik oldalt tövétől a makkig, másik oldalt tövétől a makkig, golyszlik, majd onnan felfele haladva végig, egyre gyorsabban és izgatóbban lefetyelve rajta édes kis nyelvecskéjével. Aztán a makkot körbe-körbe, pergetve rajta, egyre vadabbul, ahogy érezte hogy egyre csak keményedik. Majd rácuppant, először csak a makkot tüntette el ajkai között, miközben nyelvével továbbra is kitartóan dolgozott rajta. Majd szép lassan de baromi izgatóan rátolta magát, koppanásig torokra vette a faszt, lenntartotta, szuszogott rajta mint aki élvezi is, szép lassan lehúzta magát de végig szorosan rázárva ajkait. Nem vette kis teljesen, megállt amikor már csak a makk volt a szájában, majd ismét elkezdett lefele haladni... És így tovább, egyre gyorsuló tempóban, de esküszöm, minden bólintásnál tövig, koppanásig.

Kurva élvezetes volt, de ismét érezni akartam azt a mámorító pinaszagot, ezért megkértem hogy folytassuk 69-ben. Rám feküdt, megmarkoltam kerek popsiját és ráhúztam a dögös puncit a számra. Illetve húztam volna de nem kellett, mert Bianka magától arcomba tolta a punit, sőt még csípőjét mozgatva vadul bele is dörzsölte, ha eddig nem volt homlokomtól az államig puncinedves az arcom, akkor most az lett. Közben persze folytatta a rúdszopogatást, megspékelve néha egy kis zacsinyalogatással is. Fordultunk hogy én kerüljek felülre, Bianka közölte előre hogy kefélhetem a száját vadul, ha akarom, bírja. Hát hogy ne akarnám! 😃 Nem ismer még ez a csajszi... Lehet hogy nem szép dolog de ebben a pózban én akkor is jó alaposan megkefélem egy csaj torkát, ha az nem akarja. Na jó, azért egy határt betartok, figyelek hogy mi az amit a csaj még elbír, de valamennyire mindenképp megdolgozok minden muffot, aki ezt a pózt amúgy bevállalja. Nade itt most nem kellett visszafogjam magam, keményen megdolgozhattam Bianka száját, tényleg bírta, de közben azért figyeltem itt is a határra, mert van, csak mélyebben mint általában.

Közben bevetettem az elején a matrac mellé odakészített vibrit, előbb betoltam neki párszor rezgés nélkül, de tövig, aztán bekapcsolva izgattam vele kívülről a csiklót, majd az ajkakat is, közéjük ékelve hosszában tologattam rajta fel-alá. Ettől nagyon felizgult, úgyhogy jöhetett a rezgős betolás, előbb lassan de tövig, aztán egyre gyorsabb tempóban. Kurva szexi látvány ahogy töcsköli egy műfasz a puncit, ahogy mozognak rajta a nedves kis ajkacskák, ahogy rátapadnak közben… Igazából egy élethű fajta műdákesz lenne a legjobb szerintem, de sajna itt csak egy csiricsáré agyonextrázott “dickzilla” típus van. Vagy, bár nem vagyok biszex, de lehet hogy ki kéne próbálnom egyszer édeshármasból a fordított felállást is, csak a látvány miatt… Esetleg dupla randi, négyen... 🤔 Miután kellően kimoziztam magam a látvánnyal, félreraktam a vibrit és orálisan kényeztettem tovább a puncit, aminek mostmár hamar meglett a hatása, mindkettőnk számára: majdnem egyszerre élveztünk el, én egy kicsivel előbb kezdtem telesprickolni Bianka száját tövig betolt farokkal, de pár pillanattal később az ő teste is félreérthetetlen módon megfeszült és remegni kezdett, a letolt farkam ellenére előtörő hangokról nem is beszélve.

Ezt követően pihenés gyanánt kaptam egy rövid lazító masszázst, amit fentebb már részleteztem. Utána belevágtunk a második felvonásba, bár egyáltalán nem voltam biztos benne hogy tudok majd mégegyet lőni, de úgy voltam vele hogy lássuk csak mennyit tud még kifuvolázni belőlem a csaj. Ismét volt francia oda-vissza mindenféle pózban, klasszik 69, fordított, sőt oldalra fekvős is, szopattam a tükör előtt térdeltetve, afelé pucsítva, ami fenomenális látvány, majd befeküdt alám széttett lábakkal még mindig a tükör felé, a zacsit és a golyókat szopogatni. Egy ponton, amikor úgy éreztem hogy minden kitartó lelkesedése és bevetett élvezetes technika ellenére nem lesz újabb durrantás, megkértem hogy üljön szemből az arcomra nyalatni a puncit. De nem ám csak úgy odatolta hogy nyalakodjak kedvemre, hanem kihasználva a helyzetet, átvette az irányítást és kőkeményen belenyomva az arcomba, hevesen beledörzsölte puha és nedves ágyékát, vadul mozgatta előre-hátra majd körkörösen is a csípőjét, szó szerint gátlástalanul élvezkedett rajtam! Most visszakaptam az alapos és vad szájbakefélést basszus… Dehát magamnak kerestem a bajt. 😅

Mindeközben egyszercsak hátradőlt egy kissé, egyik kezével megtámaszkodott mellettem, a másikkal pedig megkeresve a farkamat, elkezdte azt vadul verni. Ez, és ahogy szenvtelenül élvezkedett rajtam, ismét beindították a rakétát, úgy éreztem mégiscsak lesz itt második kilövés. De nem akartam megint a szájába lőni, ezért a 69 valamely verziója helyett most Bianka hanyatt feküdt, én a cicik alatt fölé térdeltem, a dákót beraktam közéjük, ő pedig két kezével összenyomva őket adott neki cici-masszázst, miközben nyelvével a makkot cirógatta. Ez isteni volt, egészen közel kerültem a durranáshoz. Bianka áttért kézi technikára makkszopogatás mellett, én pedig közvetlenül a lövés előtti pillanatban kikaptam ajkai közül a makkot, ráirányítottam az arcára és szépen beterítettem vele. Ment mindenhova rendesen, de ez láthatóan tetszett is neki. És persze nekem is. 😃
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szalon szabályai szerint előre rendeztük. Ekkor azonban még nem volt tervben az arcra élvezés, így azt csak utólag. Mindenképp értékelendő hogy a szeánsz közben megkívánt extra miatt nem kellett az eseményeket félbeszakítani hogy még előtte rendezve legyen az is. Mondjuk itt ezt nem is vártam, de sajnos sok lány ezt elég szarul kezeli... Egyébként, csak a rend kedvéért így összesen négy extra volt: csók, nfvsz, vibri, arcra élvezés. Ezekkel együtt a két órás randi már elég sok rózsa egy lányért, de cserébe nagyon magas minőségen kaptam egy csodálatos élményt, ami simán ott van a legjobbak között. Még egy-két hasonlóan élvezetes találka, és magát Biankát is a legjobbak közé sorolom. Egyelőre csak elvből nem, "egy randi nem randi" alapon.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 68 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Azt hiszem fentebb minden ott van, sokat nem tudok már hozzátenni. Csodás élmény volt egy csodás csajjal, hatalmas élvezet, amit lényegesen fokozni valószínűleg már csak úgy lehet, ha legközelebb az édi kis uncsitesója is csatlakozik hozzánk. 😋 Remélem hamarosan az is összejön, mert azóta is minden nap fantáziálok róla...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 08:26:05
Informatív, már-már regényszerű beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-02-17) : Erre a kényeztetés végén került sor. Mivel ez csak mellékszál volt és nem hosszan történt, kevésre emlékszem, de kellemes volt, jól esett. Cél sem volt mondjuk, hogy erős legyen (ha esetleg lehetett volna (nem tudom)).

(2024-01-10) : Közben több alkalommal végig csúszott a hátamon és apró puszikkal árasztotta el a hátamat és a nyakamat. Mindeközben éreztem, ahogy a keblei szorosan hozzám tapadnak ezzel is előkészítve a közeledő kényeztetés.

nagyon jó: 3db
(2024-03-19) : Készségesen igazodott kéréshez, és következő tíz percben alaposan átdolgozta hátam és lábaim izmait, egy közepes erősségű, mégis rendkívül kellemes masszázzsal, ami valóban megnyugtatott és ellazított.

(2024-01-09) : Aztán alulról indulva a nyakam felé haladva csuszikált. Kezemet lefogta a testem mellé szorította,csak ő mozgott rajtam. Vastagon párnázott, súlyos melleivel, harckészültségbe állított engem.

(2024-01-03) : Inkább azt éreztem, hogy élvezik azt a szabadságot, hogy társadalmi konvenciók nélkül bármit megtehetnek a szoba négy fala között. Persze nem ragadtak le a smárolásnál, engem is belevettek a biszex bulijukba.

: 1db
(2024-04-17) : Gyönyörű szép nagy cicikkel,már az olajos csúszka is élményszámba megy.A franciája pedig verhetetlen.Látszik,hogy imádja csinálni.