Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-10 16:18:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36304303903 120346 erotikus masszázs

Apple_ a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
csodás cicik
mindenre hagy időt
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Viber kommunikáció:
5
A szilveszter mindig jó alkalom arra, hogy az ember fogadalmakat tegyen, ne adj isten életmódváltásra szánja rá magát. A fogadalmak terén az idén nem erőltette meg magam, eldöntöttem, hogy ha egy finom erotikus masszázsra vágyom továbbra is maradok a már jól bevált Corvin-fészeknél. Így, amikor a szolid szilveszteri mulatozás után rám tört a vágy, már pötyögtem is a Viberbe érdeklődő üzeneteimet, amelyekre pillanatokon belül jött a válasz. Gyorsan megegyeztünk az időpontban és választhattam az azon idősávban éppen szabad lányok közül. Mivel a változatosság gyönyörködtet, a fészek viszonylag új lakójára, Biankára esett a választásom. Gyorsan tisztáztuk az érkezés pontos időpontját, a tervezett időtartamot és az igénybe venni kívánt extrát. Üzeneteim most is, mint általában mindig eljutottak Biankához, így a részletekkel már nem igen kellett a találkozó során foglalkozni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyre nehezebb helyzetben vagyok, hiszen már többször leírtam, hogy a hosszú ideje működő masszázs szalon a Corvin Pláza bevásárló központ közvetlen közelében, annak keleti kijáratától alig 50 méterre található emeletes lakótömbben található. De hát a szabály az szabály, még ha újat most sem igen tudok írni, ezeknek az épületeknek megvan az a sajátos tulajdonsága, hogy képesek sok-sok évig ugyanott, jelentősebb változás nélkül állni. A helyszín mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. A gépkocsival érkezők a leggyorsabban és legegyszerűbben a Corvin Plaza mélygarázsában tudják lerakni a járművet, aminek költsége nem sokkal magasabb, mint a környező utcákban parkolni, ami egyrészt néha igen nehéz, másrészt én a mélygarázst biztonságosabbnak is tartom. A szalon elhelyezkedése abból a szempontból is ideális, hogy ha valaki korábban érkezik nem kell feltétlenül az utcák rostokolnia, a környéken, fél perces távolságon belül legalább fél tucat olyan hely van, ahol egy kávé mellett zavartalanul el lehet tölteni a várakozás esetleges perceit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
Változás ezen a téren sincs, de, hogy ne érje szó a ház elejét, megismétlem. A szalon a már említett tömb egyik felsőbb emeletén található, a lift igénybevétele nem, hogy ajánlott, de szinte kötelező, már ha az ember fia élve akar feljutni. A beléptetéshez a kódot már fejből tudom, de az újonnan érkező vándorok telefonon, SMS-ben, vagy Viber/WhatsApp üzenetben kapják meg. Az épületben nincs portaszolgálat, a lift az előtérben, a bejárattól jobbra található. A liftbe történő belépés és kilépés nem azonos oldalon történik, a megadott emeleten a lift mellett közvetlenül jobbra található ajtót kell megcélozni. Célszerű a csengőt használni, az udvarias kopogást nem biztos, hogy meghallják. A szalon több helyiségből áll, ezek közül kettő van berendezve találkozók helyszíneként, a többi terület a vendégek által nem látogatható, a lányok pihenését szolgálja. A szalonban két fürdőszoba is van, általában a kisebb áll a vendégek rendelkezésére, de ha párhuzamosan érkeznek vendégek, előfordul, hogy mind a két fürdőszobát a vendégek használják. Mind a két szoba a célnak megfelelően berendezett, tatamis műveleti terület, szobainassal, fotellal, vagy kanapéval és megfelelő számú tükörrel ellátva. A kisebb fürdőszoba zuhanykabinos, a nagyobb kádas, mindkét helyen tusfürdők és szájvíz várja a vendégeket.
Bianka külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Biankáról az első képeket még a vetélytárs oldalon láttam, és tökéletesen megfeleltek az ízlésemnek. Mire az első találkozóra sor került már a beszin is megjelentek az új képei, amelyek többség – vagy talán mind – már a fészekben készültek. Engem nem zavar, ha valaki arckitakarással hirdet, megértem és elfogadom az okát, de ilyenkor az első találkozó mindig kissé izgalmasabb a megszokottnál, hiszen – ki beismeri, ki nem – az arc, a karakter hatással van az ember libidójára. Hálistennek ismernek már annyira, hogy nyugodt szívvel merték Biankát ajánlani, így nem is ért csalódás, amikor beléptem az ajtón és első alkalommal találkoztunk élőben is. Bianka számomra a „szomszéd lány” karakter, akit bárhol, bármikor….. Termete, alakja passzol az ízlésemhez, arca kedves, bájos és ami nagyon fontos: állandóan mosolyog. A jó értelemben vett bögyös-faros menyecske, méretes, érzékeny mellekkel. Csupaszra borotvált puncija kényeztetésre csábít. Ami viszont a képeken nem látszik, jó néhány szép, ízléses tetoválással rendelkezik, ami engem abszolút nem zavar, de tudom vannak, akik kevésbé rajonganak a tetovált lányokért. Bianka mindemellett az első pillanattól kezdve oldott, csacsogó, mosolygós, érdeklődő, de nem tolakodó, kellemes beszélgető partner (is) volt mindvégig!
1. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120346 erotikus masszázs
3. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120346 erotikus masszázs4. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-11 10:47:46 erotikus masszázs 1203465. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-11 10:47:46 erotikus masszázs 1203466. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-11 10:47:46 erotikus masszázs 120346
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Az első találkozás okán megejtett rövid bemutatkozást követően felkerestem a szoba melletti fürdőszobát és gyorsan, de alaposan lezuhanyoztam, majd a szobában vártam amíg ő is megérkezik. Még a masszázs előtt fel szerettem volna térképezni a testét, nem tiltakozott. Kitalálta a gondolatomat és gyorsan levette a csinos fehérneműt, én rögtön a cicikre fókuszáltam és leteszteltem, hogy milyen módon reagálnak a kényeztetésre. Nem csalódtam, rövid idő után a bimbók elkezdtek keményedni, mint ahogy a farkam is. Ezt Bianka is észrevette, finoman a kezébe vette és lassan elkezdte izgatni, miközben elöl-hátul egészen közelről leellenőriztem a tetkóit. Az ismerkedés hatására már álló farokkal feküdtem a friss törülközővel letakart tatamira, hogy átadjam a kezdeményezést Biankának. Élt vele. Olajos masszázst választott, a lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben több alkalommal végig csúszott a hátamon és apró puszikkal árasztotta el a hátamat és a nyakamat. Mindeközben éreztem, ahogy a keblei szorosan hozzám tapadnak ezzel is előkészítve a közeledő kényeztetés. Amikor a helyzet lehetővé tette ujjaimmal finoman felfedeztem a szeméremajkakat, éreztem, hogy mire megfordulok már hívogatóan ki lesznek tárulva. A szoba kedvező adottsága, hogy már a masszázs közben is lehetőség van a folyamatos vizuális élvezkedésre is, a falon elhelyezett tükrökben minden rezdülés nyomon követhető.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A masszázs befejezését követően a hátamra fordultam, Bianka pedig a széttárt lábaim közé fészkelte magát és egy igen intenzív, de nem kivégzési célú orális kényeztetésbe kezdett. Arra is mindvégig gondosan ügyelt, hogy folyamatos szemkontaktust tartva vegye a nonverbális jelzéseket, bár szerintem a testem és a mind inkább keményedő makkom is jelezte, hogy nincs ellenemre mindaz, amit csinál. Amikor érezte, hogy ha tovább folytatja, akkor igen hamar véget ér a móka, az előre megbeszéltek szerint helyet cseréltünk. Most ő feküdt a tatamira és én helyezkedtem el a széttárt combjai között. Hosszú perceken keresztül nyalakodtam, miközben az ujjaimmal hol az érzékeny mellbimbókat, hol a csiklóját izgattam lassan fáradó nyelvem helyett. miközben Úgy éreztem több alkalommal is orgazmus közeli állapotba került, de nekem sem volt célom elrontani a játékot, ezért váltakozó intenzitással nyalakodtam. Miután kiélveztem a helyzet minden pillanatát ismét helyet cseréltünk és Bianka ott folytatta, ahol a csere előtt abba hagyta. Változatot ütemben és erősséggel kényeztetett, ujjaival pedig a mellbimbómat és a hasamat simogatta. Az ajkai és a nyelve játékának köszönhetően mind közelebb kerültem a kielégüléshez, de mielőtt erre sor került volna ismét pozíciót váltottam és a feje mellé térdelve kínáltam fel meredező hímtagomat, amit az oldalán fekvő Bianka továbbra is ütemesen kényeztetett a szájával. Hogy a finis előtt pihenhessen kicsit rövid ideig a kitárt szájához és kinyújtott nyelvéhez toltam a makkom és élveztem a látványt, ahogy Bianka az ujjaival játszott a csiklójával. Amikor látta, hogy közeleg a vég ismét az oldalára fordult, felkönyökölt és tövig nyelte a farkam és a nyelvével a farkam tövét izgatta. A kitörés előtt egy kicsit kihúztam a farkam és elszorítottam, majd a szorítást feloldva élveztem, ahogy néhány hullámban a sperma a szájába spriccel. Nem kapkodott, nem siettetett, hagyta, hogy kiélvezzem az orgazmus pillanatait és amikor fáradtan a tatamira rogytam, csak azután nyúlt a papírtörlő után. Egy pillanatra kiszaladt öblíteni, addig én pihentem kicsit, majd még néhány percig összebújva élveztük még egymás társaságát. Majd gyors, frissítő zuhany és öltözködés után az ajtóban elbúcsúztam vendéglátómtól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 órára mentem, extraként – mint már említettem – a NFVSZ-t vettem igénybe. Nem kérdeztem, így nem is tudom van-e egyéb extrája, első alkalommal nem kívántam többet, talán legközelebb – mert lesz legközelebb – rákérdezek. Mint minden esetben most is a megérkezést követően, még a zuhanyozás előtt átadtam a csokrot a megszokott apró ajándék kíséretében.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az első találkozás nem okozott csalódást, egy újabb kellemes partnert sikerült megismernem Biankában. Ismerve magamat szinte biztos, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk, kíváncsian várom, hogy legközelebb mivel tudja majd fenntartani, vagy éppen fokozni az érdeklődésemet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 07:40:12
Magas színvonalú, remek beszámoló. Elvétve olvasni ennyire részletes leírást.

2024-01-14 23:16:17
Élvezetes randi lehetett. Tökéletesen megírtad. Ment a pont...

2024-01-12 09:39:25
Perfekt beszámoló minden szempontból. Csak gratulálni tudok!

2024-01-11 20:42:43
WOW. Szuper beszi. tartalmas, részletes, informatív. Gratula!

2024-01-11 18:04:13
Nagyon szuper beszámoló, profi munka. Köszönjük szépen
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-02-17) : Erre a kényeztetés végén került sor. Mivel ez csak mellékszál volt és nem hosszan történt, kevésre emlékszem, de kellemes volt, jól esett. Cél sem volt mondjuk, hogy erős legyen (ha esetleg lehetett volna (nem tudom)).

(2024-01-11) : fehérnemű szettben várt rám a szobában, amit nekem kellett róla lehámoznom. Ez kicsit se volt ellenemre, szeretem kicsomagolni az "ajándékomat", pláne ha még a csomagolás is szép

nagyon jó: 3db
(2024-03-19) : Készségesen igazodott kéréshez, és következő tíz percben alaposan átdolgozta hátam és lábaim izmait, egy közepes erősségű, mégis rendkívül kellemes masszázzsal, ami valóban megnyugtatott és ellazított.

(2024-01-09) : Aztán alulról indulva a nyakam felé haladva csuszikált. Kezemet lefogta a testem mellé szorította,csak ő mozgott rajtam. Vastagon párnázott, súlyos melleivel, harckészültségbe állított engem.

(2024-01-03) : Inkább azt éreztem, hogy élvezik azt a szabadságot, hogy társadalmi konvenciók nélkül bármit megtehetnek a szoba négy fala között. Persze nem ragadtak le a smárolásnál, engem is belevettek a biszex bulijukba.

: 1db
(2024-04-17) : Gyönyörű szép nagy cicikkel,már az olajos csúszka is élményszámba megy.A franciája pedig verhetetlen.Látszik,hogy imádja csinálni.