Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-03 11:08:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36304303903 120275 erotikus masszázs

bobinho a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ünnepek közötti időszakban hívtam fel a szalont. Azt feltételeztem, hogy nyugodt, csendes időszak lévén, akár azonnal is mehetek majd az unokatesókhoz, de ez nem így volt. Teltház volt. Nagy forgalom miatt csak másnapra tudtam csak foglalni hozzájuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Volt némi forgalmi rend változás a környéken, amióta nem jártam arra felé, de ez nem tette bonyolulttá a megközelítést. Parkolás ebben az időszakban díjmentes volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyobbik szobában voltunk. Abban, amiben az a dizájnos kanapé is helyet kapott. Előtte hatalmas szivacs. Oldalsó falakon nagy tükrök és kellemes fények körben. Száraz és illatos törölközőket kaptam. Fürdőszoba zuhanykabinos. A tálca szélén sorakoztak a tusfürdők, azokból lehetett volna választanom, de én inkább a sajátomat használtam - elővigyázatosságból. Annak az illatát már jól ismerik otthon, abból nem lehet gond, ha az érződik ki rajtam.
Bianka külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Állítólag unokatesók. Én nem kutattam a családfájukat, de alkatilag igencsak hasonló génekkel rendelkeznek. Melleiket látva meg tudom erősíteni az anyai ágon történő rokonság lehetőségét.

Bemutatást nővérkével kezdem:

Bianka kerek fejformájú, kék szemű, szép arcú menyecske. Mindig mosolygott, állandóan fecsegett amíg náluk vendégeskedtem. Incselkedett velem is és a hugicájával is. Jól kommunikált, dominált, de engedett kibontakozni is.

A külső a fotó sorozatán látszik. Nőies idomok, feszesen telt formák. Jó értelemben vett kellemesen nagy méretekkel találkoztam. Vannak tetoválások és testékszerek is -ezek nem látszanak a képein. Inkognitója megőrzése miatt nem mennék bele ezek részletezésébe. Csak egyetlen dolgot említenék meg a kíváncsiság felcsigázása végett: nem csak a köldökében van piercing. Rám izgatólag hatott, amikor a bugyija lekerült és megláttam azt a csillogó kövecskét a kagyló csúcsában.

Unokahuga Lina:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237880&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lina +36 30 127 9899 23.164.59

Zabálni, való babaarcú, tündérke. Az a típus, aki mindig jó kedvű, nyitott személyiségű, mindig kedves, teljesen alkalmazkodó forma. Kellemes volt ránézni, csillogott a szeme, vörösen izzott a duzzadt szája.

Külsőre hasonló adottságokkal bír, mint Bianka. Képek itt is biztos támpontot adhatnak az érdeklődőknek. Talán fenékben éreztem egy kis előnyt a részéről. Jobban gömbölyödik- ez lehet az előéletében jelen volt aktív sportnak köszönhető. Mellben ő is jó adottságokkal rendelkezik. Szintén nőies, formás, mindenhol ízlésesen kerekedik. Bőre hamvas, selymes, illatos.
1. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120275 erotikus masszázs
3. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120275 erotikus masszázs4. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-03 12:13:45 erotikus masszázs 1202755. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-03 12:13:45 erotikus masszázs 1202756. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-03 12:13:45 erotikus masszázs 120275
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Négykezes masszázsra érkeztem hozzájuk.

Ez normál esetben azt jelenti, hogy egy igen aktív, térben és időben egyidejűleg intenzív kezelést kapok tőlük. A helyzet azonban úgy alakult, hogy amikor az unokahugik levetkőztették egymást, hogy akkor meztelenül megmasszíroznak engem. Valamint, hogy majd olajosan, de legfőképp pucéran csuszkálnak rajtam, nem tudtam hason fekve maradni. Késztetést éreztem, hogy megvizsgáljam azokat a rokoni szálakat. A hasonló testi adottságok elemzésével kezdtem. Melleiket kézbe vettem- tapogattam mind a négyet. Akkorák, hogy egyenként sem fértek el a tenyeremben, nem hogy egyszerre a négy. Aztán a popókkal is elfoglalatoskodtam, azokat is jól megmarkolásztam. Puncik is hasonlóan néznek ki. Párnázottak, zártak, izgatásra jól reagáltak. Bőség zavarába kerültem. Azt sem tudtam, mit miután pusziljak, hova nyúljak, kit csókoljak, mit nézzek, hova legyek?
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Eseményeket hamar a fülledt erotika járta át. Mindenki csókolózott mindenkivel. Ezen csak így utólag lepődtem meg, visszaemlékezve, ott ez olyan természetes volt, mint az egyszer egy. Fel sem tűnt, hogy ők nőként érintik egymást. Inkább azt éreztem, hogy élvezik azt a szabadságot, hogy társadalmi konvenciók nélkül bármit megtehetnek a szoba négy fala között. Persze nem ragadtak le a smárolásnál, engem is belevettek a biszex bulijukba. Punci nyalás fortélyaira is megtanítottak. Ki lehet ebben a legjobb tanító? Az, akinek saját magának is van nunija. Láttam érdekes dolgokat. Lényegében eddig is így csináltam mindent, ahogy ők mutatták, de még is újszerű részletekkel gazdagodtam. Olyan apróságokra is rávilágítottak, amire eddig nem is helyeztem különösebb hangsúlyt. Mindezt nem szigorúan pedagógiai céllal, inkább, csak játékos könnyedséggel vihogva, nevetgélve tették. Azt pedig testközelből átérezni, ahogyan az egyik lány bedugja a nyelvét a másik hüvelyébe, majd egy nagyot lefetyel belőle, majd felém fordul és engem lesmárol. Nyálával együtt a másik édes nektárjának íze és átvándorolt az én számba. Ehhez nincs hasonló. Ez ment egy jó darabig, felváltva, mindenki minden szerepbe belekóstolva. Szó szerint belekóstolva.

Majd, mikor már mind két lány kiélvezte magát a másikon, akkor vettek engem kezelésbe. Vagyis inkább a szájukba. A farkamat olyan lendülettel kezdték el szívni, hogy azt hittem nyomban eldurranok. Persze a korábbi események miatt, én már felfokozott izgalmi állapotban voltam hosszú ideje. Erősen kellett koncentrálnom, hogy idő előtt el ne durranjak. Szememet becsuktam és a rulett keréken elhelyezkedő számok sorrendjét próbáltam felidézni. Ezzel egy kis időt nyertem magamnak és újból nézhettem a két csodás testű hölgy oboa szólóját. Volt, hogy egyikük szájában a dákóm volt, azt szopta. A másikuk szájában az ujjamat tettem, azon gyakorolt addig. Nem csak felváltva, egyszerre is kényeztettek. Két oldalról támadva a farkamat csúszkáltam a húsos ajkaik között. Aztán egyikük a golyóimat kapta be, azon nyámmogott, a míg a másik fentebb nyaldosta a makkomat. Aztán helycsere. Szopás technikában is éreztem sok hasonlóságot. Lehet, hogy a gének miatt, lehet, hogy közös tanáraik voltak, ezt nem tudom. Kétségtelen, hogy jól figuráztak. Kezeiket nem igazán használták. Max a másik popsiját vagy a melleit paskolták velük. Félidőhöz érkezve nyáltengerben úszott minden. Ebből arra következtettem, hogy ez feljogosított egy kis mell szexre. Egymás után dugtam a didijeiket. Felül előbújó rudamat időnként a szájukkal beszlopálták, benyálaztak, nehogy túl melegedjen a kupak a nagy nyomás alatt. A végzetemet elkerülni azonban nem tudtam, hiába minden óvintézkedés. A sok póz csere sem segített.

Annyira jól esett végre eldurrannom. Előzetes megbeszélésnek megfelelően, ezt a megtisztelő feladatot a Bianka vállalta magára. Az ő szájába találtam bele, úgy hogy közben Lina a tarisznyámat passzírozta a nyelvével. Bianka a lenyelést is vállalja további sikerdíj ellenében. Amikor az összes anyagot kifejte, akkor azt nekem bemutatta. Száját nagyra tátotta. Láttam benne a fehér színű anyagomat összegyűlve. Aztán egy nagyot nyelt. A torkán láttam, ahogyan a kis gigája fel és lemozdul egyet. Liftezett. Majd újra kinyitotta a száját és bemutatta, hogy mind a pocakba utazott. Nyelvét is kiöltötte, hogy teljes bizonyosságot láthassuk. Erre a kis huncut Lina, nem rácuppant megint a nővérke szájára. Egy búcsúcsókkal ünnepelte meg ezt a jeles eseményt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alap csokorból kettőt készítettem össze az érkezésem előtt. Aztán ehhez még a helyszínen a vállalt extrákat külön szálanként tűztem hozzájuk. Nem kicsi, de a tartalom ismeretében arányosnak nevezhető.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 52 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Párban - messze az egyik legerősebbek ők most a mezőnyben. Külön pikánssá teszi a helyzetet hogy unokahúgokkal lehetettem együtt. Kiváló kiszolgálásban és szeretetteljes fogadtatásban részesültem. Akiknek az ilyen erős, nőies formák bejönnek, azoknak ajánlom a Bianka-Lina dupla szérumot. Remélem bírják majd potenciával és erővel a vadmacskákat féken tartani. Az ilyen fülledt erotikus tartalommal átszőtt ápolgatást biztosan megszeretik.Ahigyan látom a lányok gondoskodnak arról, hogy mindenkiből a maximumot kihozzák.Hajrá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 13:05:18
Jó lenne, ám a rokoni kapcsolat megemlítése szerintem indiszkrét. Vannak információk, amelyek jobb ha nincsenek megemlítve, mivel ezek a lányok inkognitóját veszélyeztetik.

2024-01-16 17:07:07
Nagyon jól megírt, kedvcsináló beszámoló. Köszi!

2024-01-16 15:07:03
Igazán szórakoztató, pajzán, különös szóhasználatok. Remek dolgozat. Gratulálok hozzá..

2024-01-03 21:02:24
Remek, részletes beszámolót írtál. Gratula!

2024-01-03 14:37:52
Nagyszerű részletes írás. Gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-02-17) : Erre a kényeztetés végén került sor. Mivel ez csak mellékszál volt és nem hosszan történt, kevésre emlékszem, de kellemes volt, jól esett. Cél sem volt mondjuk, hogy erős legyen (ha esetleg lehetett volna (nem tudom)).

(2024-01-11) : fehérnemű szettben várt rám a szobában, amit nekem kellett róla lehámoznom. Ez kicsit se volt ellenemre, szeretem kicsomagolni az "ajándékomat", pláne ha még a csomagolás is szép

(2024-01-10) : Közben több alkalommal végig csúszott a hátamon és apró puszikkal árasztotta el a hátamat és a nyakamat. Mindeközben éreztem, ahogy a keblei szorosan hozzám tapadnak ezzel is előkészítve a közeledő kényeztetés.

nagyon jó: 2db
(2024-03-19) : Készségesen igazodott kéréshez, és következő tíz percben alaposan átdolgozta hátam és lábaim izmait, egy közepes erősségű, mégis rendkívül kellemes masszázzsal, ami valóban megnyugtatott és ellazított.

(2024-01-09) : Aztán alulról indulva a nyakam felé haladva csuszikált. Kezemet lefogta a testem mellé szorította,csak ő mozgott rajtam. Vastagon párnázott, súlyos melleivel, harckészültségbe állított engem.

: 1db
(2024-04-17) : Gyönyörű szép nagy cicikkel,már az olajos csúszka is élményszámba megy.A franciája pedig verhetetlen.Látszik,hogy imádja csinálni.