Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bettina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-20 09:00:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bettina +36301033182 121565 erotikus masszázs

BaloghTibi a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Bettina hirdetővel
perfekt alak
csodás kézimunka
Egyeztetés
Telefonon hívtam reggel. Nem vette fel, de kb. egy percen belül visszacsörgetett. Viszonylag sokáig tette ezt, ezért felvettem, és megkért, hogy hívjam vissza :-) Bettina: elég egy fél másodpercig csörgetni, tudjuk, mi a dolgunk :-)
A telefonban minden fontos információ elhangzott, beleértve a két extráját is. Délutánra meg is beszéltünk egy 1 órás randit.
Megközelítés
Viszonylag nagy szalon a Corvin negyedben. Többször jártam már itt, meglepetésre valamikor elköltöztek, így egy kicsit több séta a metrótól (bár lehet, hogy a Klinikák így már közel van). Parkolás szörnyű, Bettina a telefonban a Corvin plázát javasolta, én inkább otthon hagytam az autót.
A cím egyébként pontos, én is csak a költözés miatt voltam bizonytalan.
Helyszín
Lakóparki lakás, nagy pozitívum, hogy a zuhanyzó itt a szobából nyílt, így nincs szükség koordinációra. Minden tiszta, tip-top. Az előző zuhanykabin már kicsit elfáradt, ez kiváló állapotban volt.
Bettina külseje
Bettina egy gyönyörű, fiatal lány. Találkoztam sok olyan hirdetővel, akiknek nagyon tehetséges volt a fotósa - Bettina esetében talán a fényképek nem is tesznek igazságot. Nagyon behatóan nem volt alkalmam minden porcikáját megvizsgálni, de amit láttam, az tökéletes volt.
Az elején kicsit úgy éreztem, hogy nincs meg a kémia: a szobába beérve a csók lekerült az extra-listáról, illetve az NFVSZ-ért sem tűnt lelkesnek. Zuhányzás közben átgondoltam az életem, és amikor újra találkoztunk a szobában, felajánlottam neki, hogy elmegyek - ne csináljunk olyat, amit nem szeretnénk mind a ketten. De azt mondta, nincs semmi gond, örül, ha maradok...
1. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121565 erotikus masszázs
3. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121565 erotikus masszázs4. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-05-21 01:10:27 erotikus masszázs 1215655. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-05-21 01:10:27 erotikus masszázs 1215656. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-05-21 01:10:27 erotikus masszázs 121565
Erotikus masszázs
Egy rövid bemelegítő masszázzsal kezdtük. Szerintem nem volt több 5 percnél, és már fordulhattam is.
Levezetés
A lábaim közé ült, és belekezdett a lingam masszázsba. Nyugodtan hívjuk így, mert kiváló a technikája, nem a gyors kielégítés a cél, hanem a hosszan elnyújtott kényeztetés (vagy kínzás, ahogy nézzük). Sűrűn olajozott, és főleg a makkra koncentrált olyan intenzitással, hogy szinte folyamatosan a csúcs közelében tartott és sokszor le kellett állítsam. Elmondása szerint nagyon szereti ezt csinálni: adni, kényeztetni, a csúcs közelében tartani.
Egy ponton rákérdeztem a kölcsönösségre, de itt is az volt a válasz, hogy szívesebben kényeztet ő - így hát hagytam magam.
Ahogy említettem, sokszor le kellett állítani, nehogy elélvezzek, mielőtt a franciás részre térünk, Bettina viszont másodpercekkel később visszatért a makk izgatására még több olajjal, és hosszú percekig éreztem úgy, hogy pillanatokon belül felrobbanok. Próbáltam kommunikálni, szinte könyörögni a kegyelemért, de a gyönyör ilyen magasságaiban ez nem olyan egyszerű.
Végül elfogadtam, hogy itt nem lesz francia és a szenvedés helyett kihozom a maximumot a helyzetből és átengedem magam az élvezeteknek. Itt még kb. egy percen keresztül folyt az edging, majd szájával ráhajolt a farkamra (micsoda örömöt okozott ez!), és kb 10 másodperc alatt kivégzett. Mondanom sem kell, óriásit élveztem. Nem kapta el rögtön a száját, pár másodpercig még folytatta a franciát, mielőtt újra felült volna. Nekem nem volt szükségem törlőkendőre, tisztán hagyta ott a velem egykorút.
Elszámolás
Az elszámolással minden rendben volt. Mint említettem, a csók kimaradt, így csak az NFVSZ-t vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint a fentiből kiderülhetett, vegyes érzelmeim vannak, mert másra számítottam. Az adatlap/bemutatkozás alapján kifejezetten szereti a kölcsönösséget és a franciát - amire mind a kettőre nagyon vágytam, beleértve a csókot is.
Mivel most találkoztunk először, valószínűleg a kommunikáció lehetett volna jobb: mint közben/utóbb kiderült, Bettinának most jön a bölcsességfoga, ezért az orális dolgokat próbálja a minimumom tartani. Ennek teszem fel azt is, hogy kevésbé összebújósra, kölcsönösre, pettingelősre sikerült a randi, hanem eltolódott a mesteri lingam-masszázs irányába.
Bettina tényleg csodálatos lány, a technikája fantasztikus, a körülmények kicsit szerencsétlenek voltak. Szívesen megpróbálkoznék vele újra, jobb körülmények között, mert megvan benne az Istennő potenciál.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bettina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-26 20:42:38
Te egy nagyon jó és korrekt beszámolót írtál, többek között arról is, hogy hiába van a hirdetésében kölcsönösség, ott a helyszínen ez nincs. Köszi, hogy megírtad, hasznos volt.

2024-05-21 23:40:01
Különleges beszi, az elismerés és a hiányérzet egyszerre van jelen. Az elismerés Bettina személye , tudása és eredményes érzéki cselkedtinek szól. A hiányérzet a kölcsönösség hiányának szól. Mindez rendkivül méltányos módon megfogalmazva. Bettina müködése minden esetre tiszteltre érdemes. Köszi a beszit!

2024-05-21 20:01:36
Olyan volt ez a regény mint egy izgalmas dráma. Volt a storinak egy mélypontja még a legelején, amikor azt hittem hogy ez gyakorlatilag véget ér. De valahogy visszahoztad és egy bitang jó lingamos történt kerekedett ki a veszett helyzetből. Jól megirtad BT.

2024-05-21 05:26:44
Kétségtelenül hasznos, őszinte, önreflektív beszámoló. Bettina iránt mély tisztelettel van a szerző. Technikai tudás, a vendég felé az odaadás magasra értékelt, de talán a kémia hiánya hagyott a szerzőben hiányérzett. Csokor meg van a pontozást köszönettel vettem volna. Több kémiát a következő randihoz. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet