A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bettina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-04 20:24:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bettina +36301033182 121125 erotikus masszázs

csontmokus a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Bettina hirdetővel
gyönyörű arc
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Masszázslányok között találtam ezen az oldalon. Egyik hétköznap délután hívtam, épp ki volt írva, hogy felveszi. Foglaltat jelzett, de negyed órával későbbi próbálkozásom sikerrel járt. Kb. 1 órával később már találkoztunk is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
M3 Klinikák megállótól pár perc. Új építésű ház, könnyen megtalálható. Közel lakom, így gyalog mentem. A hölgy figyelmeztetett a telefonban, hogy nehéz parkolóhelyet találni, ez hasznos info lehet a kocsival érkezőknek, és igazán figyelmes, hogy ezt jelezte.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Liftből kiszállva könnyen megtalálható a lakás. Vadiúj ház,így vadiúj a lakás is. A lakás egy folyosóból áll, amiből 3-4 szoba nyílik. Többen vannak bent, de senkivel sem találkoztam. A fürdő tiszta. 3-4 tusfürdő van kirakva. A szoba sötétített, matracon fekszünk, amire törülköző van leterítve. Oldalt a falon is tükörben lehet csodálni Bettinát.
Bettina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Bettina 155 cm magassága valós adat lehet. Nem vagyok égi meszelő, de nálam is egy fejjel alacsonyabb. Egy törékeny, vékony, szőke szépség. Az arcra azt szokták mondani, szubjektív, de szerintem ő "univerzális", természetes szépség. Szerintem senki sem fog csalódni. Hátra kötött hajjal, egy fekete köntös-szerűségben fogadott. A mellei még annál is szebbek, mint amit a képek sejtetnek, a feneke pedig eszméletlen.
1. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121125 erotikus masszázs
3. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121125 erotikus masszázs4. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-04-05 08:42:56 erotikus masszázs 1211255. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-04-05 08:42:56 erotikus masszázs 1211256. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-04-05 08:42:56 erotikus masszázs 121125
Erotikus masszázs
Erotika:
4
Mivel fél órára mentem, csak némi simogatásra került sor combtájékon. Hanyatt feküdtem, Bettina mellét térdelt. Elkezdtünk ismerkedni - Bettina igazán érdeklődő volt, kérdezte, jártam-e itt, más hasonló helyen jártam-e (hajajj...), hogyan találtam rá, és mit találtam az oldalon. "Egy beszámolót láttam, abban azt írták, ügyes voltál" :) Nem csak kérdezgetett, odafigyelt is arra, amit mondtam: barátnőm van-e. - Nincs, válaszoltam. - Tétováztál...! :) Hát igen, 2 hónapja még volt, azért akadtam meg kicsit. Én is kérdeztem őt, elmondta, nemrég kezdte a masszőzködést.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
A beszélgetésünk közben elkezdett szépen lassan kézzel izgatni. A beszélgetés intenzitása idővel csökkent, a kényeztetésé nőtt. Kézi kényeztetés hatására az én szerszámom nem szokott túlságosan izgalomba jönni, de Bettina pont eltalálta, mi kell nekem. Közben a térdét simogattam, és a testét fürkésztem.

Rajta volt még a ruha, így megkértem, vegye le, hogy láthassam a gyönyörű melleit és hasát. Hihetetlen látvány tárult elém, nem tudom mi lepett meg jobban, a vékony hasa, feszes mellei, vagy a gyönyörű bőre. Ő folytatta a kézimunkát, én simogattam a melleit, a farkam pedig egész közel került a teljes merevedés állapotáig. Kíváncsi voltam, a keménység láttán szájába veszi-e... jelzésként kicsit a fejére tettem a kezemet. Végül megkértem rá, így ráhajolt, bekapta a végét és elkezdett bólogatni.

Kellemes volt szopás volt, amit kezével végig támogatott. Nem nézett fel rám ösztönösen, én pedig nem szoktam erre külön megkérni a lányokat. Simogattam melleit, hasát, a tükörben néztem a történéseket, majd amikor közeledett a vég, elmondtam, az arcára szeretnék élvezni. Jelezte, az plusz rózsaszál, én nyugtáztam - telefonon megbeszéltük már ezt, bár lehet, hogy nem ő volt a vonalban.

Bettina letérdelt, én felálltam. Miközben haladtam a beteljesülés felé, Bettina elkezdett nyögdécselni, egyre hosszabban, ami roppant izgató volt! Végül a bal orcáját kentem össze. Papírtörlőért nyúlt, de mielőtt letörölte volna, hagyta, hogy gyönyörködjek egy kicsit. Kuncogtam egy kicsit. Incselkedve válaszolt, "mi az, mondjaad :D "

Nem tudtam frappánsan válaszolni, megköszöntem az élményt. Megköszönte ő is. Öltözködésnél rákérdezett, minden megvan-e, teló, tárca, kulcs - teljes leltár :)
Megvolt.

Bettina hagyta el a szobát először, őt követve csodálhattam meg elképesztően kerek popsiját, a szemben lévő üvegben pedig bámulatos, fiatal testét.

Puszi-puszi, újabb sikeres randi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Fél óra, *, extraként egy *. Azt vállalja, ami az adatlapon szerepe. Korrekt. Előre kérte, elhelyeztem a virágcsokrot az asztalkára.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ez egy jó randi volt egy szép, korrekt lánnyal. Szerintem aki kíváncsi Bettinára, és meg szeretné látogatni, az mihamarabb tegye meg.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bettina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-05 16:44:44
Jól megírtad,ezzel semmi gondom,de a besorolást nem értem. Ha jól értelmeztem a mondataidat nagyon is elégedett voltál,ezzel szemben ez nem jelent meg a rangrendszerben.

2024-04-05 13:12:44
Fontos infókkal spékelt, a gyors kalandhoz képest példásan részletes írás, köszönet érte!

2024-04-05 09:13:57
Nagyon Sok infó van a beszámolóban, lejött az olvasásakor, hogy jól érezted magad.
Mutasd mindet