Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bettina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-20 07:49:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bettina +36301033182 121007 erotikus masszázs

duracell a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Bettina hirdetővel
perfekt popsi
teljesen feltölt
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Tömő utcában váratlanul kudarcba fulladt a randim. Az ajtónál tovább nem jutottam, dolgom végezetlenül maradtam.

Ezért kézenfekvő megoldásként kínálkozott a közeli Corvin palota gyöngyszemei közül választani valaki.

Gördülékenyen ment az egyeztetés. Bettina kolléganője vette fel a hívásomat, vele azt beszéltem meg, hogy aki legkorábban ráér, ahhoz mennék, lévén, hogy 5 percnyire voltam tőlük. 15 perc múlva már Bettina és egy szoba is szabad lesz, mondta a telefonos. Jó akkor legyen ő, és ebben maradtunk.

Túl szép volt, hogy ez igaz legyen. Pár perc múlva kaptam egy helyreigazító SMS-t, hogy a korábban lefixált időpont mégse lesz jó, benézték. Csak 30 perc múlva jöhetek. Elnézést kértek és megköszönték a rugalmasságomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Üllői út és a Nagy körút sarok. Onnan kell elmenni a korzóra. Annak a vége bérelnek egy nagy lakást az egyik modern épületben.

A kapuból felhívtam és akkor megadta az ajtó számot.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új ingatlan, jól felszerelt létesítmény. Több szobában is folynak a kezelések. A fürdővel szemközti helyiséget sorsolták ki nekem erre az alkalomra. Praktikusan berendezett szoba. Szivacson történik a masszázs és a levezetés is. Oldalt tükör van. A sarokban egy kis lámpa, vele szemben egy fotel.

Fürdőszoba jó nagy káddal és mosdóval lett kialakítva. Volt szájvíz, fogkrém, tusfürdő, dezodor a polcokon.
Bettina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bettina egy nagyon karcsú hölgy, feszes testű, fiatal cukiság. Vékonyabb, mint a fotóin, de ez nagyon jól áll neki. Alacsony, ezt az adatlapján is olvastam. Mellei kicsit kisebbek, de keményebbek, mint azt a fotóiból sejteni lehetett. Viszont a kis termetéhez képest még így is teljesen arányos méretűek. Popsija szépen kerekedik, nem lapos, hanem jó kemény. Puncija csupaszra nyírt, ápolt. Izgatásra érzékenyen reagált, csak úgy mint a mellbimbója is.

Kellemes meglepetésként ért, hogy milyen kedves vonásokat hordoz az arca. Természetes szépségében jelenik meg. Semmi flancolás, nincs művi beavatkozás, vagy Maybelline szponzoráció. Zöld szemű, szőke hajú, tetoválás mentes, egyszerű lány akivel jól lehetett beszélgetni is. Nagyon segítőkész, udvarias, jó lelkű lányka. Segített levenni és rám adni a kabátomat, mert így illik. Többször is megkérdezte, hogy kérek-e inni.
1. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121007 erotikus masszázs
3. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121007 erotikus masszázs4. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-03-20 09:52:14 erotikus masszázs 1210075. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-03-20 09:52:14 erotikus masszázs 1210076. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-03-20 09:52:14 erotikus masszázs 121007
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázsra az itteni lányok készítették fel. Abból a tudásból mutatott nekem néhány alapfogást. Főleg a hátamra koncentrált a nyomkodásokkal, mert arra kértem. Kiegészítésképpen a váll és derék is kezelés alá került. Jó volt, amit csinált és szerencsére nem nyújtotta hosszúra. Ügyes kis lány, pontosan megjegyezte, amit tanítottak neki. Erősséggel sem volt problémám. Jól megnyomkodott, de már nagyon vártam, hogy megfordulhassak.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Masszázs után először én kezdtem meg az ő kényeztetést. Ilyen hamvas testű fiatal csirkére már régóta fentem a fogamat. Mindenhol megpuszilgattam, melleit és popsiját sem hagytam ki. Aztán csodás kis punijához mentem. A kelyhe szűzies megjelenésű csupasz környezettel és szűk nyílással. Nyaltam és izgattam a kisajkakat, de csúcsra nem tudtam juttatni. Diszkréten oda tette a kezét egy idő után. Ezzel jelezte, hogy elég lesz.

Utána ő mutatta be a francia tudását. Haját egy a csuklóján hordott hajgumival összefogta, majd a lábaim közé telepedett. Először kézzel kezdte az ápolgatásomat, majd ahogy látható és tartós merevedés beállt nálam, átváltott szájára. Lágyan csinálta kezdetben. Nyelvével is megdolgozott. Enyhe szívással színesítette a bólogatást. Nyálát rácsorgatta a tarisznyámra és benne a golyóimat is leápolgatta.

Majd oldalam mellett helyezkedett el. Ez, azért is jó ötlet volt, mert így könnyedén simogathattam a bársonyos bőrét és tinis testét. Innétől kombinált megoldással folytatta. Kézzel és szájjal egyszerre kényeztetett. Cuppogás, amit így hallatott, az fokozott izgalmi állapotba hozott. A testével a tükör felé pucsított. Onnan is megfigyelhettem, hogy milyen gyönyörűséghez van szerencsém. Volt még melles csúszkázás a farkamon és zacsi puszi is mielőtt a szájába durrantam volna el. Megvárta, amíg kiürül a tár és gyorsan a közelben lévő szilviának adta át az örököseimet. Majd engem is megtörölgetett. Kicsit még mellém bújt és úgy beszélgettünk. Jól esett, ahogyan ölelt.

Majd kiment és előkészítette nekem a fürdőszobát és hozott egy bögre vizet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extrával kellet megoldanom a csokrot, amit neki szántam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Váratlan helyzetbe kerültem. Gyors megoldásra volt szükségem. Erre a feladatra vállalkozott és tökéletesen megfelelt az új hercegnő a Corvinos Bettina.

Zöld színű, márkás, két részes, szexi szabású, fehérneműjében -ahogyan az ajtó mögött állva- megpillantottam őt, egyből megnyugodtam. Tudtam, hogy jó kezekben leszek.

Pazar helyszínen egy csuda szép lány, jó masszázzsal kedveskedett nekem. Nem utolsó sorban pedig izgalmas cumizással rendezett le, amellyel megmentette a kudarcra ítélt napomat. Örömmel megyek majd vissza hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bettina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-24 17:46:07
Részletekre is kiterjedő beszámolót írtál.

2024-03-20 21:50:46
Bárcsak minden beszámoló hasonló alapokon nyugodna. Nagyon informatív, köszi a beszámolót!

2024-03-20 21:49:25
Bárcsak minden beszámoló hasonló alapokon nyugodna. Nagyon informatív, köszi a beszámolót!

2024-03-20 12:52:23
Sejtettem, hogy a Corvin legfrissebb szőke szépségről nem várat majd sokáig az első tudósítás - örülök, hogy végül neked hozta így a sors, és hogy ilyen részletesen be is mutattad a nagyérdeműnek.
Mutasd mindet