Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Betti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-11 02:51:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Betti +36209941742 121182 szexpartner

Straval_Gabriev_2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Betti hirdetővel
ennivaló lábfej
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már nagyon régóta szemeztem a hirdetésével, de hogy most kategóriát váltott, szinte azonnal megjött az elhatározás, hogy meg szeretném látogatni. Sajnos nincs online bejelentkezési lehetőség, de telefonon elértem azonnal. Munkában kora délután hívtam, szerencsémre aznapra munkaidő után sikerült időpontot foglalnom.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Forgách utca M3 metróhoz közeli a cím. BKK-val így jól megközelíthető, viszont ott a kanyargós kis utcákban először rossz felé fordultam, de végül is sikeresen megtaláltam a helyszínt. Aki autóval menne van az épület mellett parkolási lehetőség, GPS odavisz a címre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű apartman lakóház. Ennek megfelelően felszereltség tekintetében maximálisan megfelelő. Fürdő jól felszerelt, kád van, a tusfürdő választék bőséges. Maga a szobában matrac volt a földön, egyéb masszázs kellékek mellé kikészítve, illetve belépve bal kéz felől fotel szerűség, ahova a ruhákat lehetett pakolni, mellette ki szekrény, amire a rózsacsokrot előre leraktam.
Betti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Talán az 1.kép adja vissza legjobban Betti bájosságát. Fekete fehérnemű szettet viselt, szemrevaló gömbölyded formái markolászásra ingerelnek. Fiatal és kívánatos, fotókon látszódik az, amit a valóságban is megtapasztalhatunk.
1. Betti +36209941742 beszámoló Budapest 121182 erotikus masszázs
3. Betti +36209941742 beszámoló Budapest 121182 erotikus masszázs4. Betti +36209941742 beszámoló 2024-04-11 08:05:39 erotikus masszázs 1211825. Betti +36209941742 beszámoló 2024-04-11 08:05:39 erotikus masszázs 1211826. Betti +36209941742 beszámoló 2024-04-11 08:05:39 erotikus masszázs 121182
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az volt az érzésem, hogy picit mintha meg lett volna szeppenve, lehet hogy a szexpartner kategóriába való váltás, vagy csak hogy nem volt meg a szimpátia(?). Bár kedves volt, mosolygós és igazából amiért mentem azt maximálisan megkaptam.

Fürdőből visszatérve letettem a törölközőt a szobainasra majd előtte álltam meztelenül. Pár lépést tett felém, majd a szemébe néztem és magamhoz öleltem, Ő fél fejjel alacsonyabb volt tőlem. Ahogy ölelkeztünk elkezdtem pici puszikkal feltérképezni a terepet, végigcsókolgattam a nyakát majd az ajkaihoz értem. Finom gyengéd ártatlan csókokat váltottunk, a nyelves és a szájra puszi közt valahol félúton volt a dolog. Viszont az alsó ajkamat beszívta majd viszonozta a csókolózást. Kellemes emlékeket ébresztett, mikor még ismerkedsz a lánnyal, de még nem estek egymásnak, csupán feltérképezitek a terepet. Tetszett.

Itt már keményen ágaskodtam, így Betti a matracra invitált, én térdelve maradtam, így Ő hozzám igazodva négykézláb elém jött és szájjal, semmi kézi segítség nélkül bevette szájába a farkamat és finoman elkezdett szopni. Gyengén kezdte majd egyre vehemensebben tolta magát rá, a hasamnál koppant az orra, befigyelt egy kis mélytorok, a makkomat éreztem a garatjában. Lelkesen csinálta, ügyes kislány, a kedvemre szeretett volna tenni. Mióta vártam erre hogy a szájában legyek. Legyünk őszinték magunkkal, masszázsra azért megyünk hogy a végén a happy finish keretén belül egy kis orális örömöket kapjunk. Most itt másra is megnyíltak a lehetőségek. :P
Kisvártatva elő szerettem volna a szexhez készíteni így kölcsönösséget kértem tőle, hanyatt feküdt a matracon én meg elkezdtem nyalakodni. Finom puncija van kellemesen reagál, testnedvei ízén érződött az izgatottsága. Közben simogattam bal combját, majd a lábfejét, vette a lapot, míg a punciját nyaltam addig bal lábát ráhelyezte a farkamra és talpával simogatta, izgatta a péniszem, majd a lábujjaival ráfogott a makkomra.
Mikor kellő nedvességet éreztem a behatoláshoz, akkor kis szünet óvszer után nyúltunk.
Miután megtörtént a védőruha felhelyezése olyan ártatlanul feküdt a hátán én meg fölé hajoltam és a puncihoz igazítottam a farkam, majd gyengéden belé toltam.
Végig csukva volt a szeme, mikor tövig toltam belé akkor éreztem hogy picit remeg a csípője és az ajkába harap majd figyeltem a mimikáját. Nyugodt volt, hagyott mindent, így eleinte szép lassan kezdetem el mozogni, majd mikor megvolt a kellő bejáratás akkor már hevesebben tettem magamévá.
Jó volt látni, hogy a kéj kiül a mimikájára, eleinte csak úgy "hagyta", de érződött, hogy kellemes neki is illetve alig hallhatóan nagyon finom kis sóhajok, majd nyögések hagyták el az ajkát.
Nagyon finom puncija van szűk és jó szorítású.
Picit változtattam a misszionárius pózon, hátrébb toltam magam és a lábait a nyakamba vettem így dolgoztam alá elég rendesen. A két lábfeje a füleimnél volt, ahogy térdeltem, nem bírtam magammal picit előrébb vettem és a talpait a mellkasomra helyeztem. Picit hagytam így mert megkívántam és miközben a punciját dugtam elkezdtem szopogatni a lábujjait. Finom talpát végignyaltam, majd a kettő talpát az arcomra helyeztem és így kezdtem egyre hevesebben dugni, majd így két talppal az arcomon telibe lőtte a gumit.
Hagyott magában lenyugodni és csak utána csusszantam ki finom kis szűk puncijából.
Huhhh... kurva jó volt! :))

Miután megtisztogatott ledőltem a matracra, Ő meg kedvesen hozzám bújt és cirógatott. Igazi barátnő feeling.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre volt rendezve, korrekt volt. Csók és lábimádat benne van az alapban.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jól éreztem magam. Szerencsés dolog, mikor van egy váltás, érdemes ilyenkor a kínálkozó lehetőségre lecsapni. Most ez a második ilyen kellemes dolog ebben az évben. Betti aranyos kedves, szóval örülök hogy köztünk van és hogy a randi paletta így bővült. ( Gondolom sokunk nagy örömére! )

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Betti szexpartner beszámolójáról


2024-04-29 09:47:38
Szinte átéltem a behatolás élményét, nekem nagyon részletes volt.

2024-04-11 21:41:30
Kellően figyelemfelkeltő írás!

2024-04-11 20:24:15
Nagyon átéltem a beszit mindenre kiterjedő alapos volt

2024-04-11 20:22:57
Basszus ma akartam menni majd megírni , hát egyik sem jött össze , de ez nagyon jó beszi , gratula

2024-04-11 10:14:34
Huhh,de jó itt minden. Jó randi,nagyszerű besziben megörökítve. Jaa, és Betti tényleg pazarul néz ki! Gratula, kösz a megosztást.
Mutasd mindet