Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
LEHETNE JOBB erotikus masszázs beszámoló

Betti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 18:55:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves RGabi!

Köszönöm a mindenre kiterjedő beszamolódat!
Őszintén szólva megleptél, mert úgy tűnt, hogy nagyon is jól érezted magad velem, amit le is írtál!😊 Szerintem ez a lényeg, hisz azonkívül, hogy nem került le a bugyi, mindent megkaptál amit szerettél volna! Annak pedig, hogy, nem tudtam vállalni a kölcsönös franciát, annak olyan oka volt, amit ott akkor nem szerettem volna megosztani veled.
Ettől függetlenül úgy érzem mindent teljesítettem, mosolyogva, kielégülten távoztál!😊
Így ezt a "lehetne jobb" címkét kicsit túlzásnak érzem...ráadásul nem is először jártál nálam, tehát annyira nem lehet rossz a dolog, ha vissza is tértél!😊
Minden esetre ha legközelebb jössz, ígérem kárpótollak!😉
Szép napot, Betti!

Beszámoló Betti +36209941742 120712 erotikus masszázs

RGabi a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Betti hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam kora délután, egyből felvette. Kérdeztem, hogy aznap tudnánk-e találkozni, mondta, hogy persze, nekem mikor lenne jó. Azt feleltem, hogy legkorábban fél óra múlva, utána bármikor. A fél óra múlva jó is volt, le is fixáltuk. Megbeszéltük, hogy másfél órát maradnék, elmondta, hogy annak mi a díja, és hogy milyen extrák vannak mennyiért. A teljes listára nem emlékszem, engem a csók, NFVSZ és ujjazás csigázott fel. Az egész beszélgetés nem tartott másfél percig, mindent pikk-pakk megbeszéltünk... utólag belegondolva valószínűleg nem Bettivel beszéltem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A kapott címet könnyű megközelíteni, a Google egész pontosan megmondja, hova kell menni, a bejárathoz a házszám ki van írva. Én BKV-vel mentem, de ahogy néztem elég szép számmal voltak szabad parkolók a ház előtt. Azt mondjuk nem néztem, hogy az fizetős-e.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egy jó állapotban lévő, relatíve új építésű társasház ház pár szobás lakásába vezetett az utam. Aki járt már ilyenben, tudja mire számítson ez a hely sem tért el se negatív, se pozitív irányba. A fürdőben egy átlagos méretű fürdőkád található zuhanyfüggönnyel. A zuhanycső nem volt teljesen 100%-os, mert furán "berregett", amikor folyt a víz, de szivárgott, vagy spriccelt sehova, szóval nem volt gond. Vagy fél tucat tusfürdőből lehetett válogatni, volt szájvíz, szóval minden, ami kell. A szobában volt egy ruhainas meg egy puff szerű ülőalkalmatosság, ahova a ruhákat le lehetett tenni. A masszázs egy a földre lerakott matracon zajlott, ami mellett a falon egy nagyobb tükör volt.
Betti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei nem árulnak zsákbamacskát, azok megfelelnek a valóságnak. Betti nem egy fogpiszkáló vékony leányzó, nem tőle fogjuk megtudni mi Victora titka, de szerintem minden domborulata jól áll neki. A képei alapján engem először a bájos arca és mosolya fogtak meg, ezek élőben sem okoztak csalódást. Szép, nagy, természetes melleit pedig nem lehet elégszer simogatni, csókolgatni. Egy fekete két részes ruhában fogadott. Olyasmiben (vagy talán pont abban?), mint ami a 4. képén van rajta, amelyiken a piros puffon támaszkodik.
1. Betti +36209941742 beszámoló Budapest 120712 erotikus masszázs
3. Betti +36209941742 beszámoló Budapest 120712 erotikus masszázs4. Betti +36209941742 beszámoló 2024-02-22 08:15:29 erotikus masszázs 1207125. Betti +36209941742 beszámoló 2024-02-22 08:15:29 erotikus masszázs 1207126. Betti +36209941742 beszámoló 2024-02-22 08:15:29 erotikus masszázs 120712
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
2
A másfél órás program középső részében, a fel- és levezetés között történt.

Krémet használt. A lábaimtól indult, boka felől, és onnan haladt felfelé először az egyik lábon, majd a másikon, végül felért a hátamhoz. Erotikus benyúlkálások nem voltak, még akkor sem, amikor a combnál járt. Masszázsa nem volt se túl gyenge, se túl erős, nekem jól esett. Egyszer-egyszer az alkarját is használta, ennek ellenére szakszerűnek nem nevezném, bár őszintén szólva "igazi" masszőrnél még sose jártam :).

A vége fele a mozdulatokat egyre inkább csak az egyik kezével csinálta, a másikon támaszkodott. Azzal egyre lejjebb és lejjebb helyezte magát, egyre közelebb és közelebb húzódva hozzám. A masszázs mozdulatok átváltottak egyre inkább cirógató, simogató mozdulatokká. Végül egy-két csókot is kaptam a hátamra, vállamra, illetve amikor szembefordultam vele, a számra. Külön nem kért meg, hogy forduljak meg, ez valahogy jött magától.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
A fürdőből visszaérve leültem a matracra, ő mellém ült. A két részes fogadó szettje továbbra is rajta volt. Elkezdtük egymást simogatni, csókolgatni. Először csak a vállakon, nyakon, de végül az ajkak is összeértek. Csókjaink inkább csak az ajkak játékai voltak, én egyszer-egyszer átmentem szomszédolni a nyelvemmel, akkor találkoztam az övével is, de ezt a fajta kezdeményezést ő már nem viszonozta. Csókolózás közben simogattam, ahol értem, és ő is engem. Finom sóhajai elhitették velem, hogy neki is jól esett. Egyszer csak a melltartóját lehúzva kiszabadította a melleit, amikkel nem tudtam betelni. Úgy éreztem, hogy élvezi, ahogy azokat csókolom, vagy ahogy a bimbókkal játszom (gondolom máskülönben nem nyomta volna őket a számba). Végül hanyatt döntött, és elkezdte a mellkasomat simogatni, csókolgatni. Ahogy a hátamon feküdtem, ő mellettem ült kb a mellkasom magasságában, nekem háttal, fölém hajolva. Így lehetőségem volt simogatni a hátát, fenekét, combját, vagy ha előre nyúltam, a melleit. Ő közben a farkamat simogatta, nyálat csorgatott rá, a melleivel dörzsölgette. Ezeknek a nagy részét inkább csak éreztem, mint láttam, bár a mellettünk lévő tükör segített abban, hogy vizuális ingerek is érjenek. Végül az egész annyira jó volt, hogy mielőtt még további szintekre emelhettük volna az együttlétet, a kezei között végem lett. Hozott papírtörlőt, amivel megtörölgette a kezeit, és a melleit (ezek szerint jutott oda is), és adott nekem is egy darabot, hogy töröljem meg magam.

Ezt követte a masszázs, lásd fent.

Fordulás után, ami valójában csak egy fél fordulat volt, ott feküdtünk egymás mellett, mindketten az oldalunkon támaszkodva, és elkezdtük újra felfedezni egymás testét. Apróbb simogatások, puszik, csókok. Bár azt mondtam, hogy melleivel nem tudtam betelni, ezen a ponton már szívesen megízleltem volna őt kicsit délebben is, de azt a területet még továbbra is textil takarta. Finoman rákérdeztem, hogy azt levehetjük-e, de sajnos "nem" volt a válasz. Így beletörődtem, hogy csak a cicikkel tudok foglalkozni. Nem sok kellett hozzá, hogy a koreográfia elkezdje az első felvonást másolni. Ugyanúgy mellém ült, fölém hajolt, és úgy hagyta, hogy simogassam, miközben ő a farkammal játszik. A második kört viszont már jobban bírtam, így eljutottunk odáig, hogy megtapasztaltam a francia tudását is. Nem egy vad, heves, pornós bólogatásra kell gondolni. Finoman, lágyan csinálta. Nagyon jól esett. Sajnos ezt is inkább csak éreztem, mint láttam, de a fali tükör megint segített. Pár perc után kis pihenőt tartott, és kézi vezérlésre váltott, ekkor éreztem, hogy nem bírom tovább, és amikor ezt szóvá tettem, gyorsan lebukott, és a szájába élveztem. Utódaim végül egy papírtörlőben végezték, amiből kaptam egy darabot, hogy törölgessem meg magam.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
3
Érkezésem után ezzel kezdtünk, még a fürdő előtt. Megerősítettem, hogy másfél órára jöttem, és megkérdezte, hogy milyen extrák érdekelnek. Mondtam, hogy a csók, NFVSZ és ujjazás érdekelne. Ekkor elkerekedtek a szemei, én pedig megkérdeztem, hogy melyik az, amelyik mégsincs. Mondta, hogy ujjazás nincs, de a másik kettő igen. Mondtam, hogy semmi gond, akkor legyen csak a másik kettő, és odaadtam ezeknek a díját (40 + 2x3)... És megállapítottam, hogy valószínűleg nem vele beszéltem telefonon fél órával korábban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 46 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességét tekintve Betti egy nagyon bájos és aranyos lány, akivel nagyon jól éreztem magam. Amit csinál, azt jól csinálja, bár van egy-két apróság, amire ha odafigyelne, még jobb lehetne:
- én hiányoltam masszázs során (főleg annak végén) a benyúlkálásokat
- jobban szeretem, ha a masszőr törölget le élvezés után, és nem csak odarak egy darab papírt, hogy oldjam meg magamnak :)

Ezek persze apróságok, nem emiatt döntöttem végül a "lehetne jobb" besorolás mellett. (Betti, ha ezt olvasod, ezek inkább tippek, hogy mivel lehet az egyébként jó masszázs, még ennél is jobb). Végül azért döntöttem e mellett a besorolás mellett, mert nem tudok elmenni amellett, hogy nem vállal mindent, ami az adatlapján szerepel.
- az adatlap szerint nem marad végig fent a fehérnemű, pedig de (tudom, a melltartó lekerült, de valljuk be őszintén, ez alatt nem ezt értjük)
- az adatlap szerint a kölcsönös francia alap (ami a telefonban is elhangzott), de így, hogy nem került le a bugyi, ez nehezen kivitelezhető
( * innen töröltem mas oldalakon található vállalások nem mérvadóak, ha valaki huirdet nálunk, akkor csak lés kizárólag az itteni adatokat vesszük figyelem,be, hogy azok stimmelnek e. Webi)

Elképzelhető, hogy ez szimpátia alapú dolog, és én nem voltam szimpatikus. Elképzelhető, hogy most pont olyan napok voltak, amikor senki nem lett volna elég szimpatikus ;). Magyarázatot nem kaptam, csak kategorikus nem-et, úgyhogy nem firtattam a dolgot.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Betti erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-25 22:01:08
Minden átjött, különös tekintettel arra, hogy itt a konstruktív megoldásoknak fényes lehet a jövője...

2024-02-25 00:20:47
Jol van megirva a beszi, a reag meglepett es kellemes csalodas az oldalon olvasott legtobb reagalas utan. Koszi az irast, remelem legkozelebb tenyleg megkapod azt a finom karpotlast:)

2024-02-22 23:25:53
Részletes beszámolót írtál, jól indokolt besorolással.

2024-02-22 23:22:46
Érdekes írás! Van bőven infó, hasznossága nem kétséges.
Szép gesztus a hölgy felajánlása, ami sokat mondó!

2024-02-22 19:47:34
Érdekes..... Mindkét fél szimpatizál a másikkal mégis itt publikum előtt problémáznak... Ha a tali előtt tisztázodnának a feltételek, és nem helyszínen, akkor mindenki jobban járna. Így viszont olvashattunk egy részletes, sok infót tartalmazó , ám ellentmondásos beszit...
Mutasd mindet