Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-13 00:16:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36302778739 120928 szexpartner

Rupert86 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Még tavaly november elején kezdtünk levelezni itt az oldalon majd áttértünk WhatsApp-ra, anno az első talinkat már ott egyeztettük le és azóta is ott tartjuk a kapcsolatot és ezt a talit is ezen keresztül beszéltük le mivel keveset van az oldalon. Már egy jó ideje tervben volt ez a találkozó párszor már napoltuk ilyen olyan okok miatt, reggel még máshogy terveztem a napom aztán jött a B terv. Dél körül ráírtam WhatsApp-on, hogy mit szólna egy késő délutáni találkához ha már egyszer beszéltünk róla, nem kellett sok a válaszig mely egy hatalmas igen volt. Felajánlott egy délután 5h-át én javasoltam egy délután 6h-át majd pici egyeztetés után maradtunk a délután 5h-ban. Az egyeztetés gyorsasága rugalmassága kiszámíthatósága nálam csillagos ötös mint mindig részemről teljes az elégedettség.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet nem nehéz megtalálni google térkép is segít benne bár én azóta se felejtettem el, szintén kerületi főútvonalon van a parkolás lehet csak nehézkes és ha jól néztem még mindig fizetős de a mellékutcákban lehet akad hely, én szokás szerint tömegközlekedéssel érkeztem a Móricz felől metrózás után mivel néztem van annyi idő lesétáltam az egy szép női névről elnevezett útra annak is a végére. Szóval a környéken van busz metró villamos vonat fent a hídon így szinte bármely irányból megközelíthető még kórház is ha valakinek netán ritmus zavara lenne a látványtól ami majd fogadja az embert meg majd amit átél.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Ismételten ott találkoztunk ahol legutóbb a ház régebbi de jó állapotban levő három emeletes egyik emeletén egy nagyon szépen felújított lakásban található a tetthely. Nagyon rendben van a fürdő nem nagy de van minden benne ami kell, van több tusfürdő szájvíz a csaphoz kikészítve. Szokás szerint érkezéskor tiszta törülközőt kaptam a szobában ahol a szokásos kanapé volt lerakni a ruhákat és a földön egy matrac ami kényelmes. A szoba dekoráció némileg változott a földön fal menti led szalag helyett világító virágra de ez is hangulatos meg a háttérzenét szolgáltató színváltós kütyü.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képekről a feneke és a lábai meg némileg az alakja látszódik, de ami nem az meseszép. Utolsó ottlétem óta szép félhosszú szőke haját rövidebbre vágatta de minden más az változatlanul megmaradt eredeti szépségében. Azok a szép kék szemek a mosolya a kézbe illő keblek formás kerek fenek és a lábai alakja és persze az a szexi irányra vezető fazon csík meg mikor meztelenül látod jönni menni a szobában mint egy angyal szárnyak nélkül. Ezek mellett sokat hozzáad a kisugárzása vidámsága kezdeményezőkészsége amivel az összkép fantasztikus.
1. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 120928 erotikus masszázs
3. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 120928 erotikus masszázs4. Bella +36302778739 beszámoló 2024-03-13 07:51:37 erotikus masszázs 1209285. Bella +36302778739 beszámoló 2024-03-13 07:51:37 erotikus masszázs 1209286. Bella +36302778739 beszámoló 2024-03-13 07:51:37 erotikus masszázs 120928
Action
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Megbeszéltük, hogy mikor odaérek a házhoz írok vagy hívom és emlékezetből nyomom is a kapukódot, lécsőn felérve már nyitott ajtó várt gyorsan és persze csukott szemmel belibbentem majd metro signal, hogy kérem vigyázzanak az ajtók záródnak. Az ajtó záródott és végem következett mert mondta, hogy meglepetés lesz miben vár és a szavam is elállt, egy szál bugyi volt rajta semmi más. Az állam lesett a látványtól meg szokni kellett szememnek az új frizuráját, majd szokásos cipő ajtóban le addig oda adtam a neki szánt kis meglepetésem pár üdvözlő puszi és csók kíséretében. Bementünk a szobába ruhákat a kanapéra leraktam kaptam inni megkaptam a törülközőt útravalónak a fürdő felé ahova pár perc múlva követett engem segédkezni.
Beszállt mellém a kádba, hogy segítsen megmosni mindenem és már ekkor elkezdődött a dolog, átölel csókol nem akármilyen nyelves csókkal. Nem kellett sok, hogy keze a már ágaskodó férfiasságomhoz jusson, hogy azt is jól megmossa ez valami szuper volt. Tiszta lettem mindenütt így visszamentünk a szobába, hogy ott folytassuk a dolgot, törülközők kanapéra félredobva és lementünk alfába a matracra. Kb nekem esett egy vad csókcsatával nem semmi ahogy a nyelvét használja közben, keze neki is nekem is elkalandozott közben erre arra. Mikor kellőképp felforrósodott a hangulat felelevenítette milyen is francia tudása ahogy emlékeztem nem semmi közben úgy fordult, hogy elérjek mindenhova is rajta és már kézzel tapintható volt, hogy szintén izgalmi állapotba került. Ekkor jöttem én, hogy én se maradjak ki a jóból, hátára feküdt és heves csókok után elindultam lefele a testén végig csókolva mindent. A fazoncsík vége jelezte, hogy hol a helyem csodaszép kincsénél amit nagyon szerettem volna kényeztetni, neki is láttam nyelvtechnikám bemutatására közben kezemmel simítom keblét lábát hasát a sóhajok egyre mélyülnek és szaporábbak. Nyelvjátékom kiegészítvén ujjam is besegít, hogy eljuttassam a gyönyörig, picit emelek a tempón érzem ujjam jobban nedvesedik kincsétől teste kezd ismerős pozíciót felvenni és a hangján is hallottam, hogy jó lehetett ténykedésem. Közölte, hogy most ő jön ismét ami már kevesebb ideig tartott mivel a fülem is kezdett ketté állni az élménytől így elővarázsolta a védőrucit kent rá kis csuszás segítőt hátára feküdt és missziben folytattuk.
Azt hittem nem lehet fokozni a dolgot de rácáfolt nyalt falt közben a fülbe is belenyalt ami nagyon beindított ölelem magához húz közben kapom az elismerő szavakat pl férfiasságomra ami megint csak olaj volt a tűzre. Nem tudom meddig de jó ideig így voltunk majd egy kicsúszás belőle megadta a lehetőséget egy új póznak így jött a lovaglás ez is valami eszméletlen volt ami ütemet diktált és már nem kellett sok, hogy eldurranjon a petárda. Jött a kérdés "siker?!" mondom na-ná miközben kapkodom a levegőt, nedves törlőkendőbe landolt a teli zsák és én is le lettem tisztogatva pár percre kiment a fürdőbe majd vissza suhant mellém feküdt beszélgetni. Jól eldiskuráltunk nem is néztük az időt azt hittem már közel vagyunk a végéhez mikor egyszer csak kezébe veszi fegyverem és kérdi "naa kipihente magát?!". Majd kézzel utána ismét franciás kényeztetést kaptam s megint úgy fordult, hogy ismét elérhessem kincsét, ezt is jó ideig folytattuk hol kézzel hol szájjal kényeztetett felváltva mindennel foglalkozott zacsi golyók se maradtak ki. Füleim ismét két irányba kezdtek állni mikor is elért a vég a szájába landoltak az örömcseppek majd ki is suhant velük a fürdőbe. A matracon ülve igyekeztem összeszedni gondolataimat míg vissza nem ért ránéztem az órára és láttam van vissza még egy jó tíz perc picit még beszélgettünk aztán felállt a matracról kezét felém nyújtva felsegítve egy új friss törülközőt kezembe nyomva csókkal indított a fürdőbe. Majd öltözködés közben is beszélgettünk a hangulat egész végig jó volt majd az ajtónál cipő fel búcsú puszik csókok és a fájdalmas búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor rendeztük mint eddig is egy kis meglepetéssel kísérve borítékban lapult meg és szóba se került egyáltalán. A szokásos csókot szerettem volna mint mindig extraként mert e nélkül nem az igazi.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem semmi élményben volt részem az egyszer biztos úgy érzem jobban mint az első találkozásunkkor, ismét jó volt a hangulat köztünk tetszett most is vidámsága aktivitása a meglepik amik pluszban voltak. Egy kedves aranyos teremtés jó humorérzékkel csodaszép alakkal bájos mosollyal igéző kék szemekkel és nem semmi odaadással.
Zárásképp.
Köszönöm az élményt.
Köszönöm a figyelmet Elvis elhagyta az épületet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella szexpartner beszámolójáról


2024-04-13 09:00:47
Jár a 'Jól megírt' a kalandért. 🙂

2024-03-13 21:31:23
Remek, tartalmas, jól megírt beszámoló. Jó volt olvasni. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-04-17) : Ezt követően függőlegesen kezdett lovagolni, én pedig alulról vele szinkronban mozogtam. Nagyon jól éreztem magam, és a látvány is csodás volt, de lábam már kezdett fáradni, ezért pózcserét kértem.

(2023-12-13) : A francia nyelv prezentálása részéről intenzív volt olyannyira, hogy jó pár perc elteltével finoman félbe kellett szakítsam egy csókkal nehogy hamar csillagszórás legyen. Ekkor jött a védőfelszerelés és egy mélyreható lovaglással folyattuk

(2023-11-22) : Gyorsan levettem róla a kis textilt, aztán egy kis franciával próbáltam kényeztetni , amit kellemes nyögdécseléssel fogadott. Úgy gondolom nem csak megjátszotta az örömet. Ezt követően Ő kezdett kényeztetni egy kis franciával .

nagyon jó: 2db
(2024-01-23) : Aztán Ő kezdett el csókolgatni a testem, nyaktól lefelé , amitől azonnal fel is állt a farkam . Fantasztikus franciája van, előre tudtam . Igazam is lett olyat kaptam, ami csak ritkaság az ember életében . Olyan fantasztikusan jó a franciája, hogy ilyet még soha senkitől sem kaptam életemben!

(2023-12-01) : Utána egy szuper franciával kényeztetett . Be kell valljam majdnem bevégeztem .Kis időhúzás után kértem lovagoljon meg, nagyon jól tudja tekerni a csípőjét, ismét nagyon közel kerültem a robbanáshoz .Megint kis kényszerpihenő , aztán nagyon ki akartam próbálni vele a doggyt .

: 1db
(2024-03-18) : Kezdetét vette a fantasztikus franciás kényeztetés, először óvatosan, majd egyre intenzívebben, volt minden makktól a golyókig kellemesen síkosítva bő nyálával.