Kiemelt
Jàzmiiin(27+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-13 15:38:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36302778739 120132 szexpartner

Rupert86 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
nagyon kezdeményező
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon váltottunk üzeneteket majd WhatsApp-on végül kíváncsi voltam már a hangjára is, hogy olyan e amilyennek gondoltam illik e ahhoz a szép lányhoz akit képzeltem magam elé. Mivel kedves aranyos hang volt a vonal másik végén nem volt kérdés tovább, egyeztettünk egy időpontot a tali előtti héten amit a randi napján még megerősítettünk, hogy tuti legyen.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A címet nem volt nehéz megtalálni pont főútvonalon van a parkolás itt lehet nehézkes és azt hiszem fizetős de a mellékutcákban lehet akad hely, én tömegközlekedéssel közelítettem meg a Móricz felől metrózás után lesétáltam az egy szép női névről elnevezett útra. Szóval a környéken van busz metró villamos így szinte bármely irányból megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kívülről régebbi de jó állapotba levő három emeletes ház egyik emeletén egy nagyon szépen felújított lakásban találtam magam. Tényleg tip-top a fürdő nem nagy de van minden benne, van több tusfürdő szájhigiénia dolgok is kikészítve voltak a mosdónál. Kaptam érkezéskor tiszta törülközőt a szobában ahol egy kanapé is volt a ruhákat lerakni és a földön egy matrac. A szoba dekoráció is hangulatos volt a fal mellett a földön végig futtatott ledsor meg a háttérzenét szolgáltató kütyü.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján csak sejteni lehetett pár dolgot de ami egyértelmű volt, hogy nagyon szép lábai és feneke van. Ezek élőben beigazolódtak teljes mértékben, valóban nagyon szépek a lábak is meg a feneke is és ami képekről nem látszik a szép kézbeillő keblek és egy szexi fazoncsík alatt rejlő csodaszép kincse. A tekintete is nagyon szép azok a kék szemek, haja festett szőke ami érkezésemkor és egész ottlétem alatt fel volt fogatva. Az összkép tetszett meg amiben fogadott az is kívánságomra.
1. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 120132 erotikus masszázs
3. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 120132 erotikus masszázs4. Bella +36302778739 beszámoló 2023-12-13 18:27:09 erotikus masszázs 1201325. Bella +36302778739 beszámoló 2023-12-13 18:27:09 erotikus masszázs 1201326. Bella +36302778739 beszámoló 2023-12-13 18:27:09 erotikus masszázs 120132
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezéskor üdvölő puszi majd rácsodálkozás, hogy élőben milyen szép a látvány. Ajtóban cipő le majd szobába érve beszélgetés közben készülődök a fürdőbe, tisztálkodás után szobába visszaérve egyedül találom magam mert menet közben kiment egy másik helyiségbe. Pár perc elteltével bejött majd csodálkozott, hogy milyen csendben visszaosontam, hogy észre se vette. A közelebbi ismerkedést a szoba közepén állva kezdtük el menet közben a derekamra csavart törülköző is valahogy lekerült a simogatások és csókok közepette, majd célirányosan a matrac felé vettük az irányt. A hangulat jó volt sokat nevettünk és beszélgetésünk közben elcsattant jó pár csók eközben kézzel is felfedező útra indult rajtam és ebből lejött számomra, hogy a kezdés nála van. A francia nyelv prezentálása részéről intenzív volt olyannyira, hogy jó pár perc elteltével finoman félbe kellett szakítsam egy csókkal nehogy hamar csillagszórás legyen. Ekkor jött a védőfelszerelés és egy mélyreható lovaglással folyattuk némi síkosító anyag felhelyezése után. Itt már nem is kellett sok, hogy az első kört ő nyerje csodás kincse szorításának köszönhetően. Pár perc pihenő után ismét vándor útra indult a keze rajtam miközben beszélgettünk jókat de most rajtam volt a sor, hátára fektettem csókok közben én kezem is kalandozott rajta majd csókjaimmal haladtam lejjebb déli irányban testén nem hagyva ki semmit. Keblek hasa csókba borítása után a szexi kis fazon csíkhoz érve irányt mutatott kincse felé ami nagyon szép és most én is viszonozhattam neki francia nyelvtudásom némi kéz használattal. Az eredmény nem maradt el voltak hanghatások részéről majd időt kért, hogy kifújja magát és csak annyit mondott azta mindenit. Ezt mindenképp viszonozni akarta nekem így ismét felkerült a védőeszköz a keményítési munkálatok után és megnéztük misszionáriusban a második kört. Csókok közben kezeket is bevetve így lett vége a dolognak egy közös csúcsra jutással amibe mintha bele is szédültem volna és kerestem magam hol is vagyok. Kellett pár perc, hogy közösen kifújjuk magunkat majd elmentem letusolni s miközben a szobában öltözködtem közben is jót beszélgettünk és nekem nagyon jó szolgálatot tett a velem szemben levő tükör mert jó rálátást biztosított az egy szál törülközőbe csavart szépség szép fenekére amin jót nevettünk, hogy onnan leselkedek még a végén. Ajtóban cipőt felhúzva búcsú pillantások búcsú csókok és hazafele vettem az irányt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor rendeztük egy kis meglepetéssel karöltve átadtam és szóba se került. A csókot szerettem volna mint extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy nagyon kedves vidám közvetlen lányt ismertem meg személyében, nagyon jó hangulatot teremtettünk magunknak én jól éreztem magam s remélem ős is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella szexpartner beszámolójáról


2023-12-26 14:54:49
Írásod tartalma, számomra elég karcsú indoklás egy egyórás randi értékelésére. Mivel nem itt hirdet a hölgy,így egy jobban részletezett bemutatást vártam a külsőről és az aktivitásáról,a kimaxolt pontzás nem segít.

2023-12-14 11:48:50
Átjött a hangulat s hogy miért is lila így elsőre. Gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet