Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Barbi  beszámolója
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Barbi

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-09 11:30:14


Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Barbi +36702552939 121742 szexpartner

csatangoló1 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
2
Személyes üzenetben:
2
Pénteken délután újból elkezdtem böngészni a hirdetők között, több is szimpatikus volt számomra. Sajnos sokáig nem jártam sikerrel, vagy nem értem el, vagy ha mégis, neki nem volt jó az időpont, amit elgondoltam. Barbira a szomszédos oldalon akadtam rá. Először WhatsAppon írtam rá, kicsit később megpróbáltam felhívni, de nem vette fel. Este, jó 2,5 órával később visszaírt. Átbeszéltük a dolgokat, majd időpontot is egyeztettünk másnapra. A kommunikáció nem volt túl jó.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet előző nap megírta nekem. A Béke-tér közelében van, könnyen megközelíthető, én villamossal érkeztem.
Leírás
Másnap felkészülten indultam el Budapestre. Még délelőtt írtam neki, hogy nem lesz gond, esetleg előre tudnánk-e hozni egy órával a randit. Sajnos nem reagált, így maradtam a 14:00-s időpontnál, amit eredetileg megbeszéltünk. Korábban odaértem, így még sétáltam egyet a környéken a találka előtt. Mivel nem reagált az üzenetemre, így leellenőriztem a profilját. Aktív volt, így még pislákolt bennem egy kis remény. A randi előtt 10 perccel írtam neki újra, hogy nemsokára érkezem. Csörgettem is, de nem vette fel. Lassan 14:00-t ütött az óra és semmi reakciót nem kaptam. Úgy 5-6 percenként írtam neki, valamint hívni is próbáltam, de hiába, nem vette fel. 14:10-vártam a cím közelében, majd lassan elindultam a Béke-tér felé. Az utolsó hívást 14:17-kor indítottam, most viszont 2-3 csörgés után kinyomta. A padon ültem már, lényegében feladtam, de úgy voltam hogy fél háromig még várok, hátha reagál. Közben már elkezdtem böngészni, hogy tudnék-e esetleg máshoz menni. 14:33-ig vártam, majd egy "Köszönöm a várakoztatást" üzenetet küldtem még neki utoljára, majd útnak indultam. Nem kicsit voltam dühös. Előre lebeszéltük, szerintem időben jeleztem is, hogy ott leszek. Nagy csalódás nekem. Ígéretes hölgynek ígérkezett számomra, az értékelései is ezt igazolják, egyáltalán nem erre számítottam. Később sem írt vissza, egy nyomorult "Bocs" üzenetre sem szánta rá magát. Rosszul esett. Ezek után nem tudom érdemes-e még egy esélyt adni neki. Nagyon átfogom gondolni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet
Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat