Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-15 21:18:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36304595471 121523 erotikus masszázs

sorosg a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
feneketlen mélytorok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elore is elnezest az ekezetek hianya miatt nem vagyok helyi. Blanka hirdeteset itt lattem es az elozo iro beszamoloja segitett a dontesben hogy Blankat keressem aznap. Telefonon egyeztettunk. Hangja es hozza allasa meggyozott. Rugalmassak voltunk mindketten igy 8 ora lett megbeszelve egy Penteki napra.
Megközelítés
A studio eleg jol ismert es szerintem vagy 100an irtak mar elottem rola szoval nem reszleteznem bovebben a helyszint. En taxival mentem a dombrol de nagyon egyszeru tomegkozlekedessel is , nem helyieknek az utvonal tervezo segit eligazodni.
Helyszín
Nem uj helyszin es elottem sokan mar irtak errol szoval ezt nem reszleteznem. Jol felszerelt, kenyelmes es tagas polgari lakas. Annyi azert hozza tennek hogy ebben a szobaban meg nem voltam elotte,a tetthely a bejarati ajtoval szembeni legutolso szoba. Kiemelnem hogy minding van egy jo nagy tal cukorka az egyik asztalon a vendegeknek.
BLANKA külseje
OK szoval teljes elfogultsaggal Istenno kategoria Blanka! Kozepmagas, szuper Amazon vagy Venuszi forma nem is tudom, probaltam elraktarozni a kepet ami elem tarult. Arc, mell kb minden TOP es...az a popo Jeeez only die for. Kiemelnem hogy nagyon szep smiket is viselt, bar nem vagyok fan megis hozza adott az oszkephez. Arany szinu body-ba oltozott at mire a tusolobol vissza jottem oleles, simi es keszen alltam a relaxra.
1. BLANKA +36304595471 beszámoló Budapest 121523 erotikus masszázs
3. BLANKA +36304595471 beszámoló Budapest 121523 erotikus masszázs4. BLANKA +36304595471 beszámoló 2024-05-16 08:01:02 erotikus masszázs 1215235. BLANKA +36304595471 beszámoló 2024-05-16 08:01:02 erotikus masszázs 1215236. BLANKA +36304595471 beszámoló 2024-05-16 08:01:02 erotikus masszázs 121523
Erotikus masszázs
Mivel emlittette hogy szakszeru masszor igy eros masszazst kertem, szeretem a fajdalmat igy jol esett hogy siman teljesitette, teljesen profi modon. Labaktol kezdodoen felfele haladt jol atmozgatva a vadlikat, talpat es a hat also felet kozben beszelgettunk, oldottuk a hangulatot. Par csomo jol ki lett masszirozva itt is. A kovetkezo menetrend es haladasi irany pedig a velem szembol a fejtol haladva a fenekig tortent a karok benovasaval.
Ezen a ponton mar azert mind ketten kezdtuk felterkepezni egymast igy remelem nem nagyon zavartam a szakszeru masszazsban Blankat mivel szerettem volnam minnel elobb abba a csodalatos kerek popsiba kapaszkodni :). Elnezet hogy ha igy tortent. A fej es nyakmasszazsnal kiemelnem hogy mar az elso erintesnel ereztem hogy total profi masszorrel van dolgom. Nagyon jo es alapos, melyrehato, csomo szetszedo program volt, kellemesen libaboros lettem.
(1. Felvaltott kenyeztetes folyt. lent) Csuszkamasszazs program kovetkezett eloszor a hatamon minden varazsaval, kiemelnem hogy itt a hatalmas tukor total szemben a masszazs paddal mennyei vizualis elmeny ad. Ez a program azert mondjuk nem tartott nagyon sokaig mert kb kesz voltam es kivantuk a (2. Felvaltott levezetest).
Levezetés
1. Megszabaditottam az aranyszinu, puncinal kivagott bodytol Blankat es magamra huztam. Kb 30 perce mar kokemeny voltam igy nem kellett sokat foglalkozni a kigyo buvolessel. Technikaja szuper, baratnosbol soft porn, ahogy elottem leirtak nyalcsorgatos tovig benyeles pedig nem vagyok atlagos szoval gratula es persze eleg szuper elmeny. Kertem hogy csereljunk, elotte kertem par tanacsot hogy hogy szereti a kenyeztetest igy megfogadva azt szorgosan es finoman nyaltam amig csak tudtam, idonkent bele bele nyalva melyen a szuperul nedvesedo kehelybe. Nem is tudom hogy ezen a ponton vagy kesobb kertem randit:) tole. Helycsere majd hagytam elmelyedni a francia tudasaban, vegeredmenykeppen pedig lottem egy csikot a plafon fele. Tisztogatas majd pihi es masszazs aka masodik felvonas
2. Csuszka hatasara mindketten felizgultunk megint igy egy kiados oda vissza kenyeztetes utan, hirtelen otletkent kertem hogy forduljon meg hogy arra a brazil popsi razasra es punci simogatasra menjek el, teljes euforiaban. Amen.
Elszámolás
Nemtudok extrakrol es nem is kerdeztem.
Rózsacsokor
sorosg nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Siman a legjobb elmeny ami mostanaban megtortent velem es valami ami miatt szivesen haza latogatok megint.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-19 07:22:04
Alapos és informatív írás, a randi számos lényeges részletével Köszönet a megosztásért!

2024-05-16 14:35:39
Figyelemre méltó beszi. Sok infó, jó szöveg. Blanka nagyon klassz partnerként kerül bemutatásra. Köszi a beszít!

2024-05-16 09:00:45
Zseniális. Köszönöm az ajánlodat jó volt olvasni.
Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-04-07) : ivette a szájából és egy jelentős nyálcsíkot folyatott a kardomra. Ekkor felültem a padon és smárolni kezdtünk, repkedtek a bókok, kihámoztam a bodyból, mire megfordult és a gyönyörű seggét a farkamhoz tolta, én pedig jól bekentem olajjal.

(2024-03-02) : Lábfejtől haladt fölfelé, kellemes volt minden érintése, a comb és hátsóm gyúrása már inkább közepes erősségű volt, a hátam és lapockám ismét gyengédebb gyúrást kapott. Masszírozás közben jót beszélgettünk,

nagyon jó: 1db
(2024-07-11) : Szembe felült a padra és elkezdett kényeztetni kézzel szájjal de ez hamar átment abba hogy énis kértem had simogassam örömmel fogadta és egyből éreztem hogy a csodás finom puncija full nedves már , az így kapott csodás érzéssel könnyedén ujjaimmal is bebocsájtást nyertem

: 2db
(2024-06-17) : És belekezdett egy igazi barátnős, szembenézős őrjítő kényeztetésbe. Olyan koreográfiát mutatott, hogy pont egy perc alatt tudtam volna kapitulálni, de élvezni akartam, hogy egy gyönyörű lány a tűzpiros ajkaival fel le szánkázik a férfiasságomon.

(2024-03-27) : A hátamat alaposan megmasszírozta, ez különösen jól esett. A kedvencem a talpmasszázs, ami szintén szuper volt .... nem vitás Blankának jó érzéke van a kényeztetéshez!