Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-10 12:29:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BARBI +36707349121 122542 erotikus masszázs

Tome205 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Barbinál törzsvendég vagyok, így a számunk benne van egymás telefonjában. Ennek megfelelően az egyeztetés minden esetben könnyű, és gyors, viberen szoktunk egyeztetni. Barbi egyébként nagyon lelkiismeretes, gyorsan kommunikál, illetve rendszeresen kint vannak a szabad időpontok az oldalon, így könnyű tervezni a randinkat. Tegnapi napon láttam, hogy meglepő módon a ma délelőttje szabad,uh egyből lecsaptam a szabad idősávra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közlekedem, azonban a parkolás szuper itt a XI kerületben, mindig van szabad parkolóhely a szemben lévő 10emeletesk mögött, a Kondorosi uszoda oldalában. Villamos is a ház előtt tesz le, uh parádés a megközelítés
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A társasház viszonylag új építésű, tiszta, szolgáltatók az aljában. Nagy kedvencem a sarkon üzemelő vietnámi étterem, ahol a regenerációt szoktam tölteni a randik után. :) A lakás otthonosan berendezett, már felkerült az őszi dekoráció, Barbi szereti mindig az évszak szerint dísziteni, meg is beszéltük, hogy mindkettőnk kedvence az őszi dekor, akár a lakásban, akár a természetben. kis garzon, egy hálófülkével, patyolattiszta fürdőszobával. Rengeteg tusfürdő, és férfi intim mosakodó is rendelkezésre áll, amely bizonyítja Barbi maximalizmusát.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Brutál!!! Minden egyes alkalommal ledöbbenek, hogy mennyire Gyönyörű NŐ!, Minden alkalommal változatos szexi fogadóruhában vár. Ma az enyhén domina stuwardess szettben varázsolt. Magassarkú, fekete neccharisznya, (amely mint később kiderült egybe volt szerkesztve a falatnyi tangájával), fekete sárga miniruha, amelyből ultraszexin domborodnak ki a formás mellei. Tündérem alakja hiba nélküli. iszonyat formás szexi popsi, feszes combok, iszonyat formás kerek mellek, gyönyörű arc, csillogó kék szemekkel ékesítve.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122542 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122542 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-10 12:40:50 erotikus masszázs 1225425. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-10 12:40:50 erotikus masszázs 1225426. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-10 12:40:50 erotikus masszázs 122542
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A randijainkon szokott egy kis masszázs is lenni a program közepén pihenésképpen, de nem ez a hangsúlyos része a programnak. Egy kávé, és az elmúlt időszakban kivel mi történt megbeszélése után becsattantam a fürdőbe egy gyors tusira, azonban előtte megkértem vendéglátómat, hogy a rucit nehogy levegye magáról (mert le szokta.. :). Általában szexi fehérneműben vár, azonban ma szerettem volna én kicsomagolni a kis miniből.. Fürdőből kijöhet a nappaliban ölelkezős simi, hangolódós, puszik- csókok után zipzár lehúz a mellei közül indulva, és már hullott is le a ruha róla. Innen egy időugrás után térek vissza a masszázs részhez. Az első körös kényeztető rész utáni pihi- beszélgetést követően Barbi felajánlott egy kis lábmasszázst, amellyel éltem is, mert Barbi masszázsban is lelkiismeretes és szuper. Megfelelő erősséggel és technikával dolgozik, és ténylegesen felfrissíti a kezelt területet.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Ruhalevétel után tündérem a hálófülkébe invitált, ahová követtem szexi fenekét simogatva. Az ágyra huppanva Barbi mellei pont fejmagasságba kerültek, így adódott az alkalom, hogy gyorsan megszabadítottam a melltartójától, és finoman, de alaposan üdvözöltem a gyönyörűen formás, természetes ikreit. Pár perc után elfektettem, mert tudtam, hogy jó ha spórolunk az erejével.. :) Szeretek én adni először, így finoman feltérképeztem feszes testét, miközben egy-két csókot is csentem puha ajkáról. Aztán lassan haladva lefelé eljutottam illatos, sima kelyhéhez, amely már nedvesen várt. Kényeztetésemet Barbi a jelek és elmondása alapján is kifejezetten kedveli, így hagyunk időt a randi ezen részére is. Imádom, ahogy feléled benne az amazon az első pár reptetés után, és kis pihenő után iszonyat elszántsággal esik nekem, hogy most aztán én jövök.. Finom csókokkal indítva lassan halad lefelé a célterület irányába. már kerül is az olaj a szerszámra a melleire, és indul a finom csúszka. Ő is imádja, én is imádom, ahogy a formás melleivel végigpásztázza a hasamat, combomat, majd a velem egykorún körözve, közrefogva csúszkál rajtam. Mindeközben beköszön forró szájával is a makkra és a zsacsinak is rendesen. Kezét is használja, de nem viszi túlzásba, pont annyira, hogy hozzáadjon az élményhez. Most annyira beindított a ciciscsúszka, hogy kértem így végezzen ki, mely, igen jó választásnak bizonyult. Pihi és masszázs után mellém fekve jelezte, hogy ő készen áll a következő körre, uh elkezdtem simogatni, csókolni ismét, majd meginvitáltam, hogy üljön rá az arcomra, miközben az ágy végében kapaszkodott. Szüksége is volt rá, mert ismét elreppent kis tündérmanóm, amely után egy hosszabb pihit kért. :) Aztán ismét én következtem kényeztetésben. A második körben nagyobb szerepet kapott puha szájának, és nyelvének virtuóz játéka amellyel engem is sikeres kapitulációra bírt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Randi után rendeztem megbeszéltek szerint. A 2 órás randi * rózsaszálba került, amely az abszolút megérős kategória számomra.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Barbi mindig kedves, jókedvű figyelmes vendéglátó. Külön öröm, hogy az első randinkon tapasztalt egymásra vagyunk hangolódva érzés továbbra is megvan, így frenetikus randikat sikerül lehoznunk egymással. Mintha a barátnőmhöz ugranék fel :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-13 11:49:27
Brutál!!!‼️ Igen: brutál jó írás ✍️l!!! Minden benne van.💯 Igazán jó ajánlás BARBIról.🙏👏

2024-09-13 09:12:08
Nagyon jó hangulatú találkozó volt, köszi, hogy megosztottad.

2024-09-10 15:10:28
Csodás lehet ahogy a szádon ülve elélvez. 😋😋

2024-09-10 14:21:19
Izgalmasan, hangulatosan megírt történet, jól átjön, hogy ismét hatott a "Barbi-varázs", amivel két dolgot nem lehet: betelni vele és elfelejteni.
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-09-28) : Folyamatosan csókolóztunk, mikor Barbi elém térdelt és közelebbi kapcsolatba került a kicsi énnel. Ekkora már kellően merev voltam, csodás szájának köszönhetően. Pár percig így zajlott a francia kurzus, mikor beinvitált a hálóba.

(2024-09-19) : Megfordulunk, kapok egy intenzívebb csúszkát, kebleivel, ajkával is örömet okoz, néha még egy-egy csókkal is feljebb srófolja az élményszintet. Célegyenesbe fordul, ill. fordít, mindketten érezzük, hogy innen nincs visszaút

(2024-08-30) : Először én kezdtem vele foglalatoskodni, igazából a saját szórakoztatásomra, csókoltam mindenhol, nyalás, ujjazás, minden lehetséges. Már többször írtam, hogy nem hiszek abban, hogy egy hölgy egy elsőre (vagy mint nálam, másodjára) látott pasítól nagyon izgalomba tudna jönni, pláne elreppeni, így nem is nagyon támasztottam ilyen jellegű igényeket.

felejthetetlen: 19db
(2024-09-04) : Aztán lecsúszva megáll és felvesszük az egyik legintimebb, legérzékibb kontaktust. Kezei már csak a tartásban vesznek részt, ajkai, nyelve lassan sodor a vég felé.

(2024-05-11) : Hátamra feküdtem, finoman végig csókolgatta testemet, majd a célhoz érve elkezdte franciáját. Nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta.

(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

nagyon jó: 15db
(2024-09-26) : Hanyatt feküdtem a szokásos tengericsillag pozícióban, majd jött Barbi, és kaptam tőle egy olyan komplex és szuperintenzív élménycunamit, amit utólag a maga teljességében visszadni írásban nem tudok. Kényeztetett szájjal, a melleivel, a kezeivel,

(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-07-11) : Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett.

: 12db
(2024-07-17) : Elég hamar elsültem volna, elcsaltam pár pillanatot, addig a melleivel foglalkoztam. Saját csapdámba estem mert kicsit elvesztettem odalent a koncentrációt, de Barbi nem hagyta magát, és engem sem veszni, kézbe, szájba vette a helyzetet, még mellei közé is bekerült örök barátom.

(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.