Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-04 10:35:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BARBI +36707349121 122500 erotikus masszázs

Ván-dor a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Barbi régi kedvenc, gyakran "látogatom" meg (virtuálisan), így vettem észre, hogy - egy kedves ötlettől vezérelve - csábító ajánlatot tett fel a csevegés oldalán, a tanév indulás első napjaira. Törtem a fejem, hogy beiratkozzak-e valamilyen tanfolyamra (bár már minden lehetőségből kinőttem), végül felhívtam Barbit, aki kedvesen biztosított, hogy nem kell bemutatnom sem felvételi pontszámot, sem diákigazolványt. Innen nem volt visszaút, kértem és kaptam előzetes időpontot, amit a randi előtt VTR-en megerősítettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyet korábbról ismertem, BKV járatokkal három-négy perces sétával elérhető, parkolás SZGK-val "cost free" könnyen megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakásról korábbiakban írtam, változatlanul barátságos, hangulatos, példás rend, tisztaság, sugárzik belőle Barbi egyénisége,ízlése. Nevezhetném babaszobának, tündérlaknak, szóval mindig megérint az a környezet. Fürdőszoba csillog-villog, száraz textilek, minőségi segédanyagok bő választékban.
BARBI külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Barbi rövid, testre feszülő kis nyári ruhában fogadott, kihangsúlyozva tökéletes alakját, szép formájú lábait, a feszes, gömbölyű popsit, a karcsú derék fölött a közepes de izgalmas kebleit. Láttatni engedi a zsemleszínű, hibátlan, bársonyos bőrét, És még csak a felét láttam . . ! A hirtelen élménycunami okozta zavarodottságomban azonnal fürdéshez készülődtem, -túl is estem rajta - így a fürdés után felemás öltözetekben _ ő még a fogadóban, én már semmiben - ültünk le egy kis beszélgetésre, minek során kibontottunk egy kis üveg pezsgőt.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122500 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122500 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-04 17:51:03 erotikus masszázs 1225005. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-04 17:51:03 erotikus masszázs 1225006. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-04 17:51:03 erotikus masszázs 122500
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Beinvitált a kellemesen lehűtött kis hálófülkébe, ahol a kis nyári ruhából kibújt így már egész alakos, kétrészes szerelésbe csomagolt testén legeltettem szemeimet, kezeimmel élvezve bársonyos bőrének érintését. Udvariasan segítettem megszabadítani a még maradék textilektől, majd kértem, hogy teljes hosszában, gyönyörködhessek vízszintesen elnyúló testének látványában. Felejthetetlen látvány! Végig csókolgatom nyakát, karját, a lágy és mégis rugalmas kebleket, finoman harapdálva a telt, izmos combokat, végül közéjük férkőzve először ujjaimmal köszöntöm a kis formás kagylót - élvezve ahogy combjai lassan eltávolodnak egymástól. a hívogató kis redőknek nem lehet ellenállni, nyelvem köszönti őket, keresem kutatom az érzékeny pontokat, amikhez halk sóhajok, kis hangok orientálnak. Ujjaim is érzik a belső melegségét, nedvességét. Nekem nirvána, neki kellemes ringás, de nem csúcs. Barbi őszinte, nem megjátszós. Ezt is nagyon értékelem benne.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Helyet cserélünk, Barbi rám csúszik, és egy igazi odaadós csókkal nyitjuk meg a következő felvonást. Csúszkálni kezd térdemtől az arcomig. teljes testtel simogat néha körkörösen is. A csodás ruganyos test minden porcikámat érinti, számon, nyakamon, mellemen, minden porcikámon érzem nyelvének nedves melegségét, játékos mozgását. Aztán lecsúszva megáll és felvesszük az egyik legintimebb, legérzékibb kontaktust. Kezei már csak a tartásban vesznek részt, ajkai, nyelve lassan sodor a vég felé. Időnyerés, no meg élményem fokozása miatt felkérem egy igazi csókra, de visszatérvén még a környéket is végigkényezteti. a "függelékeket" is gondosan megvizsgálja, a golyókat ajkaival is hosszan kényeztetve sok évvel "megfiatalítja" lágy kis ujjai végigsiklanak a környéken, majd gyengéd ajak/kéz kombinációval - halk kis nyögéseivel is biztatva - elvisz az utolsó fázisba. Az utolsó pillanatban, mindent kis kezére bízva, feljön hozzám és egy hosszú csókkal megajándékozva vezet el a megsemmisülésbe. Addig gondosan vigyáz rám, nem hagy magamra amíg vissza nem térek, majd megtörölget, innom ad és összebújva, beszélgetve mélyítjük el ismeretségünket. Óranézegetést nem érzek, de az időt pontosan tartjuk. Fürdés, öltözés, forró ölelésekkel búcsúzunk. Útravalóul még kapok egy csokit, és nehéz szívvel de élményekkel gazdagon távozom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ragyogóan indult az oktatási év, az ajánlatnak megfelelőt - mint mindig előre leteszem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 19 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Barbinál többször jártam, de valahogy ezt a mostani látogatást éreztem a legkülönlegesebbnek - pillanatnyilag nem tudom megmagyarázni miért - ebben talán Barbi tudna segíteni. Jól éreztem magam előtte is, közben is és utána is. Most is szívesen, örömmel gondolok rá vissza.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-05 16:21:43
Ritkán írsz de ilyenkor nagyon jól, èlvezet olvasni soraid.

2024-09-05 15:38:21
A randi hangulata tökéletesen átadva. Gratula nektek!

2024-09-04 18:40:18
Mely BKV járat ajánlott?🖼️ Pörgős sztori, pörgős írás ✍️. A pezsgő 🍾 bizonyára nem volt a tali hátrányárs. Egészségetekre!🙏
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-09-28) : Folyamatosan csókolóztunk, mikor Barbi elém térdelt és közelebbi kapcsolatba került a kicsi énnel. Ekkora már kellően merev voltam, csodás szájának köszönhetően. Pár percig így zajlott a francia kurzus, mikor beinvitált a hálóba.

(2024-09-19) : Megfordulunk, kapok egy intenzívebb csúszkát, kebleivel, ajkával is örömet okoz, néha még egy-egy csókkal is feljebb srófolja az élményszintet. Célegyenesbe fordul, ill. fordít, mindketten érezzük, hogy innen nincs visszaút

(2024-08-30) : Először én kezdtem vele foglalatoskodni, igazából a saját szórakoztatásomra, csókoltam mindenhol, nyalás, ujjazás, minden lehetséges. Már többször írtam, hogy nem hiszek abban, hogy egy hölgy egy elsőre (vagy mint nálam, másodjára) látott pasítól nagyon izgalomba tudna jönni, pláne elreppeni, így nem is nagyon támasztottam ilyen jellegű igényeket.

felejthetetlen: 19db
(2024-09-10) : Finom csókokkal indítva lassan halad lefelé a célterület irányába. már kerül is az olaj a szerszámra a melleire, és indul a finom csúszka. Ő is imádja, én is imádom, ahogy a formás melleivel végigpásztázza a hasamat, combomat, majd a velem egykorún körözve, közrefogva csúszkál rajtam.

(2024-05-11) : Hátamra feküdtem, finoman végig csókolgatta testemet, majd a célhoz érve elkezdte franciáját. Nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta.

(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

nagyon jó: 15db
(2024-09-26) : Hanyatt feküdtem a szokásos tengericsillag pozícióban, majd jött Barbi, és kaptam tőle egy olyan komplex és szuperintenzív élménycunamit, amit utólag a maga teljességében visszadni írásban nem tudok. Kényeztetett szájjal, a melleivel, a kezeivel,

(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-07-11) : Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett.

: 12db
(2024-07-17) : Elég hamar elsültem volna, elcsaltam pár pillanatot, addig a melleivel foglalkoztam. Saját csapdámba estem mert kicsit elvesztettem odalent a koncentrációt, de Barbi nem hagyta magát, és engem sem veszni, kézbe, szájba vette a helyzetet, még mellei közé is bekerült örök barátom.

(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.