Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-17 17:34:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BARBI +36707349121 122073 erotikus masszázs

nzuri a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Szerencsés tombola nyertesként ezúttal a nyeremény talált meg engem. Admin üzenetét nem vettem észre. Barbi rám írt, hogy én nyertem meg a fődíjat, ami ő maga lenne, szeretettel vár egy masszázs programra. Mivel nem mindig vagyok mobilis, kértem egy kis időt, aztán csak sikerült egyeztetni az időpontot, az általam felkínált szerda reggel 9 óra neki is megfelelő volt. VTR- en ezt kölcsönösen meg is erősítettük mindketten.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem Budapestre, a hirdetésben is szereplő cím helyes, a részleteket VTR-en megkaptam. Fehérvári út ismert része...A közeli egyik egyirányú utcában tettem le az autót, így nyár közepén bőven volt szabad, ráadásul ingyenes parkolóhely. De a tömegközlekedés is a ház előtt tesz le ha valakinek az inkább opció.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Társasház sokadik emeletén lévő aranyos garzonlakás. Nappali-konyha, egy cuki kis félszoba, fürdő. Barbi tökéletesen gondoskodik a higiéniáról. A lakás berendezése egyértelműen tükrözi ízlését. Manómánia van kérem szépen, most épp a nyárnak megfelelő stílusban sorakoznak a nappaliban és a kis szobában. A fürdő káddal felszerelt. Törölköző, tusfürdő, szájvíz rendelkezésre áll.
BARBI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Ha jól emlékszem csinos, egyberészes nyári ruhában fogadott, mosolyogva, puszival, kis sminkben, de teljes természetességgel. Nagyon közvetlen, kommunikatív. Pár percre a kanapéra ültünk és kellemesen beszélgettünk, több témát érintve. Én talán zavaromban kissé távolságtartó voltam az első percekben. Ezt sikeresen oldotta, néha aranyosan végigsimított például a kezemen. Abszolút jóindulatból mondom, hogy érződik rajta a rutin, mindemellett pajkos, tisztában van adottságaival és szereti is elbűvölni a vendégeket. Arca kedves, alakja, bőre hibátlan. Mindene eredeti, formás mell, szép popsi, sportosan izmos, sok huszonéves örülne ha ilyen teste lenne.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122073 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122073 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-07-18 01:38:02 erotikus masszázs 1220735. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-07-18 01:38:02 erotikus masszázs 1220736. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-07-18 01:38:02 erotikus masszázs 122073
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Megkérdeztem maradhatok-e, megkérdezte akarok-e maradni. Összemosolyogtunk. Akkor ezzel nincs gond. A fent említett beszélgetés után rövid időre a fürdőbe vonultam. Amikor kiléptem már nem a nyári ruhácska, hanem egy szexi fekete két részes fehérnemű volt rajta. Ekkor látszott igazán milyen jó alakja is van. Kicsit oda is bújtam, adtam a nyakára puszit, megsimítottam finom hátát, amit viszonzott, nem húzódott el, de nem akartam tolakodó lenni. A klímával hűtött kuckóba invitált. Utóbb azt gondolom ha a masszázst kihagyjuk, neki az sem lett volna probléma, én azonban éltem a felajánlással és olajos masszázst kértem. Kicsit szabadkozott, hogy nem profi masszőr. Nem volt erős, de nem is csak simogatott, jólesett a ténykedése amit ekkor még fehérneműben végzett. Kb. fél óra lehetett a program ezen része. Közben végig beszélgettünk. A hátamat, lábamat, karjaimat is átgyúrta. Hátulról néha a combom belső felére is odasimított. Majd kért, hogy forduljak meg, és ha szeretném csúszkázik nekem egy kicsit. Feltérdelt és megkért szó szerint, hogy csomagoljam ki a tombola nyereményemet. 😆 Oh hát erre nem tudtam nemet mondani. Már mások is írtak róla, tényleg tökéletes mellei vannak. Nem is tudtam ellenállni és megcsókoltam őket ami láthatóan tetszett neki. Beolajozta magát és szánkázott rajtam pár percig, ekkorra már szexi módon melleivel a farkamat is ingerelve. Közben puszilta, csókolta a nyakam, a mellkasom, én pedig egyre jobban magamra húztam és simogattam a karját, hátát, fenekét, viszonoztam testére a puszikat.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Eléggé felhúzott a helyzet. Nehezen szabadultam csodás melleitől. Magam mellé fektettem, simogattuk egymást. Mégis úgy gondoltam, ideje máshol is felfedező útra indulnom. Engedélyt kértem a bugyi levételére, mire széles mosollyal, nekem hátat fordítva felkínálta a lehetőséget, kacéran megemelte csípőjét, én pedig lehámoztam róla azt a falat valamit. Ebben a helyzetben hátulról mögé térdeltem, simogattam a fenekét, melleit, nagyon kívánatos volt. Csodás formájú, teljesen csupasz, illatos és mint kiderült finom punci tárult elém. Hason fekve, óvatosan de határozottan közelítettem, combjait, hasát is végigpuszilva érkeztem a kehelyhez, amit igyekeztem - bevallom elsősorban saját szórakoztatásomra tekintettel de partnerem visszajelzéseit is figyelembe véve - kényeztetni nyelvemmel. Fel, le végignyalva, körkörösen pedig a csiklóra koncentrálva élveztem a helyzetet. Bár Barbinak is tetszett, nem is siettetett, de végső célt nem értem. Egy idő után szólt, hogy most már ő is igazán megkóstolna engem, ezért megfordultam. Kellemes és határozott technikával vette kezelésbe szájával a cerkát, bőséges figyelmet fordítva a golyszikra is, amit én külön díjazok. Elég hamar elsültem volna, elcsaltam pár pillanatot, addig a melleivel foglalkoztam. Saját csapdámba estem mert kicsit elvesztettem odalent a koncentrációt, de Barbi nem hagyta magát, és engem sem veszni, kézbe, szájba vette a helyzetet, még mellei közé is bekerült örök barátom. Mielőtt elért a vég jeleztem neki, kézzel fejezte be, utána együtt takarítottuk le rólam amit lehetett, és irány a zuhany.
Elszámolás
A randi végén megkérdeztem, tombola ide vagy oda, hogy mivel hálálhatom meg az együtt töltött időt, de ragaszkodott hozzá, hogy semmivel, örül, hogy összejött a randi. Ő ezt egy jó mókának, játéknak fogta fel. Úgyhogy ennél a résznél nem tudok többről beszámolni. Nagyon köszönöm Barbinak.
Saját véleményem, de neki nagyon is imponáló volt, hogy ő lehetett a főnyeremény. És ez valahol elég vagány. Valóban úgy gondolom ahogy mondtam is neki, ennél jobb nyereményem még soha egyetlen játékban sem volt.
Rózsacsokor
nzuri nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Barbi pontosan tudja mit akar és azt is, hogy mit tud nyújtani. Aki megérdemli az ezt maradéktalanul meg is fogja kapni. Első találkozás révén bizonyos kereteken belül maradtunk, amit nem is bánok. Alkalmazkodott hozzám, a tempómhoz, ráérzett mit, hogyan szeretek. És én ezzel ebben a formában abszolút elégedett vagyok. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Kár, hogy a címkéknél csak ennyit lehet megjelölni, mert sokkal többet érdemelne. Még annyi, TP olyannyira nem volt, hogy ő szólt rám, ne foglalkozzak az idővel, ráérünk, így az előzetesen megbeszélt egy óra helyett valójában majdnem másfél órát töltöttünk együtt. Nem akartam visszaélni a bizalmával, de elhessegette még a gondolat szikráját is. Köszönöm az élményt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-17 19:33:02
Részletes beszámolód tartalmazza az összes hasznos infót.

2024-07-20 02:42:08
Gratulálok, Barbi valóban főnyeremény. Jól megírt beszi, Barbi már nagyon várta😊!

2024-07-19 06:47:22
Gratulálok a nyereményhez és az élményhez is. Korrekt dolog volt megírni. Pláne így.😉

2024-07-18 09:57:14
Klasszikusan magas színvonalú írás 💯. Részletes, informatív ℹ️ beszámoló. BARBI leírása, bemutatása 💭 nagyon sok szempontú 👀 Csúszkáról, amely a 🏷️szerint fergeteges szíves olvastam volna többet.😃, de alapos kárpótlás a izgalmas levezetés.💃 BARBI főnyeremény státusz meg lett erősítve 🙌

2024-07-18 08:18:40
Gratulálok a "Főnyereményhez", aki/ami valóban főnyeremény - ráadásul még figyelmes is (hogy szólt). A "Főnyeremény" bemutatása, élményleírása is nagyszerűre sikeredett, megismerted/átélted a "BARBIVARÁZS" legendát.
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-08-30) : Először én kezdtem vele foglalatoskodni, igazából a saját szórakoztatásomra, csókoltam mindenhol, nyalás, ujjazás, minden lehetséges. Már többször írtam, hogy nem hiszek abban, hogy egy hölgy egy elsőre (vagy mint nálam, másodjára) látott pasítól nagyon izgalomba tudna jönni, pláne elreppeni, így nem is nagyon támasztottam ilyen jellegű igényeket.

(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

(2024-02-27) : Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette

felejthetetlen: 17db
(2024-09-04) : Aztán lecsúszva megáll és felvesszük az egyik legintimebb, legérzékibb kontaktust. Kezei már csak a tartásban vesznek részt, ajkai, nyelve lassan sodor a vég felé.

(2024-05-11) : Hátamra feküdtem, finoman végig csókolgatta testemet, majd a célhoz érve elkezdte franciáját. Nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta.

(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

nagyon jó: 14db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-07-11) : Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett.

(2023-05-01) : Közös megegyezéssel már egyformára vagyunk "vetkőzve", lassú kábulatban figyelem ahogy kezei bejárják egész testemet, majd fülébe súgom, hogy néhány percig csak leheletfinoman ujjainak szinte virtuális érintésével kényeztesse már ágaskodó játékszerét.

: 11db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette