Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-28 11:12:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BARBI +36707349121 120791 erotikus masszázs

Zsolti7304 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
Telefonon kerestem, de mivel nagyon népszerű Barbi többször kellett próbálkozni mire sikerült vele beszélni. Azt hiszem a harmadik próbálkozásom sikerrel járt! Kedvesen mindent elmondott a telefonban, majd megegyeztünk, hogy figyelem a hirdetését és amikor van szabad kapacitása VTR-n fogok bejelentkezni. Következő hétfőn javasoltam egy időpontot, de azt nem fogadta el, így másnap a déli órákat javasoltam. Ez már megfelelő lett neki is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XI. kerület forgalmas részen rendel, a sokak által ismert Kondorosi úti lakótömbben. Pontos cím érkezett a VTR-n, így ezzel nem volt gond. Én kocsival mentem, a GPS a ház elé visz. A parkoláshoz a közelben azért szerencse is szükséges, nekem az volt. A kereszteződésnél lévő Aldi mellett sikerült szabályosan és ingyenesen megállni. Több villamosnak is van megállója gyakorlatilag a ház előtt, és talán busz is jár arra, tehát ez is egyszerű megoldást kínál azoknak, akik a tömegközledést preferálják.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű társasház egyik felső szintjén található a kéjlak. Bejutáshoz telefonos segítséget kaptam Barbitól, így gyorsan és egyszerűen sikerült abszolválvni ezt a feladatot. A lakás patika tisztaságú, és nem utolsó sorban jó illatú! Ilyennel nem is találkoztam még rövid pályafutásom alatt. Ezt meg is jegyeztem vendéglátómnak. Nem nagy lakás, egy nappali-konyha, egy kis hálófülke, valamint fürdőszoba-wc kombó. Minden igényesen és otthonos van berendezve. A fürdőben sarokkád található, kb. 6 féle tusfürdő, több dezodor és 2 féle Listerine, kis műanyag poharakkal. Nagy méretű száraz, illatos törölközőt kaptam a tusolásokhoz. A kilépő is száraz volt! Baszobában egy kényelmes franciaágy van, ahol a kezelés folyik.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Először találkoztam Barbival, aki az ajtó mögött várt amikor beléptem az ajtón. A kollégák ódákat zengtek a szépségéről, így “nagyok” voltak az elvárásaim. Hát azt kell, hogy mondjam, sikerült felülmúlnia! Egyrészes mini ruhában várt, ami elég sokat megmutatott tökéletes alakjából. Gyakorlatilag alig találtam szavakat, amikor megkérdeztem, hogy maradhatok-e, és igenlő választ kaptam. Kölcsönös bemutatkozás után többféle itallal kínált, majd a cipő levétel után a kanapéra invitált.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120791 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120791 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-28 17:51:01 erotikus masszázs 1207915. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-28 17:51:01 erotikus masszázs 1207916. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-28 17:51:01 erotikus masszázs 120791
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Alapos megtisztulásom után kiléptem a fürdőből, ahol szemben találtam magam a hibátlanul csodás testű Barbival, akin már csak egy fekete tanga és egy melltartó volt, az igényes fajtából. Rögtön átöleltük egymást, majd hamarosan csókolózni kezdtünk, miközben kemény formás popsiját simogattam, markoltam. Rendes nyelves csókok voltak, nem alibizett. Felfedeztük egymást így egy pár perc alatt, miközben megszabadított a derekamra tekert törölközőtől. Nagyon selymes, illatos minden porcikája ennek a lánynak. Hamarosan sikerült megszabadítani a melltartójától, így láthatóvá váltak a gyönyörű természetes mellei! Nem is értem, hogy lehet ilyen tökéletes teste valakinek? Jó, nyilván a genetika és a sok edzés. Pár percig a nappaliban jól el voltunk egymással, majd javasolta, hogy fáradjunk be inkább a háló fülkébe. A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? Egy ilyen nő akár gépzsírral bekenhetett volna. Hason feküdtem és lábakkal kezdte, majd haladt egyre feljebb. Nem kihagyva, a belső combokat és a fenekemet sem. Időnként voltak benyúlások is, majd következett a hát és a vállak átgyúrása is. Csak úgy repült az idő, már éppen elkezdtem kicsit aggódni, hogy nem jut idő az élvezetekre. Mivel az ismerkedős csevegéssel és a tisztálkodással elment vagy 15 perc. De megkegyelmezett és fordulhattam!
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulás után levette a tangát is, majd rövid csókcsata után, fentről lefelé haladva útjára indult a gyönyör. Mellkasomat puszilgatta, a bimbókat kényeztette, miközben úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a testének legtöbb részéhez. Éltem is a lehetőséggel, a ciciket és punciját is simogattam, miközben ő már a zacsit nyaldosta, szopkodta. Valami fantasztikus volt. Hamarosan a rudamra is sor került, amit kézzel és szájjal felváltva ingerelt. Kértem, hogy cseréltünk helyet, mert én is szeretném őt kényeztetni. Gyors helycsere és már a combjait puszilgattam, majd finoman elindultam, a gyönyörök kertjének felfedezésére. Apró csókokat leheltem az ajkaira, először finoman, majd kicsit intenzívebben nyalókáztam. Isteni finom, illatos babapuncija van. Az idő előre haladtával megjöttek a sóhajok és az intenzívebb mozgások, szinte tolta az arcomra a nuniját. Combjaival elkezdte szorítani a fejemet, majd apró rándulások jelezték, hogy jó az irány. Nem tudom, hogy sikerült neki a beteljesülés, de remélem, hogy sikerült pár kellemes percet szereznem. Kicsit még finoman levezettem a nyalakodást, majd javasolta az ismételt helycserés támadást. Ismét a golyók kerültek célkeresztbe, illetve a szájába, miközben az ujjaival a farkamon játszott. Ekkor már igencsak közeledtünk az óra végéhez, így gyorsan bekapta a rudamat. Kicsit magasabb fokozatba kapcsolt, miközben kértem és kaptam egy csókot, majd szerintem érezte, hogy eljött az idő és finom kezeivel kivégzett. Finoman még levezetett, majd Szilvia és nedves törlőkendő segítségével alaposan megtisztogatott, majd mellém feküdt kicsit pihegni, simogatni. Rápillantottam az órára és már csak 5 perc maradt sajnos, így gyorsan elmentem tusolni. Utána meg ittam egy pár korty vizet, majd puszival és öleléssel búcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon szereplő csokrot raktam egy kis polcra, a randink elején. Mondta, hogy nem szükséges előre, de én mindig így szoktam. Extrák nem kerültek szóba, de egy ilyen NŐ mellett már nem is lehet szó további extrákról!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Teljesen pozitív érzésekkel és kielégülve távoztam. Barbi személyében annál is sokkal többet kaptam, mint amire számítottam! Hamarosan ismét fel fogom keresni, de kevesebb időt fogok a masszázsra szánni! Nagyszerű vendéglátó és a szolgáltatásai is csak 5* értékelhetőek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-27) : Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette

(2023-12-30) : Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben,

(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

(2023-07-11) : Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett.

nagyon jó: 12db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 11db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette