Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
BARBI  beszámolója
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-02-27 21:40:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló BARBI +36707349121 120787 erotikus masszázs

Bohém2 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Többször próbálkoztunk az elmúlt időben, de miattam meghiúsultak. Megértő volt és tartottuk a kapcsolatot. Múlt csütit úgy láttam jó lenne. Föl is vettük jó előtte a kapcsolatot szóban írásban egyaránt. A kért reggeli időpont neki is megfelelt és már küldtem is Vtr-t, mit rövid úton vissza is igazolt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Fehérvári út ikonikus része a benzinkúttal átellenben. Kapott cím pontos, Gps pontosan oda vezet. Parkolás ingyenes. Parkolni a ház előtt szerencse kérdése. Nekem sikerült, de pár percnyi sétára lehet a környéken. A villamos a ház előtt áll meg. Tömegkölekedni sem bonyolult.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház magasabbik részén, hova két gyors lift is vezet, van Barbi ékszerdoboz számba menő kuckója. Ahogy megállok már nyílik az ajtó. Jó illat és halk relax ze'ne az első benyomás. Betoppanva egy kis nappaliban találom magam. Konyha pult, kis asztal székekkel, kanapé és még egy szobainas. Ügyes válaszfal, mely mögött a történések helyszíne egy nagy francia ágy friss ropogós lepedővel leterítve. Gyertyák pislogása teszi még meghittebbé a hangulatot. Fürdő csillog villog, kis káddal, puha törcsivel. Abszolúte tökéletes helyszín.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt egy kicsit bajban vagyok. Mit lehet a számomra tökéletesről írni? Megpróbálom.
Ajtó mögül előbújva egy formás mosolygós csoda üdvözöl egy átkarolós puszival, mely csóókkal fejeződik be.
Előre engedem és levegőt visszatartva bámulom az elém táruló látványt. Fekete body, felső karján is egy kis textil. Mindent kihangsúlyoz. Darázs derék, alatta csodásan gömbölyödő kemény popsi, mit formás lábak támasztanak alá. Bokája vékony, mit a magassarkú csak hangsúlyoz. Magassága így nekem tökéletes. Zöld szemeiben öröm és bíztatás parázslik, szája csókra ingerlő. Bőre szépen szolizott, hibátlan, jó hozzáérni, simogatni. A non plusz ultra az illata, mámorító! Ahogy simul, az maga a KO.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120787 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120787 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-28 09:17:45 erotikus masszázs 1207875. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-28 09:17:45 erotikus masszázs 1207876. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-28 09:17:45 erotikus masszázs 120787
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Belépve üdvözlő puszi mely valódi csóókban végződött. Cipő, dzseki le. Beljebb haladtunk, miközben fölsorolta az italválasztékot. Kávé , mentes víz a választásom. Míg készíti megszabadulok ingemtöl, trikómtól. Ahogy nézem tüsténkedését hozzá lépek és átkarolom. Csókolom nyakát és élvezem mámorító illatát. Megperdül és szánk összeforr. Székre ülök Barbi combomra. Faljuk egymást és megszabadítom melleit fogságukból. Méretük, formájuk tökéletes. Alig érek hozzájuk, bimbók karckeménnyé válnak.
Egy hörpölés és maradék cuccom a kanapéra és húzok a fürdőbe.
Visszatérve összegabalyodva érünk és dőlünk az ágyra. Úgy beszéltük meg, hogy ma mindenképen lesz massz. Kérdésére az illatmentes krémet választottam. Hasonfekve kinyúltam a francia ágyon, mint béka a vízparton. Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette így lapockám kiemelkedett és azott található csomókat is kimaszírozta. Nyakamm és vállaim is pompás kezelést kaptak. Egy egy oldalváltáskor ,- mintegy készletellenőr-, véletlenül benyúlt combjaim közé, oszt folytatta a masszt. Nyakamat rám ülve kezelte. Éreztem nedves forró kelyhét. Az inger és súlya egyre kényemetlenebbé tette a hasonfekvést számomra. Érzékelte, még egy kis kar és tenyér kezelés, majd lekászálódott rólam. Fenekemre egy paskolás és hallom a várt varázs szót: megfordulnál?
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Nem vagyok mackós, de most igen csa fürge voltam. Úgy helyezkedett, hogy mindketten tudjunk mivel foglalkozni. Először környezet tanulmány. Nyelvével alaposan föltérképezte a tökföldet. Szájába is vette egyiket, másikat és kis cuppogásokat követően farkam következett. Végig nyaldosta szépen hosszában, majd mintha cső kukorica lenne kicsit megharapdált. Ezután nyelve makkomra koncentrál. Forgott körülötte aztán eltüntette. Közben én sem tétlenkedtem . Melleit markolásztam, bimbókat sem kerülte el kezem. Másikkal popsiját simogattam, de végül csak becsusszant ujjam. Ez kedvesemet arra sarkallta, hogy bólogatása gyorsabb, a vákum nagyobb lett. Nem akartam még a véget ès arra kértem feküdjön hanyatt. Ahogy várakozó, vágyakozó szemébe néztem egy csóókra összeforrtunk. Nyelve nem pörgősen, kereste és viaskodott nyelvemmel. Igazi odaadó, barátnős csók Barbi csóókja. Cickókon szinte átsuhantam máris illatos csodájánál voltam. Lucsko fogadtatásban részesített. Finom íz kényeztette ízlelő bimbóimat. Serénykedett is nyelvem és két ujjam is beköszönt. Partnerem tűzbe jött és csípejét intenzíven mozgatta ujjaimon. Nyelvem munkája sem lanyhult csiklóján. Az eredmény sem marad5 el. Remegve ívbe feszült és hangok is voltak rendesen. Karjaimban nyugodott le.
Nem sokáig tétlenkedett. Dobott egy puszit: és te következel felkiáltással lábaim közé helyezkedett. Egy adag krém tenyerébe és finomm farkinca masszba kezdett.IMintha egy punciba csúszkálna lompi. Aztán végét szájába vette nyelve incslkedett makkommal miközben finom keze csavarva verte farkamat. Éreztem a mélyben a mozgolódást. Gyorsított és kitört a gejzír . Hogy mi, hogyan, hova nem tudtam lekövetni. Arra ocsudtam, hogy Barbi belém bújva puszilgat, simogat.
Kilibbent, hozta a vízpótlást és beszélgettünk. Ebben is nagyon jó így került az í-re pont.
Időm elröppent, gyors fürdés, öltözés, legyen szép napod. Még egy. Az ajtót nekem kellett kinyitni. Kellemes gesztus!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem foglalkoztunk vele, a végén tettem az asztalra öltözés közben.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Egy nagyszerű találkozásban volt részem. A cél úgy éreztem mindkét részről a maximális öröm nyújtása a másiknak. Én úgy érzem mindkettőnk részére sikerült. Igazi barátnő, bújós,de határozott, doromboló cica. Egy igazi varázsló, ki e röpke másfél órában elvarázsolt. Lehet csak illúzió, de illatát még órák múlva is orromban éreztem.
Köszönöm a rám fordított idődet, legyenek csodás napjaid, csóókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-12-30) : Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben,

(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

(2023-11-11) : Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.

felejthetetlen: 18db
(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

nagyon jó: 12db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 11db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette