Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
BARBI  beszámolója
JÓ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-02-21 12:15:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló BARBI +36707349121 120721 erotikus masszázs

Jojo2022 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Már sokadszor voltam Nála, lassan két éve találkozgatunk, így most egy hosszabb kihagyás után sms-ben jelentkeztem, szerencsém volt, pont befértem még a reggeli turnusba :) Korábbi telefonos egyezetésekből tudom, hogy kedves hang, közvetlen stílus mintha az ember egy ismerősével beszélne. Telefonját ő kezeli, észszerű keretek között mindenre válaszol.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 11. kerület egy "közismert" lakótömbje, autóval a parkolás szerintem megoldható 5 sétapercen belül(ráadásul nem fizetős), villamos a ház előtt, így ezzel sem lehet probléma. Sok lépcsőház van, de Barbi címe egyértelmű, a tömb ezen részén nem kell végigmenni egy útvesztőn. A megadott cím egy klasszik üvegajtóhoz visz, kapucsengő, lift, pár lépés és a lakásnál vagy, szerintem az egyik legdiszkrétebb cím errefelé.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Abszolút az igényesebb lakások egyike, amikben ilyen témakörben eddig jártam, újabb építésű apróbb lakás, modern bútorok, tisztaság a nappaliban, a fürdőben és a hálóban egyaránt. Ásványvíz az asztalon, kádas zuhanyzó, többféle tusfürdő, kétféle szájvíz, jó a törölköző, van hely a ruháknak a nappaliban, a tetthelynek egy hálószoba, melyben franciaágy található.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Eddigi pályafutásom alatt jó pár (20+) helyen megfordultam már, Barbi arca számomra a legszebb, szőkés frizura, hibátlan arcbőr, kifejező szemek. A fotóknak teljesen megfelel, alacsony, izmos, nagyon feszes mindenhol, sehol (tényleg sehol!) egy szőrszál, szolibarna bőr, finom illat, jó tapintás. Ha "líraibb" képet akarnék megadni, ő a vidéki kisváros menő vállalkozójának tip-top felesége, akinek főleg az a feladata , hogy szép legyen :) (azért vidéki, mert Pesten lassan a kategóriában mindenki kacsacsőrű emlősre kezd hasonlítani)

Amiben fogadott az egy köntös szerűség volt, fekete(sötét, talán mintás) fehérnemű szett, márkásabb jó minőségű darab, az amúgy is szép ciciket még kicsit kiemelte, valamint egy pántos és passzos falatnyi tangabugyi.. beindult a nyálelválasztás azonnal.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120721 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120721 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-21 13:33:31 erotikus masszázs 1207215. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-21 13:33:31 erotikus masszázs 1207216. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-02-21 13:33:31 erotikus masszázs 120721
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Masszázsra a régi kapcsolat miatt nem került sor, de emlékszem, hogy volt idő, mikor kitértünk rá :)

Aki a témakörben jártas, az kérdés nélkül is tudja, hogy ahol franciaágy van (és főleg más semmi) ott nem a kiropraktika elefántcsonttornyában elsajátított képességeket fogják elsősorban a lelkes érdeklődők elé tárni, ezért ha valaki főleg ezért menne, szerintem ne Barbit válassza.

Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner. A masszázsa kitér a teljes hátra-végtagokra időnként szoft-erotikus elemekkel is tarkított, szóval jobb mint általában otthon :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Furcsa ez, mert találkozónkkor kicsit már az ajtóban "elkezdődik", elém tárul a látvány (bomba test, frizura, kicsi smink, lécállító fehérnemű) egyből gyűlik a hormon, elural a vágy, pár udvarias mondatot követően álló cerkával el a fürdőbe, majd szintén "vigyázállásban" ki, majd ölelkezés az ágy mellett, mindkettőnk keze felfedezőútra téved, itt már eldől, hogy ahogyan a József Attila édesanyja általi mosott ruhák is másra maradtak, úgy marad másra a masszírozós program is. Nagyon jól csókol, puha de mégis erős nyelv, finom ajkak, jó íz, az embernek nincs is kedve abbahagyni.
Aztán indul a kicsomagolás, fehérneműk az ágy szélére dobálódnak, kérdezem, kezdhetem-e én, szerencsére igen a válasz, így először óvatos, majd heves nyelvcsapásokkal haladok a tinipuncin, fantasztikus érzés, ahogy az ember nyelve szánkázik mindenhol a felszínen és időnként kicsit a mélyben is (jó, akkor leírom: ha tudnám a nyelvemmel IS megb.. na de maradjunk inkább úriemberek) egyszóval mindehol hibátlan, a lábak, a csípő dombjai-völgyei.. aki szereti az efféle testi-nyelváltali kalandozásokat, nem fog csalódni. Főleg azért, mert Barbi nagyon jól reagál mind az erogénzónák érintésére-simogatására mind az általam történő kényeztetésre szinte azonnali reakciók érkeznek, ami azért az egónak is jól esik :)

Idővel érkezett a parancs, szerepcsere, nekem meg engedelmeskednem kell, hát átadtam magam a szakértő kezeknek. A franciaóra először lágy, majd mélyebb, majd mégmélyebb, nem maradt ki a csatolt részek kezelése sem. Ami viszont abszolút plusz másokhoz képest, szuperül használja a kezét és nem csak a rudazat állításában, hanem a déli tájakon található összes erogén zónát bejárta, azt hittem, a szemem kiesik. Nagyon kéjes és egyben buja látvány, ahogy egy szép, tapasztalt és intelligens hölgy hangszerként játszik az ember fián. Kicsit szégyellem is magam, időnként csúnyán is beszéltem, de nem lettem érte felelősségre vonva.. ki tudja, talán majd egyszer.. ;-)

(Egészen biztosan egy beteg f@sz vagyok, de vissza kell térnem az ágyszéli fehérneműre: ahogy az embert kényeztetés közben elönti a végtelen inger és a lábam egyszer csak hozzáér az ágyszéli tangához.. bűnös kéj..)

Hamarosan kezei és szája összehangolt munkájának eredményeként utolért a vég, spricceltem is mindenfelé, főként mert nem hagyta abba az elélvezés pillanatában, hanem elég sokáig értek még az ingerek, mire "hagyott" lenyugodni.. Alapos tisztogatást követően még összebújtunk kicsit, simogattam a hátát, meztelen fenekét. Közben beszélgetve azt vettem észre, hogy nem csak testileg elégültem ki, de mintha érzelmileg is feltöltött volna - talán ez lehet a "Barbi varázs"?
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szót sem ejtettünk róla, a legelején míg észnél voltam, lettem az asztalra, ami végig ott is maradt. Extrákról nem tudok, idő függvényében változik az ár.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nehéz érzelmek nélkül nyilatkozni, ennyi idő alatt egy olyan embertársunk iránt, akihez jópár pozitív élmény köti az embert, nekem nem is ment, nem is akartam ennek ellenállni. Barbi egy korrekt hirdető, tudja hogy mit akar, tudja azt is, hogy mit adhat de azt is, mit nem. Kitűnő partner a kikapcsolódásban és a felüdülésben, aki ennek megfelelően áll hozzá, szerintem nem csalódhat, ez pedig egyre nagyobb kincs mostanában..

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-27) : Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette

(2023-12-30) : Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben,

(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

felejthetetlen: 18db
(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

nagyon jó: 12db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 10db
(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette

(2023-03-29) : Bokától haladt felfelé,egészen a nyakamig jól átgyúrt. Elmondása szerint nem"profi"masszőz, de nagyon jól csinálta. Érezhető volt az erőssége, de nem elviselhetetlen, minden mozdulatában benne volt a szívből jövő adni akarása!!! Szívesen és szívből masszíroz, kényszert egyáltalán nem érezni rajta.