Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-30 14:28:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága sajt2!
Először is köszönöm a beszámolódat és a címkét!❤

Másodszor pedig köszönöm a bizalmat és a rám szánt időt, hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig, amiből egy remek beszámoló született!🥰
Köszönöm a velem töltött élmény megírását, amiben azt hiszem minden benne van!❤️
Várlak sok szeretettel legközelebb is!😉

Szép hétvégét Neked!🤗

Ölelésem,Barbi💋

Ui:Annyit pontosítanék,hogy amikor ez a beszámoló született akkor még valóban arcos képekkel(is) hirdetem!
Év elején lekerültek az arcos fotóim,kicsit szünettel🙃de nincs mitől tartani😁😉

Beszámoló BARBI +36707349121 120260 erotikus masszázs

sajt2 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtr-en egyeztettünk időpontot, amit gyorsan el is fogadott, másnap beszéltünk telefonon, hogy mwglegyen ez a kontakt is, elbűvölő hangja van Barbinak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közlekededőknek parkolás ingyenes, de helyet vadászni kell. Villamos a ház elött áll meg, tehát bkv is jó opció lehet. Gps odavisz, házszám egyértelmű és jól olvasható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mini garzon ízlésesen berendezve. Előszoba-konyha-nappali az ismerkedésnek, mini háló az erotikának. Fűrdö jól felszerelt, minden megtalálható, ami a tisztálkodáshoz kell. Ágy kényelmes és kellően méretes is.
BARBI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nincs zsákbamacska, Barbi arcos képekkel hirdet. Egy gyönyörűség, igéző szempár pillant rád és fürkészően tekint és méreget, ahpgy megérkezel, nyugalmat áraszt hangja, csevegése megtöri a jeget az biztos. Formás, tenyérbe illeszkedő cicik vonzzák a tekintetet, majd később a kezeket is, popsija eszméletlenül ott van a szeren, szépen gömbölyödik, feszes, ruganyos, mindent visz.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120260 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120260 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-12-31 11:33:15 erotikus masszázs 1202605. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-12-31 11:33:15 erotikus masszázs 1202606. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-12-31 11:33:15 erotikus masszázs 120260
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
Nem maradt időnk a masszázsra, végig a forró erotika jellemezte a randinkat, mondjuk nem is éreztem hiányát.
Érkezésem után vízzel kínált, ismerkedős csevej, már itt elkezdett incselkedni, ölembe ült, simogatott, jobbnak láttam gyorsan elhúzni a fűrdőbe.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Tisztálkodásom után beinvitált a picike hálóba, ágyon csókolózni kezdtünk. Csókja intwnzív, nyelvét pörgeti rendesen, igazi barátnős és nem unja meg, szerintem Barbi is szeret csókolózni. Kispajtást finoman köszöntötte, lágyan körbenyalogatta, majd finoman elnyelte. Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben, egy kicsit rágyorsított és már jeleztem is neki, hogy érkeznek az utódok (nála nem opció a szájba élvezés) szájából kivettem farkam és olyan kézi levezetést nyújtott, hogy beleremegett az egész testem.
Tisztogatás után feltérképeztem teste minden zugát, csókoltam száját, mélyen elmerülve tekintetében, finoman szopiztam cicijeit, pusuilgattam feszes pociját, míg végül gyönyörű illatos baba puncijához értem. Nyelvcsapásokkal puszikkal halmoztam el ölét, melyet addig folytattam, amíg kis teste megfeszült és ragyogó arccal csendben elélvezett. Csókkal köszönte meg, majd pajti következett. Szájával, nyelvével izgatott. 69-be kértem, örömmel jött fölém, arcomat, számat, nyelvemet édes puncusába fúrtam, ő kényztetett rendületlenül, ráérzett az itódok érkezésére és nagyot élveztem kis kacsói között.
Letiaztogatott, órát néztem pont lejárt időm, öltöztem és vissza a valóságba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapján szerepel a rózsacsokor méret, a vtr bejelentkezés plusz 15 percenagyon hasznos, mert csak úgy repül az idő Barbival.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy igazi bombázó, teljesen bártnős randevú, bármikor szívesen visszamegyek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-02-27) : Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette

(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

(2023-11-11) : Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.

felejthetetlen: 18db
(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

nagyon jó: 12db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 11db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette