Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-30 20:39:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága árrpi🥰


Ismét köszönöm Neked ezt a remek beszámolót és természetesen a címkét is vele együtt!❤🙏
Nagy öröm volt számomra hogy olyan rövid időn belül újra meglátogattál🥰.
Nagyszerű másfél órát tölthettünk el együtt,mint ahogy a múltkor is ,most is nagyon jól éreztem magam veled Én is😉

Várlak vissza legközelebb is😘

Millió csók és ölelésem addig is😋🤗

Barbi💋

Beszámoló BARBI +36707349121 120032 erotikus masszázs

árrpi a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
November elején már volt egy csodálatos randim Barbival, így elhatároztam, újabb látogatást teszek nála. Vtr-en jelentkeztem, szerencsém volt, megfelelt az általam javasolt időpont, így nem volt más dolgom, csak várni, hogy minél előbb jöjjön a másnap este.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A tömegközlekedést választottam. Ugyanúgy mentem, mint a múltkor, 47-es villamos, Albertfalava kitérő megállótól gyalogoltam kb. 5 percet, és már a ház előtt is voltam! Ha minden igaz, ingyen lehet parkolni, de a szabad helyhez szerintem szerencse is kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újszerű, többemeletes épülettömb sokadik emeletén van a hangulatos lakás. Lifttel gyorsan fent voltam. A bejáratnál, az előszoba után egy hangulatos nappali van kis kanapéval és asztalokkal. Sarokkádas a fürdőszoba, ami szintén nagyon hangulatos. Bőséges a tusfürdő kínálat, illetve szájvíz és dezodor is biztosított a vendégeknek. A nappaliból van az átjárás az ágyas szobába, ahol a masszázs, illetve kényeztetés történik.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jajjj, de jó volt ezt a dekoratív hölgyet ismét látni! :-) Alig vártam, hogy ajtót nyisson nekem a gyönyörű zöld szemű, mosolygó, csoda szép arcú Barbi! Egy kétrészes fehérneműben fogadott, rajta egy nyitott, lengedező valamicske, így gyönyörködhettem a csodás alakjában. A formás mellei szinte feszítették a melltartóját. Barbit ugyanolyannak kell elképzelni, mint a képeken, csalódás kizárva, persze az élmény élőben az igazi! Vékony, sportos alkat, markolászni való popsi, és gyönyörű, fiatalos arc. A múltkor is mondtam, mind arcra, mind testre letagadhatna akár 10 évet is, és ez nem túlzás!
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120032 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 120032 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-12-01 08:54:37 erotikus masszázs 1200325. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-12-01 08:54:37 erotikus masszázs 1200326. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-12-01 08:54:37 erotikus masszázs 120032
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Nem ezen volt a hangsúly, de azért erre is szántunk időt, itt is nagyon jólesett Barbi minden érintése. Illatmentes krémet használt, lentről felfelé haladva, a legalaposabb gyúrást a hátsóm, illetve combjaim kapták, de nem maradt le a hátam, derekam és lapockák sem, ezeket gyengébb erősséggel masszírozta, mindeközben jót beszélgettünk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Érkezésemkor forró öleléssel fogadtuk egymást. Ásványvízzel, kávéval kínált, majd a kanapén ülve beszélgettünk. Beszélgetés közben nem bírtam betelni a látvánnyal, Barbi tényleg kivételes idomokkal van megáldva. A dumcsi közben simogattam is a formás lábakat, majd Barbi az ölembe ült, csókolgattuk egymást, és szép lassan megszabadultam (közös erővel) a ruháktól, és mentem zuhanyozni. A zuhanyzóból visszatérve a nappaliban várt, átöleltem, és közben markolásztam a formás popóját, érzéki csókolózás is volt (de még milyen kellemes!), s közben megszabadítottam a melltartójától. Jaj, de jó volt ismét látni az izgató, eredeti melleit! Letekerte rólam a törölközőt, s javasolta, foglaljak helyet a kanapén, hadd foglalkozzon egy kicsit velem... Leültem, fölém hajolt, csókolgatott, s a számtól egyre lejjebb haladt, a pocin keresztül már a farkamnál is volt. Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját. Fölé helyezkedtem, és a farkammal csúszkáltam a farpofák között, közben a nyakát puszilgattam. Utána hátrébb csúsztam hogy a popóját markolásszam, s miközben simiztem a formás hátsóját, a lábfejeit megemelte, és közé szorította a kemény farkamat, és a lábfejével izgatta, kimondottan jó volt a technikája. :-) Aztán megfordult, és így folytatta a lábfejes izgatást, a kezével pedig a punciját simogatta. Kimondottan izgató látvány volt ahogy a punciját izgatta magának! Néhány perc után abbahagyta, de csak azért, hogy én is a puncijához férjek. :-) Nyomtam is a csiklójára egy puszit, én is simogattam neki, majd nyelvvel izgattam, remélem sikerült a kedvében járnom, szerintem élvezte. Jött egy ötlet, hogy 69-ben folytassuk, hogy közös legyen az élvezet. Hát igen, ez így már halmozott élvezet volt: a fejem fölött Barbi csupasz, izgató puncija, nyalom-falom, közben a popót is markolászom, Barbi pedig a cerkámat izgatja... Nyaldosta, szopta a makkom, nagyon jó érzés volt a forró szájában lenni! A kényeztetés záróakkordjaként abban maradtunk, a popója fölé helyezkedek, markolászom, majd a végén ráélvezek a fenekére. Így is történt, az egyik kezemmel markolásztam a csodás fenekét, a másikkal a farkamat izgattam egészen addig, míg egy hatalmasat élveztem a gyönyörű popójára. A papírtörlővel nem csak magamat, hanem Barbi fenekét is megtisztogattam, majd összebújtunk, beszélgettünk egy kicsit, végül sort kerítettünk a masszázsra, amiről fentebb írtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem is került szóba, a végén, beszélgetés közben elhelyeztem az asztalon. Pesti átlagnak megfelelő rózsák, egy jóval átlag fölötti randiért!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon gyorsan megismételtem a látogatást Barbinál (sőt már a múlt héten ismételtem volna, csak akkor nem sikerült), nos, ez mindent elmond! Nem véletlenül vágytam vissza hozzá, Nála a barátnő feeling csillagos ötös. A természetes kisugárzásával, kedvességével és odaadásával most is teljesen elvarázsolt, így nem kérdés, továbbra is visszavágyom hozzá. :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-05 12:29:37
@Cucubácsi
@Ván-dor
@teaselady
Nagyon köszönöm Nektek is kedves hozzászólásotokat!❤❤❤

2023-12-04 11:42:06
Nagyszerű beszámolót írtál, egy pazar találkozóról, teljesen érthető a lila besorolás!

2023-12-02 06:29:32
Barbi már fogalommá vált, leírásod ezt tovább erősítette. Jól kiemelted vonzó megjelenését, aktív kedvességét, rugalmasan nyújtott variációit.

2023-12-01 11:10:03
Barbi szépségéhez és kedvességéhez méltó beszámoló, sok ilyet kívánok neki!
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-30) : Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben,

(2023-11-11) : Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.

(2023-11-02) : Beszippantottam illatát, egymás szemébe néztünk és szánk összetapadt. Nyelve nyelvemmel viaskodott. Nem volt tolakodó inkább kutakodó, kedveskedő.

felejthetetlen: 18db
(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

(2023-10-23) : Hason fekve átmasszírozott a vádlimtól a nyakamig. Olyannyira jólesett érintése, hogy átadtam magam teljesen a masszázs által okozott örömöknek, és ellazultan élveztem, ahogy határozott mozdulatokkal tevékenykedik elsatnyult izmaimon

nagyon jó: 12db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 11db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette