Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-23 09:09:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves sessantanove🥰

Először is köszönöm a beszámolódat és a címkét❤🙏

Másodszor köszönöm a bizalmadat és a rám szánt idődet,hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig, amiből egy remek beszámoló született! ✅
Köszönöm a velem töltött élmény megírását,amiből számomra kiderült az elégedettséged,hogy jól érezted magad nálam/velem,ami részemről sem volt ez másképp!❤ Örülök hogy megismerhetelek!

Várlak vissza legközelebb is 😉

Millió csók és ölelésem!

Barbi💋

Beszámoló BARBI +36707349121 119957 erotikus masszázs

sessantanove a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap délután telefonon hívtam, szinte azonnal felvette, de kért egy pár órával későbbi visszahívást. A hangja már ezalatt a pár másodperc is alatt is úgy elvarázsolt, hogy a hívás után azonnal küldtem neki egy VTR-t, amit ő bitfordultával visszaigazolt. A VTR mellé küldtem még egy személyesebb üzenetet is, majd alig vártam, hogy eljöjjön az esti időpont és újra hallhassam a hangját. Ekkor is hamar felvette, sikerült mindent megbeszélni, kiderült, hogy az ajánlata és az igényeim teljesen fedik egymást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sokan leírták már... A Fehérvári út külső szakaszán egy jól ismert, sőt híres keeszteződésben található az épület. Egyértelmű a megközelítés, a villamos a közelben megáll. Gmaps pontosan odavisz, parkolni nem olyan egyszerű, de pár perc sétára szokott lenni hely. Van a közelben kisbolt és virágbolt is, ha valaki nem szerezte volna be előre az ajándékokat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület bár nem új, de újépítésűnek tekinthető, semmi kivetnivaló való nincs benne. A lépcsőházat a főút felől lehet megközleíteni, nincs semmi trükkös a bejutásban. A kapun belépve három lépésre szemben van a lift, kettő is, ami gyorsan felvisz a magasba. Kiszállva a második ajtót kell keresni, nekem úgy tűnt, hogy kicsi az esély bárkivel is találkozni.
A lakás maga kicsi, de csodás. A fürdőt leszámítva gyakorlatilag egy tér az egész, nagyon otthonosan berendezve és minden patyolat tiszta. A fürdőben picike sarokkád, sokfajta tusfürdő, kétféle szájvíz műanyag poharakkal, előtte és utána is friss törölköző.
A nagy franciaágy egy térelválasztó mögött található, stabil és kényelmes, illatos lepedővel.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát, itt most nagyon nehéz helyzetben vagyok... remélem nem fogok túlzásokba esni... A képek egy tökéletes alakú hölgyet mutatnak be, arc nélkül. Belépve, egy tökéletes alakú hölgy fogad, aki ráadásul gyönyörű is, sőt, élőben is hallhatom elragadó hangját.
Barbi egy fekete latex, cipzáros miniruhában fogadott, valamiért rögtön egy stewardess képe ugrott be róla. Megemlítettem, hogy valaha volt egy Malév aranykártyám, erre kacéran azt válaszolta, hogy itt ma másféle magasságokba fog repíteni. Megkértem, hogy majd én szabadíthassam a ruciból.
Azt hiszem Barbi külsejéről fölösleges sokat írni, a képek mindent elmondanak. Összességében annyit írnék, hogy kedves vendéglátóm a kiírtaknak megfelelő korú és személyiségű, de testileg sok-sok évet letagadhatna a korából. Külön kiemelném makulátlan bőrét, ami szinte valószerűtlenül hibátlan, valamint csodás kebleit, amiket teljesen természetesnek éreztem. Barbi egyszerűen bombanő...
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119957 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119957 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-23 09:39:33 erotikus masszázs 1199575. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-23 09:39:33 erotikus masszázs 1199576. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-23 09:39:33 erotikus masszázs 119957
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat. Az egyeztetéskor a legerősebb, neki még kényelmes masszázst kértem, nem volt izomszaggató, de nagyon kellemes erősségű.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Az egyeztetéskor masszázst kértem, előtte-utána-közben megfűszerezve kölcsönös kényeztetéssel és édes csókokkal. Ha rövidre akarnám fogni, akkor elég lenni annyit írni, hogy mindezt maradéktakanul megkaptam...
Kicsit bővebben... A zuhanyzás után... itt meg kell jegyezni, hogy már zuhanyzás előtt is elkezdődött valami, simogattuk, kényztettük egymást és ami nagyon jól esett, segített megszabadulni ruháimtól. A zuhanyzás után én hámoztam ki Barbit csodás ruhácskájából, közben végig csókolva elragadó testének minden porcikáját. Kikötöttünk a franciaágyon és kölcsönösen kényeztettük egymást, én néha lassítási kérvényt nyújtottam be Drágám felé, de hamarosan elért a vég, a mitt'omén hányadik menyországban éreztem magam. Alapos tisztálkodás után Barbi engedélyt kért (sic!), hogy megmasszírozzon, erről feljebb már beszámoltam. A masszázs után megkért, hogy simogassam a hátát, amit boldogan teljesítettem. Simi közben én tettem a fel a kérdést, hogy lenne-e esélyem a csúcsra juttani őt. Kér(d)ésemet örömmel fogadta, megkaptam a szükséges instrukciókat, amiknek segítségével hamarosan sikerült is a vágyam, amit Barbi teste félreérthetetlenül vissza is igazolt. Mennyei élmény volt.... Ezután még egyszer én következtem, ismét egy ajkakkal és kezecskékkel végzett, csontig hatoló "kivégzésben" lett pár perc múlva részem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a kiírtaknak, ill. a telefonon megbeszélteknek megfelelően történt. A jelenlegi átlagnak tűnik a csokor mérete, de cserébe a menyország kapujában érezheted magad. A randi végén az asztalra helyeztem a rózsaszálakat.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Teljesen kifacsarva, a föld fölött egy méterrel lebegve távoztam, mindkettőnknek megígérve, hogy hamarosan visszatérek. Bár itteni "rangom" még nem teszi lehetővé az Istennő titulus kiosztását, de Barbi az a Nő, akinek ezt gondolkodás nélkül megadnám.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-25 17:09:55
Részletesen leírtad a randi összes fontos momentumát.
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-12-30) : Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben,

(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

(2023-11-11) : Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

(2023-10-23) : Hason fekve átmasszírozott a vádlimtól a nyakamig. Olyannyira jólesett érintése, hogy átadtam magam teljesen a masszázs által okozott örömöknek, és ellazultan élveztem, ahogy határozott mozdulatokkal tevékenykedik elsatnyult izmaimon

(2023-07-11) : Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett.

nagyon jó: 12db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 11db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette