Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-11 17:01:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága árrpi🥰

Először is köszönöm ezt a fantasztikus értékelést!❤

Köszönöm hogy időt és energiát szántál rá hogy megszülethessen imáron a sokadik beszámolóm!🙏❤
Nagyon tetszik,jól részletezett sok sok hasznos és fontos információt tartalmaz.!
Minden sorában benne van az elégedetséged,hogy jól érezted magad velem/nálam;aminek Én nagyon nagyon örülök.!
Mosolyt csal az arcomra és a lelkembe egyaránt amikor újra olvashatóm a velem töltött idő élményét és elégedetségét❤.
Örülök hogy megismerhetelek,várlak vissza sok szeretettel egy hasonló randira😉😋

Ölelésem és millió csók!
Barbi💋💋💋

Beszámoló BARBI +36707349121 119844 erotikus masszázs

árrpi a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Már régóta ott volt a kedvenceim között Barbi, kommunikáltunk is már korábban egymással, de eddig nem volt szerencsém. Most viszont eljött az én időm, egy nappal korábban jelentkeztem, és megfelelt az általam javasolt időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Fehérvári úton van a cím, tömegközlekedéssel mentem. A 47-es villamos megállójától kb. 5 perc kényelmes séta, és már ott is vagyok! Parkolásra is van lehetőség, de szerintem szerencse is kell a szabad helyhez.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern, többemeletes épülettömb sokadik emeletén van a hangulatos kuckó. A lépcsőház bejárata előtt csöriztem, ahol megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. Az előszoba után a hangulatos nappali kis kanapéval, asztalokkal. A fürdőszoba sarokkádas, a tusfürdő kínálat bőséges, szájvíz, dezodor biztosított. A nappaliból az ágyas szobába vezet az út, ahol a masszázsra és kényeztetésre került a sor.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy nagyon csinos, dekoratív, szexi hölgy nyitott ajtót... Bár a fotóin is egyértelműen látszik, mennyire csodálatos idomokkal rendelkezik Barbi, de mikor élőben megláttam... Hát, még a lélegzetem is elállt... Fiatalos, gyönyörű arc, szőkésbarna haj, elbűvölő, szép zöld szem, a tekintetével hamar elvarázsolt... És ami nyaktól lefelé van, az sem semmi! Izmos-kecses láb és has, közepes méretű, izgató eredeti mellek, csoda szép formás popó! Létezik tökéletes Nő, aki tényleg mindenben az?? Úgy tűnik, igen! Akár az arcát, akár a testét nézzük, nagyon nehéz elhinni, hogy már túl van a 40-en. Nagyon sok évet letagadhatna! Mini, sőt nagyon mini szoknyában fogadott, így a formás combok már a legelején megmutatkoztak.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119844 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119844 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-13 09:50:31 erotikus masszázs 1198445. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-13 09:50:31 erotikus masszázs 1198446. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-13 09:50:31 erotikus masszázs 119844
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A masszázsra a program végén került sor. Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezéskor hellyel és ásványvízzel, kávéval kínált a nappaliban, elsőosztályú, valóban vendégcentrikus fogadásban volt részem. A közvetlenségével nagyon gyorsan sikerült elüldöznie a zavarodottságomat. Jót beszélgettünk, gyorsan kialakult köztünk a közös hullámhossz. Mellettem ült, s miközben beszélgettünk, finoman az ölembe helyezte az egyik combját, simogattuk, puszilgattuk egymást, ahogy elmerültünk a beszélgetésben, közben egyre fokozódott a hangulat, az ölembe ült, már néhány finom csók is elcsattant. Első alkalommal voltam Barbinál, de már ekkor, az elején biztos voltam benne, hogy nagyon jó helyen vagyok! Finoman incselkedett velem, szép segített megszabadulni a ruhámtól, hogy mehessek zuhanyozni. A fürdőszobából visszatérve már csak egy szál bugyiban és melltartóban fogadott, nem is bírtam megállni, hogy ne húzzam magamhoz... Átöleltem, csókolóztunk, közben a formás fenekét markolásztam. Meg kell mondjam, nagyon kellemesen, odaadóan tud csókolózni, olyannyira, hogy már ettől csúcsközeli állapotba kerültem. Levette rólam a körém tekert törölközőt, én pedig megszabadítottam a melltartójától, és megcsodálhattam a valóban nagyon izgató melleit. Ismét helyet foglaltunk a kanapén, cirógattam, puszilgattam, szopogattam a ciciket. Vette a lapot, hogy nagyon odavagyok az "ikrekért", így először megcsókolt, majd lefelé haladt úgy, hogy a cicikkel végigcsúszott a mellkasomtól egészen a farkamig, és azt masszírozta vele. Fantasztikus érzés volt! Ahogy előttem térdelt, és kényeztetett, hátranyúltam, hogy markolásszam a popót, a cicis izgatás után a szájával kényeztetett, nagyon érzékien tud szopni! Gyorsan meg is kellett állítanom, mert kis híján már az elején "szétrobbantam"... Felálltunk, csókolóztunk, megszabadítottam az utolsó textiltől is, majd Barbi javaslatára bementünk a szobába a kényelmes ágyra, és ott folytattuk. Föltérdelt az ágyra én pusziltam, simogattam a pucsító hátsót és vaginát, az ujjammal a csiklót izgattam, majd a nyelvemmel is igyekeztem a kedvében járni, de mivel ez a póz nem a legideálisabb volt a nyelvjátékra, ezért Barbi hanyatt feküdt, s így már könnyű dolgom volt. Meg kell jegyeznem, nagyon izgató, tükörsima puncija van Barbinak, nem győztem betelni a látvánnyal! Először puszilgattam körülötte, majd a csiklót, aztán intenzív nyelvjátékba kezdtem. Tetszett nekem, hogy közben irányított, mutatta, hogyan esik a legjobban neki, érezhetően élvezte a dolgot, amit finom csókokkal köszönt meg, majd rövid pihenő után átvette az irányítást. Az oldalára feküdt, én előtte térdeltem, és először azt mutatta meg, milyen jól tud bánni a zacsimmal. Nyaldosta, szopogatta golyóstul, nagyon finoman csinálta, isteni érzés volt, ahogy a forró szájával izgatott. Ezután a rudat puszilgatta, majd a szájába vette, és izgató szopásba kezdett. Mind az érzés, mind a látvány csodás volt, hogy a farkam a szájában van, a feje pedig fel-le mozog rajta. Nem is bírtam sokáig, jeleztem, hogy jön a happy finish, az utódok Barbi hasán és mellein landoltak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár először voltam Barbinál, ennek ellenére csak a végén rendeztük, köszönet a bizalomért! A rózsák száma nyilvános a hirdetésben, nincsenek extrák, így meglepetés kizárva, amit ad, azt örömmel és lelkesen adja. Azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk átlagosnak a díjazást, de az élmény bőven átlag feletti volt! Elviekben másfél órás programra mentem, de ha hozzáadom a vtr-es bejelentkezéssel járó negyedórás extrát, az időt még így is túlléptük, de Barbi egyáltalán nem sürgetett.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amit Barbi művelt, az a vendéglátás magasiskolája volt! Már a legelején sikerült olyan közvetlen hangulatot teremtenie, hogy olyan érzésem volt, mintha sokadik alkalommal lettem volna Nála. Pedig ez még csak első volt, de nagyon remélem, hogy nem az utolsó! Teljesen levett a lábáról, ami szerintem a beszámolóm alapján meg is állapítható. Az első perctől az utolsóig élveztem minden pillanatot! Nagyon jó volt a közös pezsgőzés (alkoholmentes), a beszélgetés, és természetesen nem utolsósorban minden mozzanat, amit velem művelt hatalmas élmény volt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-19 18:20:21
@Bohém
@Ván-dor
Köszönöm❤😘

2023-11-13 18:46:00
Kellemesen izgalmas, jól részletezett beszámoló. Jól bemutatja Barbi vonzó tulajdonságait, megjelenését, kedvességét, vendégcentrikusságát, a tőle kapott emlékezetes élményeket. Jó volt olvasni.

2023-11-13 13:42:40
Igen, Barbi ilyen. Elsőre képes elcsavarni az ember fejét! Gratula nektek!
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

(2023-11-02) : Beszippantottam illatát, egymás szemébe néztünk és szánk összetapadt. Nyelve nyelvemmel viaskodott. Nem volt tolakodó inkább kutakodó, kedveskedő.

(2023-06-15) : Barbi azonban résen volt és miútán a hasamra fordultam nagyon kellemes és de mégis hathatós közepesen erős masszázsban részesitett. Annak ellenére hogy a masszázs immárom teljesen erotika és mindenféle benyúlás mentes volt, nekem különösen a fenekem masszirozása, okozott némi nosztalgiát az előző órá eseményei iránt.

felejthetetlen: 15db
(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

(2023-10-23) : Hason fekve átmasszírozott a vádlimtól a nyakamig. Olyannyira jólesett érintése, hogy átadtam magam teljesen a masszázs által okozott örömöknek, és ellazultan élveztem, ahogy határozott mozdulatokkal tevékenykedik elsatnyult izmaimon

nagyon jó: 14db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-05-01) : Közös megegyezéssel már egyformára vagyunk "vetkőzve", lassú kábulatban figyelem ahogy kezei bejárják egész testemet, majd fülébe súgom, hogy néhány percig csak leheletfinoman ujjainak szinte virtuális érintésével kényeztesse már ágaskodó játékszerét.

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

: 10db
(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette

(2023-03-29) : Bokától haladt felfelé,egészen a nyakamig jól átgyúrt. Elmondása szerint nem"profi"masszőz, de nagyon jól csinálta. Érezhető volt az erőssége, de nem elviselhetetlen, minden mozdulatában benne volt a szívből jövő adni akarása!!! Szívesen és szívből masszíroz, kényszert egyáltalán nem érezni rajta.