Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 13:31:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves teasealady😘

Először is köszönöm a bizalmadat és a rám szánt idődet!Köszönöm hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig,amiből egy szuper beszámoló is született💕
Köszönöm a velem töltött napindító élmény megírását😋🔥😁
Jól esik olvasni magamról,arról hogy milyenek is lát egy (új)vendég,és hogy mennyire elégedett volt a velem töltött idő alatt!
Számomra nem is kell jobb ajánló levél,mint a vendég 100% elégedettsége az elejétől a végig!

Ui:hála Neked,hamar megszületett a 43-i kiváló beszámolóm🥰így már biztos hogy nem kell egy évet várnom rá😁😁😉🙏.
Mégegyszer mindent köszönök a címkét is🥰

Várlak vissza sok szeretettel mihamarabb.. 😉

B.💋

Beszámoló BARBI +36707349121 119817 erotikus masszázs

teasealady a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Régóta bakancslistás volt Barbi meglátogatása, ezért a "most hívhatsz" jelzésre telefont ragadtam. Elsőre sikerült is elérnem, kértem egy-két mondatban egy kis tájékoztatót, majd javasoltam időpontot, amit el is fogadott, másnap reggelre. Rugalmas időbeosztással dolgozik Barbi, alkalmazkodik a vendég időbeni kívánságaihoz.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
XI. kerület, Fehérvári út, a vájtfülűeknek ez már mond valamit, azaz a megközelítés kifogástalan, a címet könnyen meg lehet találni. GPS egyenesen odavezet. Ott jár a negyven valahányas villamos. Google earth-ön mindent meg lehet nézni, a pontos cím ismeretében. Parkolni kicsit körülményes, nekem szerencsém volt, épp kiállt egy autó , gyorsan beslisszantam a helyére.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy magasabb emeleten található, konkrétan a felső emeletre kell liftezni. A folyosó végén, de közel a a lifthez lehet bebocsájtást nyerni a kis kuckóba, ami híven tükrözi Barbi személyiségét, hozzáállását. Minden a helyén van, minden patyolat tiszta, az asztalon kis csokigolyók, a falakon képek, dekorációk, stb. A fürdő is csillagos ötös. A tisztálkodás kádban történik, tusfürdők kellő mennyiségben, szájvíz kettő vagy három féle, már nem is emlékszem.
A masszázs és egyéb finomságok helyszíne egy kis oldalt nyíló szoba, egy ággyal, meg egy beépített szekrénnyel. Halk chillout zene szól a találkozó alatt, de igazán a masszázs alatt lehet élvezni, én majdnem be is aludtam :)
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fogadó szett, amiben ajtót nyitott, nem hagyott kétséget afelől, hogy a lehető legjobb helyre érkeztem. Egy szexi diáklányos ruci volt Barbin, nem is miniszoknya, hanem mikro-szoknya, a felső pedig kellő méretű dekoltázzsal engedett betekintést az ikrekre. És persze a kis hasika is szabadon volt hagyva.
Kellő ranggal elérhetők arcos fényképek, de az arckitakarástól senki ne tartson, nem csak a teste van Barbinak topon, hanem nagyon szép az arca is. Egyszóval, Barbi egy nagyon jó nő !!
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119817 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119817 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-09 19:57:45 erotikus masszázs 1198175. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-09 19:57:45 erotikus masszázs 1198176. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-09 19:57:45 erotikus masszázs 119817
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órában, (plusz a VTR 15 percet) két kényeztetésre lehet nevezni, a masszázs a kettő között került sorra. Hasra vágtam magam, fejem a párnára, karok mellém, Barbi meg a lábaimhoz kucorodott és vádlitól indult felfele. A bal oldallal kezdte, vádlik, hátsó combok, fenék, majd a jobb oldalt, ugyan ilyen sorrendben. Az elején beszélgettünk, de kezdtem magam átadni nem csak testben, hanem lélekben is Barbi gondos kezeinek, és egy idő után csak a halk zene hallatszott, meg néha az én elégedett sóhajtásaim.
Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől. Finom illatos krémet használt, jól be dörzsölte a bőrömbe, most is érzem az illatát :) A legvégén a karokat kérte, hogy nyújtsam ki, és felkar-alkar masszírozás után kaptam egy-egy tenyér masszázst, a a végén az ujjakat egyenként meghúzogatva. Ilyennel is ritkán találkozom.

Nagyon jó, kellően erős kézzel masszírozott, bevallása szerint nem tanulta, csak el leste a fogásokat a profiktól, de amit kaptam az mind alaposságban, mind erőben vetekedett bármelyik tanult masszőr által nyújtott élménnyel.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Tulajdon képen a kényeztetés már az ajtón való belépés után elkezdődött, lásd a külső leírását, megkínált vízzel, capucinóval, közben, míg főtt az ölembe ült, majd teljesen szembe velem, lovagló pózban. Tökéletesen elértem kemény fenekét, sima hátát, nem is voltam rest, simogattam, markoltam, ahol csak értem. Közben kellő hevességgel csókolóztunk, megadva ezzel az alaphangot az elkövetkező másfél órára.
Kiittam a bögrét, még egy kis összesimulás és elmentem a fürdőbe.

Visszatértemkor már csak egy falatnyi kis tanga és melltartó díszítette karcsú testét, ami hamar lekerült, de már csak a kis szobában, az ágyon. Először a melltartót kapcsoltam ki, szabaddá téve a gyönyörű, természetes melleknek. Nem is tudtam, nem is akartam ellenállni a vágynak, hogy a kezeimbe fogjam őket és az ajkammal, nyelvemmel ingereljem a kis bimbókat. Éreztem, hogy Barbinak jól esik. Oldalt feküdtünk elkezdett a férfiasságommal foglalkozni, majd kölcsönösséget kérve, megszabadítottam az utolsó, immáron feleslegessé váló ruhadarabkától bájos partnernőmet. Lábai közé helyezkedtem, a ciciktől indulva lefele, a köldökön át leérkeztem a sima, nagyon tetszetős puncihoz. Elkezdtem nyalogatni, először csak a külső szemérem ajkakat, majd beljebb jutva az érzékeny csiklót. Barbi mozgatta, tekergette a testét, éppen ahogy a kéj diktálta. Kis idő múlva rákérezkedett a számra, és itt jöttem rá, hogy eddig még semmit nem mutatott nekem a benne rejlő vadmacskából !

Elhelyezkedett a számon, én pedig folyamatosan nyalogattam alulról, a kezemmel hol a ciciket, hol a popsit simogattam, hol meg csak a combjait fogtam, amik, Barbi harmadik orgazmusa közeledtével folyamatosan remegtek. Nagyon kéjes érzés volt két remegő combot a fülemmel érzékelni. Az első csoda után kb. 30 másodpercig érzékeny lett a csikló, de utána ismét lehetett nyalogatni. Mit lehetett, követelte magának, hogy abba ne hagyjam. Aranyos volt, hogy az egyes orgazmusainak közeledtével egyre kevésbé szalonképesen adta tudtomra, hogy jó neki. Amikor elérkeztünk az "ez k...va jó b..meg"-hez, tudtam, hogy pillanatokon belül megérkezik :) Számomra is szinte katartikus élmény volt egy ilyen jó csajt kielégíteni többször is.
Egy kis beszélgetés, összesimulás után következett a masszázs, ami rendesen el lazított. Maradt egy kis időnk, Barbi kezdeményezte a 2. kényeztetést, és belementem, de 69-et kértem, hogy azért én is adjak vissza valamit. Meglepően hamar elmentem, miközben a punciját nyalogattam, simogattam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámoláskor a telefonban mondott virágszálakat tettem le a váza alá, felkerekítve egy kicsit. Minden sziromszál többszörösen megérte. Nagyon szeretek Barbihoz hasonló mentalitású hölgyekhez járni, ahol a kölcsönösség azt jelenit, hogy én is adok valamit, Ő pedig, mivel szereti ezt a műfajt, képes befogadni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az autóban visszagondolva a találkozóra éreztem, hogy milyen jól sikerült nem csak a kényeztetés, hanem a masszázs rész is, mert, dacára a Bp.-i forgalmi káosznak, illetve a paraszt sofőröknek, nem érdekelt semmim, szinte Zen-ben voltam egész úton. Remélem fogadni fog Barbi legközelebb is, de akkor hosszabb időre megyek, hogy a masszázsból is adjak vissza egy kicsit. Köszönöm az élményt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-11 02:10:49
dortmund2015: igazad van, valahogy kimaradt. Az összesimulás és beszélgetés előtt, egy kisi olajos cicis csúszkát követően szájjal lettem kényeztetve majd kézzel kivégezve.
Köszi az észrevételt.

2023-11-10 18:23:38
Nem maradt ki az első kényeztetésed leírása?

2023-11-10 15:25:15
Akkor most megtapasztaltad, mi is az a Barbi varázs, és jól is írtad le. A felismerés, hogy legközelebb több időre menj nagyon helytálló.

2023-11-10 05:46:38
Ez már élmény a javából! Gratulálok! :)
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-27) : Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette

(2023-12-30) : Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben,

(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

felejthetetlen: 18db
(2024-05-11) : Hátamra feküdtem, finoman végig csókolgatta testemet, majd a célhoz érve elkezdte franciáját. Nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta.

(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

nagyon jó: 10db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 13db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette