Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-02 17:02:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Bohém2😘

Megleptél!!!Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat és a címkét!🙏❤

Köszönöm a bizalmadat és a rám szánt idődet,hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig,amiből egy nagyszerű beszámoló született!💚
Köszönöm a velem eltöltött idő élményének megírását,jól esik olvasni és "újra"átélni!🧡
Örülök hogy találkoztunk,nagyon jól éreztem magam veled!🥰 Bízom egy ismétlésben😉

Milló csók és ölelésem addig is😉💋🤗

Ui:fantasztikus 42-dik beszámoló lett❤most már a beszámolóim elérték az életkorom😁csak remélni tudom hogy egy újabb beszire nem kell várnom egy évet🙏🙃😉

Beszámoló BARBI +36707349121 119759 erotikus masszázs

Bohém2 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
A képei és az elismerő beszámolói folytán került figyelmem középpontjába.Volt már próbálkozásom, de nem jöttünk össze. Mostanra viszont kölcsönösen megérett a megismerés kívánalma. Telefonon vettük fel a kapcsolatot és egy kis körüljárós beszélgetés végén rögzítettük a ma reggelt. Ezt követően ment a Vtr mit rövid időn belül vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos cím alapján a Gps pontosan oda vezet. Fehérvári út ikonikus helye. Parkolás a ház előtt szerencse kérdése. Nekem sikerült, de erre időt kell hagyni. A környék díjmentes. Villamos szinte a ház előtt áll meg, így az is tökéletes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép nagy, magas háztömb rengeteg lakással. Viszonylag új épület együttes. Barbi az egyik legmagasabban lévő lakásban búvik meg. Tisztaság, rend ahogy belépek a házba. Dupla, modern suhanó liftek és kamera. A lakás egy kis ékszer. Rend és tisztaság. Diszkrét világítás, halk relakszáló zene. Kuckóban kuckó egy nagy francia ággyal. Fürdő tipi topi egy aranyos káddal és mindennel felszerelve. A helyszín tökéletes.'
BARBI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Arcos képpel hirdet, de ennek ellenére volt bennem egy kis drukk mi a beléptem után szinte azonnal elmúlt. Zöld testresimuló rövid ruha, színben is hozzá illő magassarkú és elbűvölő mosoly. Pompázatos látvány fogadott. Haja copfba fonva, mi kislányos tekintetet kölcsönzött arcának. Smink nem nagyon volt csak szemeit keretezte fekete kihúzó és ajkán egy szájfény. Mosolyra nyíló szájában gyöngyfogak villództak.Alakja mondhatnám hibátlan. Cicik tökéletesek. Bimbók hetykén szúrják a levegőt. Popsi tökéletes formáj kemény. Szép combok és vádlik vékony bokával. Bőre illatos, finom tapintású. Mozgása kecses, hívogató.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119759 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119759 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-02 21:19:40 erotikus masszázs 1197595. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-02 21:19:40 erotikus masszázs 1197596. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-11-02 21:19:40 erotikus masszázs 119759
Erotikus masszázs
Beléptemkor puszi és bemutatkozás. Cipő le és beljebb lépünk. Valahogy nagyon közel kerültünk egymáshoz. Beszippantottam illatát, egymás szemébe néztünk és szánk összetapadt. Nyelve nyelvemmel viaskodott. Nem volt tolakodó inkább kutakodó, kedveskedő.
Ekkor már tudtam, hogy ha massz tudománÿáról is be szeretnék számolni, akkor újra jönnöm kell, mert ma az nem lesz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Az antrét már ismertettem.
Csókszünetben még egy lépést beljebb és innivalóval kínál. Fölsorolja a választékot. Kávét és sima vizet kérek. Hellyel kínál. A kis asztal melletti székre ülök, de tekintetem követi. Kávét készíti. Háttal áll nekem. Teste piciket mozog ahogy tesz vesz. Kerek popsija csak ingerli szemem. Föl is pattanok és átölelem hátulról. Csókolom nyakát vállát, markolom popsiját és előlről is megsimítom. Megperdül és valódi csóók. Közben a kávéfőző is tette dolgát így asztalhoz ültünk.
Egy szürcsölés és ölembe ültettem. Combjait simogatva folytattuk. Barbi tovább lépett és szemből ült ölembe. Ágyékunk összepréselödött. Ingemet gombolta én ruháját huzkodtam fölfelé. Mindketten sikerrel jártunk. Ruhák a kis kanapéra. Következett a trikóm ill. a cicifix. Ezek is követték az előzőket a kanapéra. A mellek pompázatosak. Így vagyunk és faljuk egymást összesimulva. Vibrál körülöttünk minden. Fölállunk és az alsó fertájon található textilek is a kanapén kötnek ki.
Ekkór türcsit kapok és irány a vizes blokk. Itt gyorsan végzek és végre az ágyra keveredünk. Végig csókolgatva kerül egyre lejebb. Kezei simogatnak, cirógatnak míg nem egyik a tarsolyt veszi kezelésbe. Közbe szája, nyelve mellemet ingerli. Lompi már szinte kiabál, hé én is itt vagyok! Érzékeli és kezével finoman érinti. Egy két húzogatás és szájának meleg leheletét érzékelem. Szinte semmi perc alatt elnyeli. Csak tátogok mint partra vetett hal és fohászkodom kitartás barátom! Nem siet,1 ki akarja élvezni Ő is, úgy érzem és fölcsúszik egy csóókra. Bimbók végigkaristolják testem és még köröz is egyet mielőt nyelve keresni kezdené enyémet.
Vissza indul és csuszka. Őrjítő a mozgása a halk nyögdécselése. Nem is bírom soká és hátára fordítom. Átlósan vagyunk a nagy ágyon. Csóók után ciciket üdvözlöm újfent. Hálás hangok adják tudtomra örömét. Lassan tovább lapos has csodás combok és csak körözök kézzel szájjal kelyhe körül. Mocorog és érzem kívánja már az érintést. Finoman érintem nyelvemmel. Csípeje már emelkedik és kínálja magát. Nedve már rendesen termelődik. Érzékelem élvezkedését. Hangja folyamatos. Hol fölnyomja magát számra, hol kézzel lábbal húzza fejem puncijába. Két ujjam is követi nyelvem. Ujjaim csak tartom és Barbi mozog rajta miközben szorgalmas kisdiákhoz méltón nyelvelem csiklóját. Eredmény úgy éreztem többszörös is van, de hogy élvezte az biztos. Ismétlés a tudás anyja így ezt ismételgettük.
Ezután Barbi következett. Egy valóságos "bosszúhadjárat vette kezdetét. Lompit teljesen kisajátította. Ha a szájában volt keze a golyszikat abajgatta, másik a mellemet morzsolta. Vákum is működött miközben jobbra balra dobálta szájában.
Én egy másik dimenzióban jártam, de hallottam, ahogy suttogja most kivégezlek. Mindent bevetett. Hol mellei suhantak testemen egy odadobott pusz kíséretében, majd szájában veszek el. Mikor fölemeli fejét keze dolgozik ezerrel lompin. Összerándulok és szabad út a fiataloknak. Szaggatottan lövelem ki magamból örökítő anyagom ,mi visszahullik. Gravitáció vagy ennyire ragaszkodnak hozzám?
Barbi hozzám bújik puszil simogat míg magamhoz térek, lenyugszom.
Ezután akkurátusan megtisztogat. Mivel nézem megkérdezi: jó lesz? Tökéletes válaszolom.
Innivaló, én közelebb vagyok és kilépek a poharakért. Mindketten jót kortyolúnk. Ő belém bújik és így beszélgetünk, miközben simogat puszilgat folyamatosan. Tág határok között őszinte eszmecsere. Tökéletes befejezése a randinknak.
Öltözés, csóókok, vigyáz magadra és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt az ismert rezsihozzájárulás rendezése'.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az első pillanatban éreztem a szimpátiát,a kölcsönös szimpátiát. Ez meg is határozta randink irányát, sikerét. Nem volt erőltetettség csak őszinte odaadás. A barátnő feeling végig kísérte együttlétünket.
Kőszönöm a rám fordított idődet, legyenek szép napjaid!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-08 12:36:15
Köszönöm a szavazatokat, az értékeléseket!

BARBInak külön a reagot, mi nagyon jól esett!

2023-11-08 01:34:31
Kedves Barbi, ennyi a minimum. 😘

2023-11-07 21:55:42
@Grizzlymedve
@tudatos
@Ván-dor
@Kékszalag
@dgab
@Perfekt
@Sagapo
@vivalanocse1
@Smagus
Köszönöm a reagálásotokat és a sorokban rejlő dicséretett🥰😘

2023-11-05 12:04:57
Ez egy fantasztikus randi lehetett. Köszönjük szépen, hogy megírted!

2023-11-05 11:32:07
Elhajítom kalapom!
Újraértelmezted magad,
Itt a vége fuss el véle!
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

(2023-11-11) : Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.

(2023-06-15) : Barbi azonban résen volt és miútán a hasamra fordultam nagyon kellemes és de mégis hathatós közepesen erős masszázsban részesitett. Annak ellenére hogy a masszázs immárom teljesen erotika és mindenféle benyúlás mentes volt, nekem különösen a fenekem masszirozása, okozott némi nosztalgiát az előző órá eseményei iránt.

felejthetetlen: 15db
(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

(2023-10-23) : Hason fekve átmasszírozott a vádlimtól a nyakamig. Olyannyira jólesett érintése, hogy átadtam magam teljesen a masszázs által okozott örömöknek, és ellazultan élveztem, ahogy határozott mozdulatokkal tevékenykedik elsatnyult izmaimon

nagyon jó: 14db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-05-01) : Közös megegyezéssel már egyformára vagyunk "vetkőzve", lassú kábulatban figyelem ahogy kezei bejárják egész testemet, majd fülébe súgom, hogy néhány percig csak leheletfinoman ujjainak szinte virtuális érintésével kényeztesse már ágaskodó játékszerét.

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

: 10db
(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette

(2023-03-29) : Bokától haladt felfelé,egészen a nyakamig jól átgyúrt. Elmondása szerint nem"profi"masszőz, de nagyon jól csinálta. Érezhető volt az erőssége, de nem elviselhetetlen, minden mozdulatában benne volt a szívből jövő adni akarása!!! Szívesen és szívből masszíroz, kényszert egyáltalán nem érezni rajta.