Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-23 00:23:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága tudatos!🥰

Köszönöm a bizalmadat és a rám szánt idődet,hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig, amiből egy remek beszámoló született! ✅
Köszönöm a velem töltött élmény megírását,amiből számomra kiderült az elégedettséged,hogy jól érezted magad nálam/velem,ami részemről sem volt ez másképp!❤
Örülök hogy megismerhetelek!Egy régi "álmom" vált valóra,és örültem hogy a megérzésem nem csalt😉Számomra ilyen egy tökéletes vendég,mint amilyet személyedben megismertem!❤

Várlak vissza legközelebb is 😉

Millió csók és ölelésem!
Barbi💋😘🤗

Beszámoló BARBI +36707349121 119650 erotikus masszázs

tudatos a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az úgy kezdődött, hogy kaptam Admintól egy üzenetet, amitől egyből görcsbe rándult a gyomrom. Jó kezdet, ugye? :) "Mi a fenét követtem el már megint?" - tettem fel magamban a kérdést... De az üzenetben az állt, hogy Barbi nekem adta a napi tombolajegyét. Ez nagy meglepetés volt számomra, viszont úgy véltem,  valahol homokszem került a  gépezetbe.  Másnap billentyűzetet ragadtam, és írtam pár sort Barbinak, melyben biztosítottam arról, hogy adminisztratív tévedés miatt eltévedt tombolajegyét készséggel és becsülettel továbbítom jogos tulajdonosának, aki biztosan jobban megérdemli nálam. Barbi gyors válaszában megírta, hogy semmiféle tévedés nem történt, azt a tombolát nekem szánta. Bár még nem volt szerencsénk találkozni, de emlékszik, volt egy számára kedves bejegyzésem a csevegőjébe, és hálája jeléül  küldi a tombolát.
Nekem igazán jólesett ez a páratlan kedvesség, és eszembe jutott a Casablanca című film zárómondata. Néhány nap múlva bátorkodtam felhívni, keresztnevemen illedelmesen bemutatkozva érdeklődtem, elkezdtünk egyeztetni, amit még aznap este üzenetben folytattunk, véglegesítve a randi időpontját. Két napot kellett még várnom a találkozóig. Izgatott várakozással telt az a két nap.
Meg kell jegyezzem, Barbi telefonon szóban, valamint írásban is ugyanolyan kedvesen, szépen, udvariasan kommunikál, mint az oldalon. Öröm volt hallani a hangját,  öröm volt olvasni sorait. Akkora öröm, hogy bár konkrétan nem kérte, de a randi napján délelőtt küldtem egy megerősítő üzenetet, amire perceken belül jött a kedves válasz... majd 1-2 órával később egy másik, ami a csevegésben is közhírré tétetett szomorú tényt tartalmazta, mely szerint aznap se meleg víz, se fűtött szoba... Egy óra alatt néhány üzenetváltással megtaláltuk az újabb időpontot, és bíztam benne, hogy immár elhárult minden akadály az elől, hogy megismerhessem Őt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Barbi lakása számunkra ismerős környéken található. A térképen a jelzést úgy helyezte el, hogy iránymutatónak jó legyen, de a diszkréció se sérüljön. A parkolásért nem kell fizetni, feltéve ha találsz üres helyet. Érdemes 2-300 méterrel arrébb megállni, én az uszodát, vagy az Albert utcai házak közötti parkolást preferálom, de szerencsevadászok és időmilliomosok próbálkozhatnak közelebb is.
Tömeggel közlekedve busz és villamos egyaránt rendelkezésre áll.
Barbihoz a bejutás az általánosan megszokott módon, a kapu előtti telefonhívás során kapott kóddal és útmutatással történt. Eltévedni lehetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A liftből a megadott emeleten kilépve könnyen az ajtó elé jutottam, mely két koppintásra nyílt. Egy nagyon otthonosan berendezett kis lakásba léptem. A berendezés a házigazda jó ízlését tükrözi.  Kis nappali a konyhával egy légtérben,  évszaknak megfelelő dekoráció mindenhol,  kedves plüssfigurákkal. Az első találkozás alkalmával a kanapén ülve beszélgettünk, ismerkedtünk. VIP vendégként éreztem magam, de érzésem szerint Barbi mindenkit ekkora kedvességgel és őszinte barátsággal fogad. Kínált többféle innivalóval, kávéval, sütivel. Amikor eljött a tisztálkodás ideje, a ruháimat a kanapéra dobáltam le, noha vendéglátóm szobainast, vállfát is felkínált. A fürdő innen nyílik,  kádban lehet zuhanyozni, a második alkalommal figyelmetlenül sikerült is kipancsolnom, itt fokozott óvatosság szükségeltetik. Száraz kilépő, illatos törölköző, bőséges tusfürdő választék, jóízű szájvíz  eldobható kis pohárral - ezeket nem is kell részleteznem, minden rendelkezésre áll. A hálófülke a nappaliból közelíthető meg. Odabent egy normál méretű matracos franciaágy, amelyen frissen húzott illatos lepedő, és kis párna, szintén friss, illatos törölközővel betekerve. Halk, lágy zene hangja és illatgyertya fénye járta be a kis kuckót. Habár sötét nem volt sehol, Barbi kérésemre később egy kis természetes fényt is varázsolt. A lakásban minden vadonatújnak vagy felújítottnak hatott, és mindenhol patyolat tisztaság uralkodik.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nincs olyan nő, akiben ne lehetne megtalálni a szépet.
De amikor beléptem a lakásba, szó szerint elakadt a szavam. Zavaromban talán még bemutatkozni is elfelejtettem, legalábbis azok a pillanatok kiestek az emlékezetemből, csak arra emlékszem, hogy állok és bámulok. Azt sem tudom, mit bámultam, talán az arcát, és a szűk, elöl cipzáros miniruha által kiemelt dekoltázsát.  A mélyen dekoltált szűk miniruhához fekete "fehér"neműt és combfixet és fekete magassarkú szandált viselt.
Elkövettem azt a hibát, hogy nem készültem fel, nem olvastam át újra a beszámolóit. Hiába írták már le negyvenszer előttem, hogy Barbi gyönyörűséges, mégis szinte meglepetésként ért, hogy mennyire tökéletes külsővel bír. Sok 20-as, 30-as hölgy összetenné a két kezét ilyen feszességért,  sok férfitársam hálát adna a magasságosnak ilyen párért. Ha írnám a szokásos kliséket, hogy "nem kell félni a kitakarástól", meg "szebb, mint a képeken" az távolról sem adná vissza azt az élményt,  amit Barbi személyesen nyújt a látványával, a társaságával, a mosolyával, illatával, hibátlan bőrével, kedvességével, odaadásával.
Hosszú szökésbarna haja ottjártamkor be volt fonva, ami még fiatalosabbá tette bájos arcát. Szempárja zöldeskék, sminket alig használt, szinte semmit, csak a szempillái voltak kifestve. Fogsora szép, tiszta, ápolt, mint ahogy maga összességében is egy  rendkívül ápolt és igényes hölgy.
Ott van az a bizonyos szám, bármennyire is ellenőrzött, hiszi a piszi.  Barbi egyszerűen kortalan, de még abból is simán letagadhatna 10 évet. Sir Isaac Newton pedig vonja vissza elméletét, Barbi almái nem esnek sehova, stabilan állnak a helyükön, rájuk egyáltalán nem hat a gravitáció!
A jó genetika, sok-sok sport, és a csillagok szerencsés együttállása szükséges ehhez nyilván.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119650 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 119650 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-10-24 10:18:33 erotikus masszázs 1196505. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-10-24 10:18:33 erotikus masszázs 1196506. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-10-24 10:18:33 erotikus masszázs 119650
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Volt masszázs, a kényeztetések között valahol félúton. Hason fekve átmasszírozott a vádlimtól a nyakamig. Olyannyira jólesett érintése, hogy átadtam magam teljesen a masszázs által okozott örömöknek, és ellazultan élveztem, ahogy határozott mozdulatokkal tevékenykedik elsatnyult izmaimon. A masszázst szakszerűbbnek ítélem az ilyen esetekben elvárhatónál, bár elmondása szerint végzettsége nincs erről, de biztosan sokat gyakorolta, mozdulatai szakavatottnak tűntek. A fenekemnél többet időzött a vártnál, tagadhatatlanul tetszett ez mindkettőnknek.:)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ahogy ölelkezés közben elkezdtem Őt kibontani a kis ruhácskából, már elcsattantak az első csókok. Először találkoztunk személyesen, de mintha egy rég nem látott barátnőmhöz ugrottam volna át feleleveníteni az emlékeket. A nappali tükre előtt már pőrén álltunk, aztán már csak én álltam, a kicsi én csak kezdett álldogálni, Barbi pedig guggolt. Felettébb izgató volt ez nekem, de közös megegyezés alapján indultunk a hálóba, ahol folytattuk az erotikát. Itt mikor ki került alulra és felülre, végül úgy tűnt erekció ügyében mostanában nem vagyok a legjobb formában, ezért a "kapni jó, de adni még jobb" elv vezérelt. Magamhoz ragadva a kezdeményezést, partnerem visszajelzéseit figyelve nyelvemmel segítettem a gyönyör felé. Ezeket a visszajelzéseket egyszerűen nem lehetett figyelmen kívül hagyni, egyre erőteljesebben volt érezhető nedvessége, hallható a hangja,  biztatott minden lehetséges módon, míg végül térdelve, hol a falnak támaszkodva, hol az ágytámlát erőteljesen markolva élvezte a helyzetet a legjobban. A csípőjébe kapaszkodva húztam magam a lábai közé, fantasztikus volt, észre sem vettem hogy a nyakam szinte begörcsölt, nem akartam az élvezetét megtörni, de legközelebb dupla párnát teszek a fejem alá.
Ha csak ennyi történt volna aznap, máris jelentkeznék visszajárósnak. De egy kis pihenés, majd a masszázs után újra Barbi kedveskedett. Kézzel és szájjal felváltva sikerült életet lehelnie belém, kitartását siker koronázta, robbanásom a nappali tükre előtt történt, kebleit összemaszatolva.
Törölközést követően még visszafeküdtünk negyed órára a hálószobába, bár az időt csak én tartottam számon, vendéglátóm folyamatosan igyekezett elterelni a figyelmemet az óráról.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon mindent korrektül feltüntetett, a rózsaszálak is nyilvánosak. Extrák nincsenek.
Előre bekészített borítékban, mint elsőáldozó, előre szerettem volna átadni, de   Barbi javaslatára utólag történt,  az asztalon  lévő váza alá csúsztatva.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Huhh... az egész történet számomra hollywoodi meseként indult. Aztán olyan fogadtatásban részesültem, mintha régi ismerősök lennénk, ennyi simogatást, ölelést, barátnős csókot régen kaptam. Na és a figyelmes bókok...  dicsérte az öltözékem, illatom, a fenekem, rengeteget kedveskedett szavakkal kifejezve is. Nagyon csinos, kedves, közvetlen, természetes NŐ. Rendkívüli tiszteletre- és elismerésre méltó módon viseltetett irántam, amit remélem, valamelyest sikerült viszonoznom.
Humphrey Bogart filmvásznon elhangzott szavaival ballagtam hazafelé:
" ... I think, this is the beginning of a beautiful friendship.”

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-01 21:42:26
Drága Barbi!
Köszönöm szívet-lelket melengető soraidat!
Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettelek, nagy öröm számomra, hogy jól érezted magad Te is!
Külön örömmel tölt el, hogy a fenti kis szösszenet arról a felejthetetlen két óráról pontosan a nevezetes napon jelent meg.😘
Egészen biztosan látjuk még egymást.
Ölellek! ❤️😘
.
Fiúk, köszi a szavazást, a hozzászólásokat!

2023-10-30 15:01:38
Ejha, ez aztán a vendégközpontúság legjava!
És micsoda reagot írt BARBI - nekem pedig ez ez "év hirdetői reagja"! Fantasztikus!
És még egyszer gratula Tudatos kollégának is! 😊

2023-10-30 09:17:43
@Bohém2
@teasealady
@Linear
@Kispisti
@Perfekt
Köszönöm a hozzászólásaitokat🥰igazán megtisztelő!
@Ván-dor drága😘
Azt hiszem hogy a hónap reagja lett(nekem mindenképpen)a hozzászólásod utolsó mondata❤Várom hogy megad magadnak azt a tartozást😉

2023-10-25 20:29:45
Már az egyeztetésben leírtak sejtetni engedték a továbbiakban kiváló minőségű tartalom az kötelező

2023-10-25 08:41:05
Nagyszerűen megirt beszámoló egy - kissé kalandosan létrejött - találkozóról egy nem mindennapi leánnyal. Jól visszaadja Barbi megkapó környezetét, kedvességét, gondoskodását, auráját amelyek valóban felejthetetlenné teszik. Tartozom magamnak egy látogatással.
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

(2023-11-11) : Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.

(2023-11-02) : Beszippantottam illatát, egymás szemébe néztünk és szánk összetapadt. Nyelve nyelvemmel viaskodott. Nem volt tolakodó inkább kutakodó, kedveskedő.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

(2023-07-11) : Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett.

nagyon jó: 14db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-05-01) : Közös megegyezéssel már egyformára vagyunk "vetkőzve", lassú kábulatban figyelem ahogy kezei bejárják egész testemet, majd fülébe súgom, hogy néhány percig csak leheletfinoman ujjainak szinte virtuális érintésével kényeztesse már ágaskodó játékszerét.

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

: 10db
(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette

(2023-03-29) : Bokától haladt felfelé,egészen a nyakamig jól átgyúrt. Elmondása szerint nem"profi"masszőz, de nagyon jól csinálta. Érezhető volt az erőssége, de nem elviselhetetlen, minden mozdulatában benne volt a szívből jövő adni akarása!!! Szívesen és szívből masszíroz, kényszert egyáltalán nem érezni rajta.