Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-11 08:32:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves bádszpencer!

Köszönöm a bizalmat és a rám szánt időt, hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig, amiből egy remek beszámoló született! ✅
Köszönöm a velem töltött élmény megírását, amiben azt hiszem minden benne van! ❤️
Várlak sok szeretettel legközelebb is!😉

Szép napot Neked!🌞🤗

Beszámoló BARBI +36707349121 118633 erotikus masszázs

bádszpencer a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirdetést itt láttam, telefonon hívtam délelőtt, nem vette fel de visszahívott, aznap 18.00-ra beszéltük meg a találkát. Sms-ben küldte a címet. Magyarul minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, mint szinte mindig, várost ismerem, gps-re nem volt szükségem. Parkolással nincs gond, még ha nem is közvetlen a ház előtt tud megállni az ember, azt gondolom, hogy néhány tíz vagy száz méter gyaloglást mindenki kibír. BKV van, villamos tuti, a többi járatot nem ismerem, de nem a került egy eldugott pontjáról beszélünk, úgyhogy ez nem lehet gond, mármint a megközelítés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház (én annak nevezem a 15 évesnél nem öregebbet is), ennek megfelelően modern, úgy kívül, mint belül. Lakás kicsi, de annak a célnak, amiért mentem, teljesen megfelel, modern berendezés, takaros, tiszta, rend, semmi kifogásolnivaló nincs benne, túlragozhatnám, de nincs értelme. Fürdő szintén ok., több tusfürdő, dezodor, szájvíz, kád, kád előtt kilépő, azaz tip-top ez is.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljes mértékben megfelel, arckitakarástól nem kell félni, csinos hölgy, az alakja olyan, mint a fotókon, szerintem nagyon renben van. Ruhában fogadott, de hogy pontosan miben, arra nem emlékszem, nem is szokott érdekelni, fontosabb, hogy a későbbiek folyamán lekerüljön róla (lekerült). Tusolás után már melltartó-bugyi kombinációban várt.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 118633 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 118633 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-07-11 12:42:12 erotikus masszázs 1186335. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-07-11 12:42:12 erotikus masszázs 1186336. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-07-11 12:42:12 erotikus masszázs 118633
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
Hatékonyság:
5
Fürdés után hasra feküdtem az ágyon, így kezdődött a masszázs. Elég homályosan emlékszem, mert Barbi nagyon jó beszélgetőpartner és gyakorlatilag a teljes masszázzsal töltött időt elbeszélgettük (miközben masszírozott persze). Az biztos, hogy lábtól indult felfelé, ennek megfelelően a fejemnél fejezte be, én közepes erősségűnek mondanám, mindenképpen jólesett. Visszatérve a beszélgetésre: nem dumál túl sokat feleslegesen, nem locsi-fecsi stílus, nem vihog a saját viccein, olyan józan paraszti ésszel megáldott hölgy benyomását keltette. Persze nem magfizikáról beszélgettünk (lehet, hogy ő hozzá tudott volna szólni, én nem nagyon) de több dologban hasonló a világlátásunk. Szóval így telt a masszázs, itt még nem volt erotika, max. a legvégén 1-2 finom benyúlás.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Az időt nem néztem, de kb. 35 perc után jött el a fordulás ideje. Ekkor azt mondta, hogy hozzám öltözik, (sajnos lemaradt a k betű az elejéről), azaz levette a melltartót és a bugyikát is. Külön öröm volt számomra, hogy ezt magától tette, nem kellett kérni, vagy mint néhány másik esetben, szinte könyörögni, azokról az esetekről nem is beszélve, amikor marad minden. Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett. Egy kicsit én is foglaltoskodtam vele, bár ezt inkább a magam szórakoztatására tettem, máskor is írtam már, nem hiszek benne, hogy egy elsőre látott pasival - akár szimpatikus, akár nem - hatalmas orgazmusokat tudna átélni, pláne, hogy mondjuk aznap én vagyok mondjuk a harmadik-negyedik vendég. Szóval kicsit nyalakodtam ugyan, - puncija teljesen borotvált, gyönyörű és finom - de aztán Barbié volt megint a főszerep, ismét kézzel és szájjal vegyesen kényeztetett, a vég azt hiszem éppen a kezében ért. A franciája nagyon jó, az eddig meglátogatott hölgyek közül ez volt a legjobb. Nem pornós, hanem érzéki, talán pont ezért.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom, hogy nála van e külön extra, nekem egy jó masszázs után egy kellemes levezetés egy finom franciával már extrának számít. Ezt megkaptam. Az elszámolásra az elején rákérdeztem, azt mondta, ráér a végén, de inkább előre letettem az asztalra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Barbinál minden dolog pozitív, ami nekem fontos egy ilyen szeánsz alkalmával: egyedül fogad, igényes lakás, magától lekerül a ruha, értelmes beszélgetés, nagyon finom francia, így mondhatom, csillagos ötös az egész. Nincs mit hozzáfűznöm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 21:36:21
Tetszett az írás és jó a reagálás is.

2023-07-12 06:50:18
Lényegre törő leirás, minden fontos információ benne van, semmi nincs túlragozva. A vele töltött idő hangulatáról szerintem többet lehetne irni -bár ez személyes véleményem - az is sokat ad hozzá Barbitól kapott élményhez.
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

(2023-11-11) : Jólesett minden érintése, lentről haladt fölfelé, szerintem krémet használt hozzá, bár nem vagyok benne teljesen biztos. A masszázs közben végig jót beszélgettünk, szóval nem emlékszem pontosan a részletekre, de a szakszerűség érezhető volt. Közepes erősséggel csinálta, incselkedés itt már nem volt, hiszen a levezetésen már túl voltunk.

(2023-11-02) : Beszippantottam illatát, egymás szemébe néztünk és szánk összetapadt. Nyelve nyelvemmel viaskodott. Nem volt tolakodó inkább kutakodó, kedveskedő.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

(2023-10-23) : Hason fekve átmasszírozott a vádlimtól a nyakamig. Olyannyira jólesett érintése, hogy átadtam magam teljesen a masszázs által okozott örömöknek, és ellazultan élveztem, ahogy határozott mozdulatokkal tevékenykedik elsatnyult izmaimon

nagyon jó: 14db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-05-01) : Közös megegyezéssel már egyformára vagyunk "vetkőzve", lassú kábulatban figyelem ahogy kezei bejárják egész testemet, majd fülébe súgom, hogy néhány percig csak leheletfinoman ujjainak szinte virtuális érintésével kényeztesse már ágaskodó játékszerét.

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

: 10db
(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette

(2023-03-29) : Bokától haladt felfelé,egészen a nyakamig jól átgyúrt. Elmondása szerint nem"profi"masszőz, de nagyon jól csinálta. Érezhető volt az erőssége, de nem elviselhetetlen, minden mozdulatában benne volt a szívből jövő adni akarása!!! Szívesen és szívből masszíroz, kényszert egyáltalán nem érezni rajta.