Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BAMBI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-15 23:40:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BAMBI +36303997293 119296 erotikus masszázs

TiborX a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg BAMBI hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonos kisasszonnyal tudtam beszélni, így vele egyeztettem. Elmondta a lehetőségeket és bár az időpont amit kértem nem volt jó, sikerült kicsit módosítani, hogy megfelelő legyen. A randevú napján reggel sms-ben meg kellett erősítenem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A környéken fizetős a parkolás, de bőven volt parkolóhely, így nem jelentett gondot, egy sarkon belül sikerült megállnom. Érkezéskor újra telefon, ekkor kaptam meg az emelet és ajtó számát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta, a szobában masszázspad és egy kanapé is van, valamint szobainas és minden mi szem szájnak ingere...:) Tényleg, még cukorka is volt. A fürdőszoba is rendben van, tiszta, 6-7 tusfürdőből lehet választani, van szájvíz is (bár csók lehetőség nincs, ahogy Bambi mondta, testnedvek nem cserélődnek...)
BAMBI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Csinos világos ruhában fogadott, alatta fehérnemű. Nagyon jó alakja van, formás és kemény popsi, a mellek tökéletesek, mintha szobrász formázta volna őket, de természetesek. Arca kifejezetten szép, nekem a szeme különösen tetszett, sokat mosolyog, végtelenül kedves.
1. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 119296 erotikus masszázs
3. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 119296 erotikus masszázs4. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-09-16 18:37:40 erotikus masszázs 1192965. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-09-16 18:37:40 erotikus masszázs 1192966. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-09-16 18:37:40 erotikus masszázs 119296
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Először átbeszéltük a lehetőségeket, mivel telefonon nem vele beszéltem és szerettem volna mindent tisztázni. A lényeg, hogy testnedvek cseréjére ne kerüljön sor, illetve a bugyival takart rész nem érinthető. Ez nekem teljesen rendben volt, erre számítottam. Elmentem fürdeni, majd visszatérve felfeküdtem a masszázspadra. A masszázst fehérneműben végezte, először kikérdezett arról, hogy van-e fájó pontom, majd a hátammal kezdte a masszírozást. Teljesen szakszerűnek éreztem a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesnek is. Kicsit beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőpartner. Aztán haladt lefelé, a lábak masszírozásánál már voltak lágyabb, enyhén bizsergető mozdulatok. Tulajdonképpen nagyon apró lépésekkel lettek mindig egy icipicit erotikusabbak a mozdulatai. Nem volt semmi direkt mozdulat, csak egy kis apró érintés vagy lágy simítás itt-ott, majdhogynem véletlenül. Aztán egyszercsak a fülembe súgta, hogy megfordulhatok.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Fordulás után levette a melltartót és előbukkantak csodálatosan szép mellei. Lágyan simogatni kezdett, olajat csepegtetett a szerszámra, és lágy mozdulatokkal kényeztetett. Én közben elértem és a popsit simogattam, vagy a melleket. Sokszor fenntartotta a szemkontaktust, ez külön fokozta az élvezetet. Kézmozdulatai változatosak voltak, hol erősebben, hol lágyabban, erre simított, vagy arra csavart egyet. Aztán kis idő után ajkait is bevetette. Ez is nagyon változatos volt, hol a nyelvével járt táncot az érzékeny pontokon, hol teljesen a szájába vett. Őrjítően fokozta a hatást azzal, hogy gyakran nézett a szemembe. Úgy láttam, hogy ő is élvezi. Foglalkozott a zacsival is, ez külön élmény volt. Eleinte a pad mellett állt, aztán egy idő után felmászott a padra és a lábaim közé telepedett. Itt is folytatta a kényeztetést, hol kézzel, hol puha ajkaival. Hosszabb ideig a határon tartott, néha picit visszavett az ingerből, elhúzva az élvezeteket. Aztán egy ponton már nem bírtam tovább, és a kezei között hatalmasat robbantam. Kedvesen letörölgetett. És a végén még egy rövid talpmasszázst is kaptam!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákról, az elszámolás utólagos volt, és pontosan megfelelt az előzetesen megbeszélteknek.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy csodálatos lányt ismertem meg, akinek a vérében van az erotika. Gyönyörű, vonzó nő, és úgy ért a kényeztetéshez, mint nagyon kevesen. Boldog vagyok, hogy megismerhettem, és egész biztosan visszajárós vendég leszek nála.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BAMBI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-25 13:10:37
Még így, 6 hónap elteltével is nagyon hasznos, köszönöm.

2023-09-17 17:29:06
Jó kis összefoglaló lett ez a mű. Lényegében minden fontosabb információt megtudtuk belőle.
Mutasd mindet

FunkciókBAMBI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2022-11-09) : De itt jött az első meglepetés, erősséget tekintve közepesnek mondanám, de a szakszerűséget illetően, kiemelkedő. Talptól felfelé indul, bár többször visszatér ugyanazokra a testrészekre. Egyértelműen masszázs, semmi "vétlen" nyúlkálás.

(2022-10-15) : Bambi alkatilag őzike, technikailag MŰVÉSZNŐ! Maga a csoda, varázslat. Hosszasan játszik két kézzel az eszközön, és az utolsó előtti pillanatban lejjebb tekeri a lángot. Spannolás a végsőkig. Felhúz, visszavesz. Sokáig, őrületesen. Végül persze eredmény is van. Méghozzá emlékezetes.

nagyon jó: 2db
(2023-01-23) : Teátrálisan csorgatta az egyik kezéből a másikba mielőtt rám tette volna. Tenyeréből, ami mellé folyt az a combomon csorgott végig. Végül az egész az ágyékomon landolt. Térdemtől a köldökömig síkos voltam. Ezt a részt masszírozta át, de olyan érzékien jó technikával, hogy az óta is belebizsergek, ha rá gondolok.

(2022-11-12) : A sarkamtól kezdve tényleg a fejem búbjáig ( azt természetesen megkérdezte, hogy a fejemre is kiterjedhet-e áldásos tevékenysége) alaposan átmasszírozott. Nem átgyúrt, nem nem megdolgozott, hanem közepesen erős, inkább simogatós technikával minden izomrostomat és ezzel együtt a lelki világomat is felfrissítette.

: 3db
(2023-10-19) : Először is megsimogatta a vádlim, a lábfejem, a talpam... (én folyamat beszélek, de elakadt a szavam) Mint amikor a suttogó a lovakkal kezd kommunikálni és a ló vele szembenéz, megáll, és átadja magát.

(2023-09-07) : Puha ujjbegyeivel lágyan simogatta a fejbőrömet. Hajamat és a homlokomat is megcirógatta. A végén a tarkómat és a nyakamat nyomkodta át. Ha az elején mondja, hogy ez lenne a számomra a tervezett programja, akkor lehet, hogy nem lelkesedem volna érte.

(2022-10-21) : A masszázs kifejezetten lazító. Olyannyira, hogy szinte elalél a kedves vendég. A mozdulatok megnyugtatóak, a zene szintén relaxációs. Kezei pedig felforrósodnak, szinte perzselnek. Ez is a varázslat része.