Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

BAMBI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-07 17:25:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BAMBI +36303997293 119193 erotikus masszázs

bobinho a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg BAMBI hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
Egyeztetés
Kolléganőjével beszéltem nem vele. Ez nem lepett meg, előfordul az ilyen. Elmondta a programot és a hozzá tartozó virágszálakat. Végül a címet is megadta. Arra kért, ha odaérkeztem a ház elé, akkor hívjam fel őt ismételten és elmondja majd a bejutáshoz szükséges információkat. Így is volt, annyi változással, hogy amikor onnan hívtam, akkor hiába csöngött ki, nem vette fel. Nyugodt voltam és tovább próbálkoztam. Türelmesen vártam még pár percet. Aztán kis idő múlva visszahívott és onnan már simán ment minden.
Megközelítés
Kocsival a Bécsi út felől lehet megközelíteni a helyet. A villamos megállót elhagyva, egy hajtűkanyar jobbra és már is lehet leparkolni. Automata pont van a sarkon, oda visszasétáltam, megvettem a jegyet, mert jobb a békesség.
Helyszín
Nagyon praktikus és kényelmes a szobája Bambinak. Keleties hangulatot árasztó kiegészítőkkel díszített helyszín. Igazi spirituális találkahely.

Masszázs pad és krém színű ülőgarnitúra is van a szobában. A többi tárgyat inkább nem sorolom fel, mert napestig eltartana, annyi mindent bezsúfoltak oda. Lényeg, hogy stílusos és illik Bambihoz.

A fürdőszoba letisztultabb, szellősebb és a használhatóságra tervezetten volt berendezve. Patyolat tisztaság. Mindenütt. Üres járat nincs, mert akkor vagy mos, vagy takarít.

A szájvizes flakont látva kicsit megdobbant a szívem, hogy hátha a használója csókokban is részesülhet. Gargarizáltam is belőle, úgy ahogyan kell. Ez a rituálé azonban nem működött. Nem idézte meg a csók szellemét, az csak a fantáziám szüleménye maradt.
BAMBI külseje
A képek egy kreol bőrű, fekete hajú, gazella testű lányt mutatnak be. Nem csalódtam egy cseppet sem amikor megláttam őt. Bambi gyönyörű nő, de egy kicsit más stílusú, mint amilyet a képei közvetítenek. Élőben művészibb, érettebb, érzékibb, intellektuálisabb.

Világosabb szín jellemzi a bőrét, egy kisebb tetoválással találkoztam a csuklójánál. Kecsessége és mozdulatainak koordináltsága magával ragadó. A cicikéjéről már valaki itt ódákat zengett. Ezt igazolni tudom. Tökéletes formájú és tapintású. Csini és fincsi.

A köldök alatt védett övezet van. Hírnökök sem tettek említést és én magam sem szereztem semmilyen tapasztalatot arról hogy milyen, miféle. Kézzel fogható és hasznos információkat csak a fenekéről szereztem be. Azok valóban szemre tetszetős idomok. Jó volt megfogni a popsit, rámarkoltam jó párszor. Nem izmosan kemény, hanem olyan szépen kerekedő, közepesen kemény félgömbök.

Arca természetes vonásokkal teli, hosszúkás formájú. Barna szemei mindig mosolyogtak. Ahogyan a szája is. Haját lófarokba fogta. Ettől a karcsú nyaka és a vékony válla állandóan látható volt. Bambi egy átlag szexi nő, de mégis valamitől egy különleges jelenséggé vált számomra.
1. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 119193 erotikus masszázs
3. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 119193 erotikus masszázs4. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-09-08 09:40:29 erotikus masszázs 1191935. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-09-08 09:40:29 erotikus masszázs 1191936. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-09-08 09:40:29 erotikus masszázs 119193
Erotikus masszázs
Masszázs - a kérésemre – csak az erotikus események után következett be. Bambi programjában is az egyediségéről tett bizonyosságot. Nem azért, hogy a programot felcserélte, azt máshol is meg szokták tenni, hanem ahogyan kitalálta és kivitelezte nekem a masszázsát.

Egy fülledt, elnyújtott, erotikus akció után, amikor még csukott szemmel, elaléltan feküdtem a masszázspadon, annyira jól esett, hogy a fejemet masszírozni kezdte. Puha ujjbegyeivel lágyan simogatta a fejbőrömet. Hajamat és a homlokomat is megcirógatta. A végén a tarkómat és a nyakamat nyomkodta át. Ha az elején mondja, hogy ez lenne a számomra a tervezett programja, akkor lehet, hogy nem lelkesedem volna érte. Talán le is beszéltem volna róla. Utólag csak azt tudom mondani, hogy a legjobb választás volt. Pozitív érzésekkel töltött fel. Méltó lezárása volt a korábbi eseményeknek.
Levezetés
Bambi egy szűk, világos színű, mini ruhában fogadott. Alatta két részest viselt, amiből csak az egyiket, a melltartót sikerült leimádkozni róla. Másnak meddig lehet elmenni, azt nem tudom, de nekem csak ezt vette le. Csókolózást sem engedte. Puszikat és finom harapdálásokat viszont csinált, ami azért nagyon fel tudja húzni a vágyakkal teli férfit. Ezzel ő tisztában van és a tudását fel is használja erre. Az egész műsora egy hullámzó ritmusra épített erotikus varázslat. A vágyak ébredése után lassan cirkulálni kezd az izgalom, majd egy spirális örvénylés veszi kezdetét, aminek a fináléja a férfi beteljesülésével teljesedik ki. Ő nem csak úgy kiveri a farkat és/vagy leszop, hanem eleganciával és érzékiséggel fűszerezi meg.

Remélem érthetően definiáltam, ha nem akkor el kell menni Bambihoz és meg kell tapasztalni.

Lényegében tevékenysége Lin-gam elemekre alapul. Olajjal és sok kézi munkával valósítja meg. Száját és a melleit csak később veti be. Én úgy éreztem, hogy van benne koreográfia, főleg az elején. Ilyen például a színpadiasan kivitelezett olaj csepegtetés és a hímtag gyurmázása. Aztán a többi meg csak úgy jön magától. Improvizált. Figyelte a testi reakcióimat és azokra spontán reagált egy a gazdag eszköztárából előhúzott technikai elemmel. Tulajdonképpen semmi különöset nem csinált, nincs nehézségi fok, vagy mélytorok. Egyszerűen csak erotikus interakciót hozott létre, és az én rezgéseimre reagált. Tudatosan vagy ösztönből teszi, azt nem tudom, de nagyon ügyesen nyomatta. Érzékiségre rájátszik az biztos. Az orális játéka ennek megfelelően elég lágy. Finom mozdulatok és lágy nyelv munka. Erotikus vérpezsdítő táncot mutat be a nyelvével. Akkor, amikor már előtte úgy felhúzott a kezeivel, hogy szinte beledöglesz, csak történjen már valami több. És megteszi. Bekapja. Közben persze nem szívbajos. Úgy tartja a szemkontaktust, hogy pislogni sem kell neki. Őrületesen jól csinálta.

Ezeket cserélgeti, addig, ameddig fel nem robbansz a vágytól. Túl csordulni, csak a kezei között lehet, de azt jó hosszasan csinálja. Nem rohan el utána tisztálkodni, nem kapkod a takarítással. Addig ápolgat a tenyerével, ameddig jól esik. Ha a lepedő vagy a cicije olyan lett, nem aggódik miatta, majd a legvégén gondoskodik róla, hogy a rend és tisztaság helyreálljon.

Fejmasszázzsal fejeztük be a randit.
Elszámolás
Kategóriájának megfelelő méretű csokorral ajándékoztam meg a végén.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bambi jó volt. Amit csinált, azt tanári módon tette. Műfajában egyedi. Érzéssel, átéléssel, figyelemmel. Ez az amit nagyra értékelek. Korlátozások egy kicsi hiányérzetet okoztak, mert úgy begerjesztett, hogy legszívesebben én is örömet okoztam volna neki viszonzásképpen. Tevékenysége kellemes és teljes kielégülést okozott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BAMBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-26 21:50:09
Részletes, hangulatos beszámoló. Plusz pont, hogy a csokrot is megadtad.

2023-09-08 11:01:08
Jól megírt beszi, egy igen csak szemrevaló lánnyal töltött óráról. Kösz a megosztást.
Mutasd mindet

FunkciókBAMBI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-09-15) : A masszázst fehérneműben végezte, először kikérdezett arról, hogy van-e fájó pontom, majd a hátammal kezdte a masszírozást. Teljesen szakszerűnek éreztem a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesnek is. Kicsit beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőpartner.

(2022-11-09) : De itt jött az első meglepetés, erősséget tekintve közepesnek mondanám, de a szakszerűséget illetően, kiemelkedő. Talptól felfelé indul, bár többször visszatér ugyanazokra a testrészekre. Egyértelműen masszázs, semmi "vétlen" nyúlkálás.

(2022-10-15) : Bambi alkatilag őzike, technikailag MŰVÉSZNŐ! Maga a csoda, varázslat. Hosszasan játszik két kézzel az eszközön, és az utolsó előtti pillanatban lejjebb tekeri a lángot. Spannolás a végsőkig. Felhúz, visszavesz. Sokáig, őrületesen. Végül persze eredmény is van. Méghozzá emlékezetes.

nagyon jó: 2db
(2023-01-23) : Teátrálisan csorgatta az egyik kezéből a másikba mielőtt rám tette volna. Tenyeréből, ami mellé folyt az a combomon csorgott végig. Végül az egész az ágyékomon landolt. Térdemtől a köldökömig síkos voltam. Ezt a részt masszírozta át, de olyan érzékien jó technikával, hogy az óta is belebizsergek, ha rá gondolok.

(2022-11-12) : A sarkamtól kezdve tényleg a fejem búbjáig ( azt természetesen megkérdezte, hogy a fejemre is kiterjedhet-e áldásos tevékenysége) alaposan átmasszírozott. Nem átgyúrt, nem nem megdolgozott, hanem közepesen erős, inkább simogatós technikával minden izomrostomat és ezzel együtt a lelki világomat is felfrissítette.

: 2db
(2023-10-19) : Először is megsimogatta a vádlim, a lábfejem, a talpam... (én folyamat beszélek, de elakadt a szavam) Mint amikor a suttogó a lovakkal kezd kommunikálni és a ló vele szembenéz, megáll, és átadja magát.

(2022-10-21) : A masszázs kifejezetten lazító. Olyannyira, hogy szinte elalél a kedves vendég. A mozdulatok megnyugtatóak, a zene szintén relaxációs. Kezei pedig felforrósodnak, szinte perzselnek. Ez is a varázslat része.