Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Astrid  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Astrid

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-17 11:54:31



Majomcsapda szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Astrid +36302733854 122864 szexpartner

Majomcsapda a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Astrid hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Most éppen a másik oldalon hirdet. Telefonját maga kezeli, hívtam, és gyorsan meg is egyeztünk egy megfelelő időpontban. Rugalmas volt, szexi mély hangján elbúgta a szükséges információkat. Címet is kaptam, így már csak időben el kellett indulnom.
Megközelítés
BKVval mentem, pár percet kell gyalogolni a négyeshatostól, vagy az egyes villamostól, nem vészes. Parkoló is lett volna, szerintem fizetős, de nem szívesen megyek be a városban autóval.
Helyszín
Szép új lakás, amerikai konyhás nappali és kis háló, meg a fürdőszoba. A konyharészen kívül mindenhová eljutottunk, az ágy kényelmes, a konyhapult kicsit magasan van. Más gond nem volt, minden patyolattiszta, a törölköző puha, a kádon függöny, több tusfürdő és szájvíz is akadt.
Astrid külseje
A képek visszaadják a valóságot. Hófehér bőr, világító világoskék szemek. Kerek popsi, kézreálló tuningolt mellek, csinos punci. Arcra teljesen másra számítottam, nem az a viking típus, hanem egy finom, mosolygós úrihölgy.
A kornál a plusz jel az ÁFÁt jelenti. Csóknál érződik a dohányzás, de ezt nem titkolja a hirdetésében sem. Általában is elmondható, hogy ami a hirdetésben van, az stimmel. Ismét meg kell emlékeznem a mély, szexi hangjáról, sokat adott az élményhez!Astrid 302733854  Majomcsapda beszámolója
Action
Kicsit beszélgettünk, simogattuk egymást, és próbáltunk egymásra hangolódni. Mély nyugalom áradt Astridból, körülvett, ahogy a kezei is. Az idő lelassult, az idegeim kisimultak. Eljött a fürdés ideje, Astrid végig bent volt velem, és beszélgettünk. Amikor kiléptem a kádból, már várt a törölközővel, és meg is törölgetett. Kis idő után eljutottunk az ágyig, Astrid a szájába vett, és kényeztetni kezdett. Én is simogattam, majd kisvártatva hanyatt feküdt, és terpesztett egyet. Értettem a célzást, és éltem a lehetőséggel. Nyaltam, Astrid sóhajtozott, majd kisvártatva jött is a spricc. Miután kipihegte magát, a hátamra parancsolt, és a szájával elindult lefelé. Uraim! engem így még nem szoptak le... nem tudom jól leírni, de úgy élveztem Astrid szájába, hogy teljesen mozdulatlan volt, sem a keze, sem a feje, sem az ajkai nem mozdultak, csak a nyelvével csinált finoman valamit. Nem gondoltam volna, hogy érhetnek még ilyen meglepetések!
Gyors zuhany után visszahelyezkedtünk az ágyra, közben ő finoman simogatott, és beszélgettünk. Csörgött a telefonom, kimentem megnézni, Astrid jött utánam, és a nappaliban is kicsit összebújtunk, majd letérdelt, és egy újabb kellemes francia következett. Visszakértem magam az ágyra, és folytatta tovább. Minden jónak vége van egyszer, így időm lejártával távozni kellett.
Elszámolás
A végén rendeztük, pont annyi volt, amennyit megbeszéltünk. Kitettem a pultra, Astrid meg megköszönte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nem gondoltam volna, hogy ilyen meglepetés fog érni, teljesen másra számítottam. Egy kemény szopatás helyett egy teljesen relaxálós, de ugyanakkor feltöltő órácskát töltöttünk együtt. Az a francia befejezés tényleg felejthetetlen élmény volt, ahogy ezt a beszámoló besorolása is tükrözi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Astrid szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAstrid legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-06-29) : Kedvesem kényelmesen elhelyezkedett, csípője alá tettünk egy újabb törölközőt és elkezdtem a kedvenc játékomat. Óvatosan nyalogattam először a csiklót, majd végignyaltam hosszában a teljes puncit. Betoltam a nyelvemet a nyílásba is, majd vissza a csiklóhoz.

felejthetetlen: 2db
(2023-06-20) : A kölcsönös francia után lefeküdtem és Astrid kezdett franciázni. Életem egyik legjobb szopása volt. Nagy élvezettel, lelkesen csinálta, bármit kértem, azonnal megcsinálta és közben folyamatosan nyögdécselt, izgatta magát meg engem, dícsérte a farkamat stb.

(2023-06-02) : Nem volt szükség nagy könyörgésre, kedvesen pillanatok alatt a szájába vette. Lágyan, mozgatta rajta az ajkait, közben nyelve is mozgolódott. Fél perc után már teljesen eltűntem a szájában. Nagyon érti a dolgát.

nagyon jó: 1db
(2023-07-29) : Az ágynál folytattuk, hevesen szopott, mélyen, nyugodtan tolhattam a fejét, éreztem ahogy a torkába ütközik a makkom, markoltam a fürtjeit, nagyon intenzív volt. Az ágyra feküdve folytatta, közben én játszadoztam a fenék ékszerrel, kicsit kihúztam, mozgattam, majd vissza és persze a puncit is simogattam, addig amíg spriccet nem kaptam.

: 3db
(2023-07-15) : Ezalatt is számtalanszor ajándékozott meg nedűjével. Fordulás., kicsi kényszerfrancia - ment az öklendezés rendesen majd hátulról, szemből és végül lovaglóban volt szerencsém megjáratni a farkamat benne, ezalatt végig hörögve, néha spriccelve élvezte a mókát. Kb 40 percesre sikeredett az első menet aminek a végén kértem hogy a szájába végezhessem.

(2023-05-15) : Én nyaltam ahogy csak tudtam, ő meg torkán a farkammal folyamatosan spriccelve élvezett. Kb 5 perc után nyeregbe pattant és ott élvezett tovább ugyanígy, közben végig smárolás. Nagyon beindított ezzel az állatias viselkedéssel úgyhogy én is stílust váltottam.

(2023-05-08) : Nem finomkodott, szopta rendesen, mehetett tövig és volt mélytorok is bő nyállal. Egy idő után hanyatt döntöttem és a combjai közés fúrtam a fejem. Ő egy törölközőt tett maga alá az ágyat védendő, mert spriccel a punci rendese