Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-05 12:49:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 121706 szexpartner

apumisi a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tekintettel arra, hogy már több alkalommal voltan Nála üzenetet írtam Neki az oldalon. Hamarosan választ is kaptam. Szerencsémre megkaptam a szerdai első időpontját. Mindig kedves. Vtr.-en lefoglaltam az időpontot és vártam a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos cím érkezik vtr.-en. A ház jól számozott, könnyű megtalálni. Egyébként a Nagyvárad teret kell belőni , onnan kb 5 perc séta.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Az egész lakás ízlésesen felújított. Tusfürdő van bőven. Higiénia rendben. Illatos törölközőt kaptam. A baszobában kényelmes ágyon mehet a hancúr. Hibátlan!
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelel a csajszi. Fiatal, széparcú, hatalmas, szépséges cicikkel rendelkező, formáscombú, csinos fenekű lány. Korábban is teljesen rendben volt, viszont a közelmúltban ledobott pár kg.-ot. Nagyítóval sem lehet hibát találni Rajta. Ha ez nem lenne elég Ashley egy nagyon vidám természetű csaj, aki hihetetlenül közvetlen hangulatot teremt a randi során.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 121706 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 121706 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-06-05 15:58:05 erotikus masszázs 1217065. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-06-05 15:58:05 erotikus masszázs 1217066. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-06-05 15:58:05 erotikus masszázs 121706
Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Hónapokkal ezelőtt voltam a Hölgynél látogatóban, így már nagyon ki voltam éhezve csodás testére és vidámságára. Az ajtóban megölelgettük egymást és puszikat is kaptam, adtam. Egyből nevetett amint meglátott. Vidámsága, a randi végéig meg is maradt . Persze tudja, hogy szerelmes vagyok a hatalmas, formás cicijeibe, így meg is villantotta Őket. Majd elindult hívogatóan előttem a szobába. Egy olyan csepp ruha volt Rajta ami nem takarta a fenekét. Szerencsére! Zavaromban azt mondtam “de jó ez a nadrág!” Erre olyat kacagott, hogy alig bírta abbahagyni. Vetkőzés, majd tusoltam, ami közben végig incselkedett velem. Aztán öblítettem egy feles Listerinnel és követtem a baszobába. Simogattam és csókolgattam ahol értem. Kellemes a csókja, selymes a bőre. A cicikkel lehetetlen betelni. A bimbócskák szépen megkeményednek az izgatásra. A punci teljesen borotvált, bársonyos, illatos, ízletes. Tudom mennyire szereti ha a punciját nyalogatom, így azzal kezdtem. Persze ezt én is imádom! Hanyatt feküdt és szépen nekiláttam. Ahogy közeledett az orgazmusa egy párna után nyúlt, az arcára szorította és abba beleordítva élvezett el. Nem semmi élmény! Szusszant kicsit, addig felmentem csókért és a cickókat is megcirógattam. Aztán ismét visszatértem a puncihoz és még két orgazmust átélt a Drága. Hanyatt fektetett és franciázni kezdett. Először lassan finoman, majd kellemes tempóban folytatta. Úgy helyezkedett, hogy elérjem a ciciket, a fenekét, a punciját. Kaptak a jóból a golyszik is, volt mélytorok is. Istenien végzi, le is kellett állítanom. Gumit húzott, hanyatt feküdt és szemből kezdtem. Kellemesen szorított és közben ahogy mozognak a mellek! Ezután hátulról folytattam. Csodás a feneke, szép íves a háta. Éreztem, hogy lassan végem. Lovaglóba rám ült szemből. Hát azt a látványt férfi legyen a talpán aki kibírja! Ahogy mosolyog, ahogy ringanak a nagy cickók az ember arca előtt, ahogy szorít a punci. Szóval kellemesen ért a vég. Letisztogatott, majd mellém feküdt. Pár szó nyaralásról és sajnos távoznom kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Van bővebb infó. Mindenki azt vegye irányadónak. Ashley komolyan veszi ezt a tevékenységet, nála a korrektség alap! Ott nincs meglepetés.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A Hölgy nagy profizmussal várja a vendégeit. Tanítania kellene ezt a hozzáállást! Szerencsés testtel, idomokkal áldotta meg a természet. Vidámsága, ember ismerete hab a tortán. Nála nincs csalódás. Imádni való Csajszi!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-05-02) : Álltam és Ő leszopott úgy, hogy tövig eltüntette a lompost majd ismét kint a makk. Ó de jó volt ez is. Közben a golyóimmal is játszott. Majd nem el is durrantam, úgy, hogy még nem voltam bent, ezért kértem a gumit.

(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

felejthetetlen: 49db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

: 59db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.