Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-02 10:16:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 121401 szexpartner

budioka a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Nagy kedvencem Ő és úgy gondoltam, hogy meg tudná édesíteni az életemet a mai napon. Hívtam is és megbeszéltük a randi részleteit. Nagy izgalommal indultam az adott időpontban.
Megközelítés
Gk-val mentem, a parkolás egyszerű de fizetős. Villamos, metró van a közelben.
Helyszín
Egy 70-es évekbeli társasházban egy szépen felújított lakásban található Ashley búvóhelye. Tisztaság, rend, fegyelem mindenhol. A fürdő is szépen be van rendezve, felszerelve minden jóval, ami szükséges lehet a vándornak.
Ashley külseje
Nekem nagyon bejön. Bájos arc, feszes test (nem filigrán típus), csodás popó, hatalmas, eredeti cickók na és a varázslatos punci. Mindig beleborzongok, amikor meglátom. Nem tudok betelni vele soha!
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 121401 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 121401 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-05-02 15:22:12 erotikus masszázs 1214015. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-05-02 15:22:12 erotikus masszázs 1214016. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-05-02 15:22:12 erotikus masszázs 121401
Action
Jó ismerősként üdvözöltük egymást. Apró csókok, puszi, simi, kis kólázás, én már a mennyországban voltam. Kértem a törölközőmet és bevonultam a fürdőszobába zuhanyozni.Amikor visszatértem az ágyon fogadott meztelenül, oda is lopakodtam nesztelenül. Elkezdtem kiélvezni a testét. Csókok cici, minden amit elértem. Kértem, hogy forduljon meg és így kezdtem el foglalkozni a nemesebb szervével. A csiklóját nyaltam, szívtam, kézzel simogattam, na meg újjal hatoltam be. Érezhetően élvezte ténykedésemet. Azért kértem forduljon meg és így is kényeztettem a déli tájakat. Nagyon szeretem ezt csinálni Ashleynek. Ezután Ő ragadta a kezdeményezést magához. Álltam és Ő leszopott úgy, hogy tövig eltüntette a lompost majd ismét kint a makk. Ó de jó volt ez is. Közben a golyóimmal is játszott. Majd nem el is durrantam, úgy, hogy még nem voltam bent, ezért kértem a gumit. Elölről küldtem be a kápót, mert szeretem az elején nézni Ashley arcát, ahogyan élvezi a behatolást, na meg , ahogy azok a hatalmas ikrek belengenek, valami csoda! Fordulás kutyusba. Így alaposan megdöngöltem mert azt szereti. Erősen, úgy, hogy teljesen kihúzom majd bumm! Majd jött a lovacska. Sajnos nála ez a gyengém, így pár másodperc és már kőkeményen durrantam is a gerincemig beleremegve. Hosszú idő kellett, amíg kigabalyodtunk egymásból és pihegtünk még egy kicsit. megtisztogattuk a nemesebb szerveket és el kezdtünk dumálni.
Gyorsan megy vele az idő mert mindig van közös témánk, de eljött az idő a második körre. Csodálatos NF és kézimunkája által ismét működött az öreg kétlövetű. Pajkosan szemeztünk egymással miközben a szájában élvezkedtem. Kézzel is rárántott és már kértem is a védelmemet. Missziben folytattuk, úgy ahogy abbahagytuk. Úgy éreztem, hogy itt az idő és kértem, hogy szájjal-kézzel végezzen ki. Elszámoltam magam és kicsit hosszabbra sikerült a végjáték, de egy kis olaj segítségével a végén a ciciken csattant a fehér nedű. Most sem tudtam a végén, hogy hol vagyok. Kis pihegés után zuhi, öltözés és indulás az ordasokkal teli nagyvilágba.
Elszámolás
Az aktus végén szurkoltam le a pesti átlagnak megfelelő rózsacsokrot. Ár-érték arány? Ne is beszéljünk róla mert nem kérdés, hogy nagyon megéri.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Számomra Ő egy csodalány! Minden alakalom egy fantasztikus élmény vele, ami így volt most is!!!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 49db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

: 59db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.