Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-08 22:42:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 121161 szexpartner

Bohém2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
feneketlen mélytorok
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel hatodika szombatra esett, így az ötödike péntek reggelt céloztam meg. Szándékomat sms- ben küldtem meg. Igenlő választ kaptam és már küldtem is a Vtr-t. Ez is visszaigazolódott. Volt időnk még addig bőven így telón is cseverésztünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nagyvárad térhez közeli utca, mely az Üllőire egyirányú. Így egy háztömbnyit kerülni kell, hogy a megfelelő utcába fordúlhassunk. A már megszokott útvonalamon közelítettem meg.Parkolás fizetős, de szinte a bejárat élőtt parkolhatunk. Fekvéséből adódóan a tömegközlekedés tökéletes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pazarul felújított kis garzon. Kis előszoba, innen nyílik a fürdő és a hancúr szoba és azon keresztül a fözőfülke. Szobában méretes kinyitható masszív ágy. Szemben egy bőrkanapé, hova ruháim kerültek. Van tükrös szekrény, hogy akció előtt fölmérhesd ki s mi vár rád az elkövetkezőkben. Tisztaság, rend, mindennel fölszerelt fürdő, tökéletes helyszín egy boldog pásztoróra eltöltésére.
Ashley külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A testi osztogatásnál, kétszer is sorba állhatott, főleg mellek vonatkozásában, melyek hatalmasak és imádják, ha foglalkoznak velük. Most ledobott pár kilót és hogy úgy mondjam verseny súlyban van. Arányos mindene, formás kemény popsi és combok, kecses vádli. Élénk,huncutul mosolygós kék szemek, szép ívű csókra hívogató száj. Hosszú sötétbarna haja kontyba fogva fiatalos külsőt kölcsönöz.Tetkók vannak bőven, de ízlésesek. El sem tudnám már nélkülük képzelni. Ma egy mályva színű testre simuló ruhában, fekete combfixel kiegészítve volt a fogadó szettje. Feszült rajta az a ruha, főleg melltájékon. Gerjesztően nézett ki és látszott rajta tisztában van az elért hatással. Az utcán sem lehet csak úgy elmenni mellette. Kívánatos nő Ashley.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 121161 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 121161 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-04-09 08:22:04 erotikus masszázs 1211615. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-04-09 08:22:04 erotikus masszázs 1211616. Ashley +36306851194 beszámoló 2024-04-09 08:22:04 erotikus masszázs 121161
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Pontban a megbeszélt időben nyomtam a csengőt. Két zümmögés és nyílt az ajtó. Gyorsan fölértem és nyílt az ajtó. Becsukódott mögöttem és elém pattant: na hogy tetszik a szerkóm. Csodás és magamhoz húztam. Szeretem a csóókját, nem egy visszafogott imitáció, egy szájrapuszi. Rendes odaadós, nem tolakodó nyelves, barátnős.
Cipő le és már adtam is e különleges ünnepi alkalomra hozott ajándékaimat. Láthatóan nagy örömöt okoztam. Ezután gyors tisztálkodás és röpültem vissza.
Először a melleket szabadítottam ki és jött egy kis üdvözlő csöcsörészés. Elbűvölőek az ikrek, élvezik a "kiképzést". Ezután a rugalmas anyagu ruhából kibújtattam. A fekete combfix maradt. Bulis hangulatú tali vette kezdetét. Mindkettőnknek vidám jókedve kerekedett.
Összegabalyodva az ágyon kerestük egymás kedvét. Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt. Mérgében a bimbókat bökdöste, mire föl kedvesem nyelvével végignyalta és azon mód könnyedén bekapta teljes egészében. Időm sem volt megijedni, mert előbukkant. Eztán egy kis harapdálás úgy oldalról, mi igen csak kedvére volt lompinak. De nem sokáig élvezhette a szabad levegőt, mert újra sötétkamrába került, hol nyelv és torok együttesen kereste kedvét. Én "unalmamban" punciztam és cickókat gyúrtam.
Nem kellett megbeszélnünk, hogy lassítsunk, hisz van időnk.Ölembe helyezkedett és ment a trécs. Hasfájósra röhögtük magunkat. Ezt nem lehet másként leírni.
Mivel testközelben voltunk egymásnak kezeink önálló életet éltek, mi visszaterelt bennünket az erotika világába. Újfent csodás" fogatlan" szájában lompi. Feje bólogat, tekereg, felemelve nyálhíd, mi ahogy rácuppan eltűnik.
Kicsit kellett csak mozdulnom és máris hátán. Szájától indulva időbe tellt mire célhoz értem. Puncija illatmentes, finom húsos. Nyelvjátékra hanggal, mozgással egyaránt jól reagál. Ujam is bebocsátásra került. A külső és belső izgalmak egyre gyórsabb útra terelte. Melleit gyúrta és pártnát arcára szorítva sikkantgatva élvezett. Nyelvemmel még folytattam így élvezése elhúzódott. Nagyon tud és akar is élvezni. Összesimulva nyugodott le.
Kisvártatva keze elindult és lompit kereste. Finoman vette kezébe. Érzéki érinteseire lompi vigyázba vágta magát. Ekkor szája is követte kezét. Finom,de mégis akarós franciája inkább nevezhető kényeztetésnek. Hosszan élvezettel csnálta.
Egyszer csak felült és a világ legtermészetessebb hangján szélesen mosolyogva közölte:
most pedig megerőszakollak!
Védelmet fölpödörítette és máris fölöttem. Fölém guggolt és így ereszkedett rám. Lompi már nem hatolhatott mélyebbre. Pár fölvezetö mozdulat után vad vágtába kezdett. Hangosan csattogva dugtunk. Mint meteor vágódott rám. Éreztem, hogy minden beleremeg, velem együtt. Mint tomboló hurrikán sodort magával. Hatalmas mellei külön életet élve járták őrült táncukat,fékezhetetlenül. Fantasztikus érzés, ahogy átszellemült arcal teszi dolgát mindkettőnk örömére. Hangosan hörögve döngettünk rendesen és hiába hadakoztam elért a vég, Ashleynek még kellett pár mozdulat és követett. Rám borult és csóókolózni kezdtünk. Fantasztikus érzés súlyát magamon érezni.
Jött egy romeltakarítás, teámat kezembe adta és összebújva beszélgetni kezdtünk. Szeretem nyíltságát, humorát.
Minden jónak egyszer sajna vége. Tisztálkodás, öltözés, csóókos búcsú, vigyázz magadra és el. I
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrája nincs, minden a bőséges alapban, mi számomra teljesen elég. A hirdetése tartalmazza a rezsihozzájárulást, mit a végén helyeztem az asztalra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mit tőle kapok a barátnő filing egy másik szintje. Nem egy átlagos lány. Sem külsőleg, sem belsöleg.
Testének teljesen ura, mit használ és irányít mindkettőn teljes örömére. Odaadása, belülről fakadó kedvessége mi megalapozza, hogy újra és újra visszatérjek hozzá.
Köszönöm a rám fordított idődet, legyenek szép napjai, csóókollak!I

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-05-02) : Álltam és Ő leszopott úgy, hogy tövig eltüntette a lompost majd ismét kint a makk. Ó de jó volt ez is. Közben a golyóimmal is játszott. Majd nem el is durrantam, úgy, hogy még nem voltam bent, ezért kértem a gumit.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 49db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

: 59db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.