Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-29 23:37:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 120255 szexpartner

Bohém2 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Hosszabb szabim előtt mindenképen akartam vele találkozni. Igy a tervrzett időpont előtt pár nappal küldtem is az smst.Rövidesen jött a válasz. A kért időpont neki is alkalmas. Ez után ment a Vtr.
Ennek visszaigazolása is megtörtént. Innentől már csak a rózsfüzért morzsolgattam.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Nagyvárad térhez közeli utca, mely az Üllői útra egyirányú. A cím pontos, Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló fizetős, de szabad hely mindég van. Fekvéséből adódóan a tömegközlekedés tökéletes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Frissen felújított garzon, mit azt kell mondjam funkciójára terveztek. Kis előszoba miből nyílik a fürdő és a játszószoba. Ez utóbbiból a falatnyi konyha. Szép nagy szoba, nagy ágy, szemben vele kanapé egy üvegasztal,székekkel, no meg egy tükrös szekrény. Patyolat minden. Fürdöben a szükséges kellékek. Szájvíznek pohár! Türcsik egymáson fölhalmozva. Harmonikus lakás. A kellemes hőmérsékletet a légkondi rásegítés / no meg Ashley/ biztosítja. Számomra tökéletes helyszín.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ismerem, tudom,de mindég megcsodálom. Adottságai nem átlagosak. Hatalmas mellei egyediek. Méretük ellenére jó állásúak, ruganyosak. Égyik, egyikhez két kezem kell. Büszke rájuk és tudja használni is őket. Teste feszes, bőre sima, jó illatú, tetkó bőven. Ízlésesek, jó színárnyalatúak. Nekem Ő már csak így természetes. Popsi kemény,formája tökéletes. Pazar lábak támasztják alá. Mozgása könnyed, csábos. A rendszeres sport tartja formában. Egy szürke testresimuló vékony ruhában fogadott, térdharisnyában, mi kislányos külsőt kölcsönzött számára. A ruha mindent kidobott mi szem szájnak ingere. Kék szemei világítva ragyogtak. Haja feszesen, kontyba tekerve. Tökéletes arányok, pazar látvány. Az utcán is tuti megcsodálják.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 120255 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 120255 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-12-30 09:35:34 erotikus masszázs 1202555. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-12-30 09:35:34 erotikus masszázs 1202556. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-12-30 09:35:34 erotikus masszázs 120255
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már az antré sem mindennapi. Belépve köszönés, lerúgom cipőmet, tatyóm a székre. Utána azonnal csóók. /Megjegyzem, kocsimban mindég van szájvíz, mit használok./ Nyakam átkulcsolva, mellek mellnek és markolom popsiját. Így araszolunk a szobába. Kibontakozom, vetkőzöm. Ő is ezt teszi és riszálja magát. Felér egy sztriptízzel. A térdharisnyát kérem maradjon, miközben letámadom a vizes blokkot.
Felajzva robogok vissza. Hátulról ölelem át. Lompi farpofái közöt szánkázik, kezeim melleivel labdáznak. Érzi keménységem. Ágyra ültet és elém térdel.
Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva. Nem egy alvásra serkentő tevékenység, mit elővezet. Tudja hol a határom és kellő időben visszavesz, hogy aztán újult erővel folytassa. Bimbiket stimulálom, mik ŕáncosodó udvartartásuk közepén keménykednek. Élvezet minden pillanat.
Gumiért nyúl és fölpattintja. Ágyra fekszik én pedig rá. Csóókolózunk és lassan indulok testét csókolva. Először mellei kapnak elismerő kényeztetést. Hogy ne féltékenykedjenek egyszerre veszem számba mindkét bimbót. Aztán csak kezeim maradnak. Szám folyamatos csókocskákat osztogatva ér kelyhéhez. Lucskos már, húsos csodája. Élvezettel vetem bele magam. Finom nyalakodás után megduzzadó csiklójára koncentrálok. Két ujjam is bevetésre kerül. Ha nem mozgatom Ő mozog rá. Így jó, hogy a partnerem is élvezi. Légzése rendszertelenné válik. Sikolyok, mik elhalkulnak, mert arcára párnát szorít. Teste hullámozva remeg. Ashleym célba ért.
Fölcsúszom. Lábait szét tárja és kicsit visszapuhult lompimat betuszkolom. Tetszik a nyavajásnak kedvesem tüzes barlangja és kevélykedni kezd. Minden mozdulatom viszonzásra talál és lomposom acélossá válik. Egymás szemébe nézve dugunk. Kéjsóvár tekintete,miből azt olvasom ki, ne merd abba hagyni! Szóval elindult az úthenger. Minél keményebben dugom annál hevesebb lesz kedvesem is. Szomszédokra nem voltunk tekintettel. Ha hallgatóztak, biztos azonnal dugni kezdtek, ha tehették. Lila köd ereszkedett tudatomra. Ösztönből ment minden. Egyszer csak érzem a mocorgást, belűl, mélyen. Ashley megérzi hevesebben mozog alattam. Mikor érzi végemet atkulcsolva húz magába. Remeg alattam, mindketten célba értünk!
Rárogyva, egymás fülébe lihegve térünk vissza egy másik dimenzióból.
Gumira egy csomó. Majd meghűlt teámat fölhörpintem és összebújva beszélgetünk. Nem egy mellémfekvős csevej, hanem összebújós, barátnő feelinges tabu nélküli.
Egyszer mindennek vége. Irány a fürdő, öltözés, egy búcsú nyelves, vigyázz magadra és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nekem bőven elég mi étlapján feltüntetve. Ma egy üveg pezsgővel kedveskedtem az ünnepekre tekintettel a rezsihozzájáruláson kívül. Hogy megéri e? Erről szólt a fenti beszim.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Stabil pontom a beszámolók egén. Csalódás kizárt. Önmagát adja, mi visszatérést követel. Minden randink egy igazi nagyszervíz számomra. Mindég érzi hangulatom, és ennek megfelelően hangolódik rám.
Ma a ragadozó énjét zúditotta rám, mi felszabadított és önfeledt szeretkezésbe torkollott. De a babusgatás sem maradt el. Ettől egyediek randijaink.
Köszönöm a rám fordított idődet! Találkozunk 2024-ben! Csóókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 47db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.