Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-30 20:14:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 119122 szexpartner

Bohém2 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
feneketlen mélytorok
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Előre tervezve egyeztetem az időpontokat minden esetben. Az általam kért időpont neki nem volt jó, de jelezte a kért időponton kívül a héten bármikor. Ezután ment az újabb Vtr, mit gyorsan visza is igazolt.I
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A bejáratott útvonalamon közelítem meg Ashley búvóhelyét, mi közel van a Nagyvárad térhez. Gps egyébként ismeri, pontosan oda vezet. Parkolóhely fizetős de szabad hely mindég van, szinte a bejárat előtt is. Tömegközlekedés is jó. A számozás egyértelmű..
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Betoppanáskor meglepetés ért. Orromat friss festék szaga csapta meg. A kis lakás egy teljes körű felújítást kapott. Új burkolat minden hol, új tapéta, új belső ajtók. Minden harmonizál. A berendezés csak a régi/ no meg kedvesem/. A légkondi szinte észrevehetetlenül tette dolgát. Fürdőben minden szükséges rendelkezésre áll. Teljes a szinkron immár.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tudom mi vár, de minden egyes alkalommal kiváncsi izgalommal lépek be hozzá. Ma sem volt ez másként. Nagyszerű adottságai ma is azonnal izgalomba hoztak. Egy ráfeszülős bodyban fogadott. Hatalmas keblei feszítették a textilt / no meg az én fantáziámat/. Popsit is kiemelte. Combja, lába teljesen arányos. Bőre illatos feszes, popsi izmos, kemény. Kék szemei biztatóan csillognak, haja feszes kontyban. Mosoly kifogyhatatlan. Képein a tetkók nem látszanak, de ez általános. Jól illenek hozzá. Nekem már hiányoznának. Mozgása természetes, de valami egyedi a kisugárzása, mi azonnal beindít.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119122 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119122 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-31 08:36:12 erotikus masszázs 1191225. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-31 08:36:12 erotikus masszázs 1191226. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-31 08:36:12 erotikus masszázs 119122
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépve szia és nekem dőlős csók. Kibontakozva először rajta legeltetem szemem, majd a patent kivitelezésű " új lakást".
Gyors vetkőzés és fürdő, hova elkísért. Az ajtónak támaszkodva prédáját leső nagymacskának tűnt.
- Igyekezz kihűl a kávénk!
Ágyra ülve kortyolgatva beszélgettünk. Kis kávészünet. Bodyt alul szétpattintotta és lassan fölfelé húzta, no meg engem! Melleinél elakadt, de kellő rutinnal átemelte és kirobbant a két kebelcsoda. Azonnal rácuppantam a hatalmas udvartartású bimbókra és keményre csócsáltam őket. Majd tovább kortyolgattuk a kávéinkat. Szabad kezeink a másik testét simogatta. Hát ittam már kávét hosszabb ideig is. Csóók jött. Ujjamra nyálat eresztettem.
- Ez minek?
Igaza volt puncija lucskos volt. Először csak kívülről simogatva, majd egy ujjam becsúsztattam. Doromboló macska hangok hullámai értek fülembe. Abbahagytam az ujjazást és egy ehhez passzoló viccet meseltem. Hatalmas fuldokló nevetés miközben valahogy keresztbe fordultunk az ágyon. Olyan féloldalas 69. Lefetyeltem ízletes nedűjét. Észre veszem Ashley feje 1már az ágy szélén túl.
Kapom magam odatérdelek és e pózban tolom szájába lompit. Nem durvulok, de simán vesz torokra. Közben a gigákat gyömöszölöm. Elérem simán és a puncit is bevonjuk játékunkba. Imádom a száját. Jobban már csak szűk izmos punciját kedvelem.
- Mielőtt a vér elönti fejed.
Föltérdelve csóókolózunk az ágyon egymást átölelve. Kedvesem hanyatt dönt és keresztben rám bekapja farkamat. Feneke kicsit följebb így puncit ujjazom. Rendesen játszik lompival. Érzi hol kell lazítani. Kienged szájából és hasamra nyomja. Elereszti
- nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.
Jól éreztem. Nyúlt a védelemért mi a fejünk mögött az éjjelin volt. Hatalmas mellei közrefogták fejemet. Megmozgatta őket és kérdezte - kapsz levegőt. Igen válaszoltam miközben fenekét markoltam.
Védelmet fölpödörítette és nyeregbe pattant. Nem vadul, de fék nélkül eresztett tövig magába. Mellei mint félre vert harangok csapódtak egymásnak, majd föl - le dobálózva táncoltak előttem. Megmarkolva őket fékeztem táncukat mi Ashleyből kéjes hangokat váltott ki.
Szemeink egymás szemébe fúródtak. Megpaskoltam fenekét. Szemeit behunyta, arca kéjbe torzult és elindult a pokoljárás. Alulról toltam Ő fölöttem tombolt. Hangos kölcsönös hörgések tarkították hangos csattogó kufircolásunkat. A helyzet egyre csak fokozódott. Itt már nem volt kontroll. Érezte a mozgolódásomat. Rám támaszkodva jutottunk csúcsra. Hosszan hagyott magában. Puncija szorongatta lompit, így ez egy elnyújtott visszatérés volt a valóságba.
- bocs, hogy kihasználtalak!
- én is nagyon élveztelek!
Ez a barátnő fieling teteje szerintem. Az ilyen együttlétek azok mik újra és újra karjaiba vonzanak.
Lágy, babusgatós rendbetétel miközben mosolyog. Ez felért egy dicsérettel.
A folyadékpótlás mindkettőnkre rá fért, mit aloés üdítővel csillapítottunk. Ezután összebújós beszélgetés.
Idő eltelt, öltözés csókos búcsú, kölcsönös legyen szép a napod és el.I
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Hirdetésében látható. Ma a végén helyeztem az éjjelire. Extrája nincs, de nincs is szükség rá.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ashley nem a megszokott átlagos lány, de ezt mindenki láthatja. Nála a kívánatos külső teljes összhangban van belső adottságaival. Végig követtem " vándorlásait" a városban. Az évek alatt kívül, belül a lányból NŐ lett, ki tisztában van testével és használni tudja mindkettőnk örömére. Tán nem árulok el titkot, az újra találkozás igénye kölcsönös. Ezért teszünk is!
Köszönöm Kedvesem ezt a mai csodás együttlétet, szépséges napokat, csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

felejthetetlen: 41db
(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

nagyon jó: 28db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-05-27) : Hosszas, kőkemény pornos szopást kaptam tőle, minimális kézzel, “ bár engem a kezezés sosem zavar, ha valaki jól csinálja “, és hamar el is ért a vég a szájába, kérésemre. Második felvonás előtt beszélgettünk.

(2023-05-12) : ezután megfordult és 69 be kezdtünk , már nagyon éreztem hogy itt túl sok inger ér hamar vége lesz a mókának . Úgyhogy kértem hogy gumizzon fel , ezután lassan rám ereszkedett fentről .

: 56db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-10-10) : Darabig elvoltunk, majd ő kezdte a franciát. Mondtam hogy kéz nélkül csinálja, mert jobban szeretem meg tovább is bírom. Így is csinálta ám. Mélytorkosan is csinálta, a golyókkal is foglalkozott, fullos volt. Utána csere mert én is akartam nyaldosni. Nem vagyok nagypályás, de próbálkoztam.

(2023-08-28) : Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.