Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-15 14:39:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 118987 szexpartner

Bohém2 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Részemről volt egy kis gubanc, de még időben voltunk és a hétfő reggelt át tudtuk tenni a kedd reggelre. Ezt követően ment a Vtr mit rövid úton vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Menetrend szerűen közelítem meg Ashley kuckóját, mi közel van a Nagyvárad térhez. A forgalom most nyáron közepes így 5 -10 perc az eltérés. Gps ismeri és pontosan oda vezet. Az utca az Üllői fele egyirányú. Parkoló fizetős,de hely mindég van szinte a bejárat előtt. Ma sem volt ez másként. A fentebb írtak tükrében a tömegközlekedés is kiváló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy garzon. Kis előszoba, előre fürdő, jobbra a foglalkoztató miből nyílik a kis konyha. Ma ismétbbefűtöttek odafönt, de ez minket nem zavart, mert a klíma tette dolgát és kellemes hűs környezetet teremtett. Nagy ágy leterítve tiszta fehér lepedővel. Tükrös szekrény, kanapé, éjjeli szekrény. Az ablak árnyékolása pont jó, kellő világosságot enged a szobába. Fürdőben kád és minden szükségessel fölszerelt. Szájvíznek pohár.
Ashley külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Az ugrott most be, hogy arányos. Nagy szuper mellek mik megfelelő fejlettségű felsőtesten nyugszanak. Lazán hordozza e kebelcsodákat. Karcsú derék, alatta nem apró, de kemény formás popsi. Combok is tökéletes kivitelben. Van egy kis poci, de aktus közben imádom rengését. Csillogó kék szemeiből, huncutság sugárzik. Hosszú haja kontyba tekerve. Ma egy zöld, igen vékony utcai ruhában fogadott, mi alatt testén kívül semmi. Hogy csóókkal üdvözöltük egymást egyből végem lett. Csak úgy adja magát, természetesen és gondolataim már előrébb járnak. Az tuti az utcán leszólítanám úgy ismeretlenül is!
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118987 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118987 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-15 18:52:46 erotikus masszázs 1189875. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-15 18:52:46 erotikus masszázs 1189876. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-15 18:52:46 erotikus masszázs 118987
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Pornós feeling:
4
Szóval terveim voltak mára. Üdvözlés után cipő oszt a többi fölösleg le. Ő ment a kávémat készíteni én a fürdőbe.
Gatya, ing vissza és mentem a mini konyhába. Nem ment így én bontottam a kávét és máris átöleltem hátulról. Ááá nem úgy van az. Megperdül és smáros csóókolózás. Imádom nyelvesét mit élvezettel tesz. Közben kapok egy hűs aloe veŕa darabos üdítőt. Ezt követően szoba. Az ágy előtt állva gabalyodunk össze.
-Szeretném ha vetkőztetnél, kérem.
- Ahh a gombok az ellenségeim! Legszívesebben letépném rólad.
- Azt mégse tedd, javaslom.
Akkurátusan megküzdött mind a héttel. Ezután a kanapén landolt akár csak ruhája. Ezután gyémántülés és kezdte lehúzni gatyámat. Lompi úgy pattant eĺő, mint csibe a tojásból csak épen nem csipogott. Persze ha akart volna sem, mert egyből bekapta kedvesem. Nyalogatta tövétől hegyéig, míg ügyes kezei hol a tökföldet, hol mellemet izgatta. Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés.
Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.
Ágyra keveredünk és folytatódik e fantasztikus szopás. Kezemmel punciját stimulálom.
Fölegyenesedik:
-Most megerőszakollak, és bontja a védelmet.
- Hogyan kérdem?
- Én leszek fölül!
Nem üres szavak hangzottak el. Nem kell sikosító izgatott puncijának.Ashley nyeregbe pattan. Érzem szűk hüvelyének szorítását. Egyből teljes gázzal indít. Szemérem domjaink összepréselődve tekerte csípejét, majd teljes hosszában szánkázik lompin. Seggére verek és keményen megfogva magamra húzom.
- Lassabban kérlek!
- Megpróbálom, puszilgatta, szopta mellemet, de feneke csak járt mint motolla.
Oké gondoltam és misszbe fordulunk. Kicsusszant, de hamar helyére kerül. Kézzel lábbal húz magába. Amennyire engedte, próbáltam lassítani, de mikor szemébe néztem és láttam kissé eltorzult kéjsóvár tekintetét megadtam magam és teljes gőzzel kezdtem punciját pumpálni. Isteni hangok szakadtak föl torkából. Ösztönből üzekedtünk. Egyre hangosabbak lettünk és bizton állíthatom egyszerre léptünk egy másik dimenzióba. Úgy szorított magához, hogy legszívesebben beleolvadtam volnaI.
Teljes lenyugvásomig nem engedett magából. Tisztogatni kezdett, azt a mosolyt mi közben szétáradt arcán, no azt még sokszor szeretném látni. Fejét vállgödrömbe és így beszélgetünk. De nem bírja sokáig, föl van pörögve.
-Kávédat megiszod és kérsz egy kis csokit?
Szembe ül velem, így folytatódik a diskurzus. Ha nem veszek számba adja. Közben fantáziálgatok magamban, milenne ha ......
Időlejárt, túl is léptük kicsit. Gyors farokmosás, öltözés és húztam el mint vadlibák széles V alakban.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez nyilt titok, hirdetésében megadott, csak az nincs ott, hogy mit kapsz érte?I
Elárulom egy csodát! I
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindég egy öröm a vele töltött idő. De ma olyan útravalót kaptam tőle mi remélem kitart szabim alatt. Ashley egy fantasztikus keverék. Lazán sétál a kurtizántól az odaadó barátnőig. Annyira rám tud hangolódni, hogy nem tud hibázni. Mindég azt nyújtja mire épen vágyom. Ha úgygondolja ellazít vagy épen megvadít. Élvezem e változatosságot, ezért is járok hozzá kitartóan.
Köszönöm Kedvesem a rám fordított idődet, legyenek szép napjaid. Csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

felejthetetlen: 41db
(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

nagyon jó: 28db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-05-27) : Hosszas, kőkemény pornos szopást kaptam tőle, minimális kézzel, “ bár engem a kezezés sosem zavar, ha valaki jól csinálja “, és hamar el is ért a vég a szájába, kérésemre. Második felvonás előtt beszélgettünk.

(2023-05-12) : ezután megfordult és 69 be kezdtünk , már nagyon éreztem hogy itt túl sok inger ér hamar vége lesz a mókának . Úgyhogy kértem hogy gumizzon fel , ezután lassan rám ereszkedett fentről .

: 56db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-10-10) : Darabig elvoltunk, majd ő kezdte a franciát. Mondtam hogy kéz nélkül csinálja, mert jobban szeretem meg tovább is bírom. Így is csinálta ám. Mélytorkosan is csinálta, a golyókkal is foglalkozott, fullos volt. Utána csere mert én is akartam nyaldosni. Nem vagyok nagypályás, de próbálkoztam.

(2023-08-28) : Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.