A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-11 13:27:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 118635 szexpartner

Bohém2 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Szabi után nem volt sima ügy a hetemet egyeztetni. Mikor láttam elfoglaltságaimat azonnal írtam egy smst Ashleynek.
Azért írtam, mert tudom azt előbb olvassa mintsem telózna. Ez a számításom bejött. Úton voltam mikor hívott és a kért időpont is megfelelt neki. Vidáman eveztem tovább, immár a biztos tudatban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet ismerem. Így megközelítés nem probléma számomra. Nagyvárad térhez közeli utca, mely az Üllőiről nyílik, de arra egyirányú. Gps ismeri, pontosan odavezet. Ma is szinte kapuja előtt tudtam parkolni. Fizetős, de mindég van hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Többemeletes ház alsóbb szintjének egyikén található a színhely. Egy kis garzon, mi tökéletes a pásztoróra eltöltésére. Tiszta, rendezett. A kényelmet fokozza a légkondi. A kinti forróságnak idebent nyoma sincs. Fürdőben minden szükséges kikészítve rendelkezésre áll, ugyan úgy mint a szobában. Az ágy méretes, vele szemben a kanapé, de ez ma nem játszott.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mindég elképedek méretes adottságain. Ma különösen! Az instrukcióji alapján mikor érkeztem hívtam. Jeleztem érkeztemet mire egy rövid választ kaptam: gyere! Így mintegy 10 percel hamarab jutottam be hozzá. / Lehet ez a kedvezmény elmaradt talink kompenzálására kaptam!/ Szóval beléptemkor csak egy fekete combfix volt rajta. Nem tudtam felöltözni mondta nevetve és szánk összetapadt. Így a ĵó, válaszoltam. Kék szemei huncutul csillogtak. Kezeim először kemény fenekébe markoltak, majd az óriás mellei következtek. A méretek jó összhangban vannak. Erő és bujaság sugárzik belőle. Most hogy írom a beszit arra gondoltam, de furcsa lenne tetkók nélkül? Nekem Ő így tökéletes.'
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118635 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118635 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-07-11 18:32:13 erotikus masszázs 1186355. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-07-11 18:32:13 erotikus masszázs 1186356. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-07-11 18:32:13 erotikus masszázs 118635
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A belépés pillanatában megkezdődött a játék. Valahogy megszabadultam a cipőimtől. Mit kérsz inni kérdezte. Kávét választottam. Már perdült is a kis konyhába én pedig a vizes blokkot céloztam meg. Szinte egyszerre végeztünk. Diadalmasan nyújtotta felém a poharat. Forró jelezte, akkor tedd le. Mire fölállt karomban volt és csóók.
Ma így állva leszünk? Nevetve az ágyra dőltünk. Nagy udvartartású bimbóit imádom számban érezni. Nagyszerű érzés ahogy számban keményednek meg. Másikat is és tolja számba miközben keze már lompival játszik.
Számba akarom tudni és nekihelyezkedett. Isteni a szája. Kis nyalakodás és tövig nyel. Kicsit följebb to/lja fenekét és már nyálazom ujjam. Egy kis simogatás és már termeli nedvét. Kedvemre és az övére is tán, ujjazom. Közben tervezem a folytatást, miből semmi nem lett.
Kölcsönösen förhelgeltük egymást. Csend telepedett a szobára, mi fokozatosan oldódott. Mindég imádom mit szájával művel, de ma különösen jól esett. Éreztem ellucskosodó punciját és löktem szájába lompit hevesen. Közben mellbimbómat csavarta, izgatta. Fantasztikus a műsor. Szaggatott hörgések, a kéj nyögései törnek elő torkomból egyre hangosabban. ÉIrzem a végem, Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.
Fejét vállgodrömbe fúrta és részletes beszámolóban mondtam el merre jártam. Figyelmes, jó kérdező és jól tud belefolyni a témába. Persze voltak viccek, poénok így a fölszabadult nevetés is velünk volt.
Idő lejárt, mi kimaradt legközelebb folytatódik. Vizes blokk,öltözködés és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ismert, nincs vele probléma. Ahogy érkezem teszem az asztalra. Az étlap bőséges extrára nincs szükség.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy élmény a vele töltött idő. Mindég a szeretőm, a barátnőm tud lenni. Vékony lányokat kedvelők ne Őt keressék. Nála nincs üresjárat. Minden részletet nem lehet leírni, de tán érzékeltetni tudtam a hangulatot. Kiváló partner, így az újrázás magától adódik számomra.
Köszönöm a rám fordított idődet, legyenek szép napjaid, csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 41db
(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

nagyon jó: 28db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-05-27) : Hosszas, kőkemény pornos szopást kaptam tőle, minimális kézzel, “ bár engem a kezezés sosem zavar, ha valaki jól csinálja “, és hamar el is ért a vég a szájába, kérésemre. Második felvonás előtt beszélgettünk.

(2023-05-12) : ezután megfordult és 69 be kezdtünk , már nagyon éreztem hogy itt túl sok inger ér hamar vége lesz a mókának . Úgyhogy kértem hogy gumizzon fel , ezután lassan rám ereszkedett fentről .

: 56db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-10-10) : Darabig elvoltunk, majd ő kezdte a franciát. Mondtam hogy kéz nélkül csinálja, mert jobban szeretem meg tovább is bírom. Így is csinálta ám. Mélytorkosan is csinálta, a golyókkal is foglalkozott, fullos volt. Utána csere mert én is akartam nyaldosni. Nem vagyok nagypályás, de próbálkoztam.

(2023-08-28) : Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.